Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 44 1 2 5 6 7 8 9 43 44
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chelsea 4 mecze z rzedu wygrane Qpr 3 mecze z rzede przegrane i dla zasady nic w tym meczu nie tykam bo cyrk moze sie zdarzyc ... choiciaz pewnie Chelski -1,5 na relaksie wejdzie ...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by barciu
Z innej beczki, co to za mecz towarzyski PSG ? Nie ma z kim grać w Europie? tongue

Jutro też Olympique Lyon zagra w Maroku z zespołem ze środka tabeli Botola Pro Difaa El Jadida.
Też mieli lecieć do Emiratów,ale zdecdowali się na krótkie zgrupowanie w Maroku.
Nawet będzie transmisja w tv na Arryadia.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by TOM182
Originally Posted by dondo
Pisanie na priv, kurde ile razy już to człowiek tu czytał, to ma być jakiś wykładnik? Chodzą słuchy na mieście, że niektórzy (z tematu o inwestycjach) i w tym temacie również w przeszłości pisząc to chcieliby żeby tak było, a tak nie jest, bo niby jak się się tak napisze o privach, że się jest rozchwytywanym to się ma szacunek laugh wink
Podsumowując (i tu pewnie będę skonczony na quasi przez dzieci pokroju Łukiego, który pewnie zaraz napisze, że zazdroszczę) - TOM prawdopodobnie przekazujesz zafałszowany obraz tego, że na tym zarabiasz. Jedyne co miałoby mnie wyprowadzić z tej myśli to statystyki na plusie po minimum 50 betach, których nie pokażesz, bo Ci sie nie chce liczyć (albo znasz prawdę), zresztą napisz, że nic nie musisz mi udowadniać - ja i tak wiem swoje smile .

cool
Tom szkoda pisac z dzieciakiem bo on i tak swoje wink

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
wzialem over 4 rogi w 1 połowie, brakuje jeszcze jednego boks

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
dondo ładny odjebał show

zapewne pogral na porazke davidenki i wqrwil sie ze ktos

trafil na rulecie typu rzut rozny a on przegral na 100 procentowym becie

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Pisanie na priv, kurde ile razy już to człowiek tu czytał, to ma być jakiś wykładnik? Chodzą słuchy na mieście, że niektórzy (z tematu o inwestycjach) i w tym temacie również w przeszłości pisząc to chcieliby żeby tak było, a tak nie jest, bo niby jak się się tak napisze o privach, że się jest rozchwytywanym to się ma szacunek laugh wink
Podsumowując (i tu pewnie będę skonczony na quasi przez dzieci pokroju Łukiego, który pewnie zaraz napisze, że zazdroszczę) - TOM prawdopodobnie przekazujesz zafałszowany obraz tego, że na tym zarabiasz. Jedyne co miałoby mnie wyprowadzić z tej myśli to statystyki na plusie po minimum 50 betach, których nie pokażesz, bo Ci sie nie chce liczyć (albo znasz prawdę), zresztą napisz, że nic nie musisz mi udowadniać - ja i tak wiem swoje smile .
Wiesz co jest najtrudniejsze w tym liczeniu i całej AKCJI LICZENIA ?! Że, musiałbym jakos rozdzielać kupony na których miałem rożne pograne w AKO z innymi tj. 1x2, o/u goli itd. Stary, jak nei mam czasu najzwyczajniej na takie akcje. Kompletnie nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z Twojego toku myslenia, że granie rożnych to loteria. Tobie idzie zajebiście w innych betach to sobie graj, a rożnych nie dotykaj bo se nogi połamiesz smile

Masz tutaj zestawienie z całego grudnia, nei wiem ilo to betów, bo NIE CHCE MI SIE LICZYĆ, może to zaspokoi Twą ciekawość

[Linked Image]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Przyjebał się taki i nie chce się odczepić smile

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wiesz co jest najtrudniejsze w tym liczeniu i całej AKCJI LICZENIA ?! Że, musiałbym jakos rozdzielać kupony na których miałem rożne pograne w AKO z innymi tj. 1x2, o/u goli itd. Stary, jak nei mam czasu najzwyczajniej na takie akcje. Kompletnie nie mam zamiaru wyprowadzać Cię z Twojego toku myslenia, że granie rożnych to loteria. Tobie idzie zajebiście w innych betach to sobie graj, a rożnych nie dotykaj bo se nogi połamiesz smile

Masz tutaj zestawienie z całego grudnia, nei wiem ilo to betów, bo NIE CHCE MI SIE LICZYĆ, może to zaspokoi Twą ciekawość

[Linked Image]
aplauz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
laugh to go Tom zagiales teraz piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Aberdeen gol smile
jeszcze jeden boks

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zacial sie i nie wie co ma napisac laugh

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
dondo ---> Logging out

wink

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
PSG jazda po 7 rożnych jeszcze boks

BKS Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
psg 2

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
St Jonhstone po gola boks

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
PSG jazda po 7 rożnych jeszcze boks

liczyłbym na tych drugich.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Strasznie mnie zagiął oj , oj smirk nie dziwne, że takie tu peany, skoro tego typu rzeczy robią na ludziach jakiekolwiek wrażenie.
Tom mi nie chodziło o to, żebyś to brał dosłownie i mi wklejał historię betów, sam piszesz, że grasz też inne rzeczy (jak widać), mi chodzi o tylko i wyłącznie bety na rożne a nie o sklejki. I jakbyś tak np od czerwca (a nie grudnia) zobaczył wszystkie bety na rożne i obliczył yield itd to baaardzo ciężko to widzę, bo matematyki nie oszukasz w ten sposób ("w inny się da") smile .

Pooh-Bah
Pooh-Bah
haha jakie komenty, czuwam tu zawsze ooo

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Strasznie mnie zagiął oj , oj smirk nie dziwne, że takie tu peany, skoro tego typu rzeczy robią na ludziach jakiekolwiek wrażenie.
Tom mi nie chodziło o to, żebyś to brał dosłownie i mi wklejał historię betów, sam piszesz, że grasz też inne rzeczy (jak widać), mi chodzi o tylko i wyłącznie bety na rożne a nie o sklejki. I jakbyś tak np od czerwca (a nie grudnia) zobaczył wszystkie bety na rożne i obliczył yield itd to baaardzo ciężko to widzę, bo matematyki nie oszukasz w ten sposób ("w inny się da") smile .
Wszystkiego dobrego w nowym roku Ci życzę

old hand
old hand
Witam Panowie wink po części przeczytałem powyższą dyskusje. Moja zdanie jest takie, jak w ofercie są rożne, kartki i inne "dodatki" to dla kogo to jest??? Trzeba próbować wszystkiego wink Ale Polski naród nie potrafi się cieszyć ze szczęścia drugiego! Jak zazdrosny to by Ci oczy wydłubał wink Także nie ma co dyskutować z takimi wink Celtowie po gole :bok:

Strona 7 z 44 1 2 5 6 7 8 9 43 44

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, burbon, ElNinho[mmdea], latajaca_holenderka, ANZELMO, 11kera11, Sensei, rymoholik), 2,135 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,272
Posty5,827,319
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025