Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
j.w.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Experto - mlody_wilk

Fanatycy ze Szklanego Zagłębia
Originally Posted by Experto
Experto - mlody_wilk

Cavior - mlody_wilk

awans: mlody_wilk

rywal nie podał typów

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
młody wilk, nie podał bo Cavior odpadł w poprzedniej rundzie smirk

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Originally Posted by M@rcin

hehe a sprawdzałeś wszystkie typy obu, że tak twierdzisz?

Bo na moje również awansował Cavior laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by piter013
Originally Posted by M@rcin

hehe a sprawdzałeś wszystkie typy obu, że tak twierdzisz?

Bo na moje również awansował Cavior laugh
nie wink

w temacie kto awansował do 4r jest experto wink

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Jest, bo tak sobie podał... nieprawidłowo zresztą ale sprytnie smirk

[Linked Image]

tak po mojemu smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Dopiero teraz zauwazylem o co chodzi, w pojedynku 3rundy z Caviorem widze ze wyslalem piaty typ o 20:00 w niedziele ktory byl trafiony i w temacie awansow
podalem ze awansowalem do kolejnej rundy - rywal nie reklamowal ze wygral pojedynek i oczywiscie nie podawal zadnych typow w tej rundzie bo stwierdzil ze przegral.
Teraz natomiast widze ze mlody_wilk ktory byl nastepnym rywalem pojedynku Experto-Cavior reklamuje ze to Cavior powinien awansowac i ze nie podal typow... i dzieki temu to on jest wygranym w 4tej rundzie.

Wydawalo mi sie ze po to jest temat 'kto awansowal do nast. rundy' aby wlasnie rozstrzygac takie sprawy, dlatego jesli mlody_wilk mial pewne zastrzezenia do tego z kim gra
powinien to reklamowac od razu gdy wpisalem w temacie a nie teraz po czasie gdy jego wszystkie typy okazaly sie pudlami.

Jeszcze dojdzie do absurdu i gosc w finale bedzie sprawdzal czy jego rywal przeszedl wszystkie rundy prawidlowo, bo moze sie okazac ze np. w ktorejs rundzie
dwoch rywali zgodnie powiedzialo kto awansowal ale byli w bledzie laugh

Conrad daj znac jak to wyglada, jak juz wspomnialem moj rywal w 3ciej rundzie nie kwestionowal mojej wygranej (tj uznal typ ktory podalem sekunde po czasie), natomiast rywal w 4tej rundzie sie tego czepia chociaz nie wspomnial o tym od razu a dopiero wtedy gdy nie trafil ani jednego typu i przegral z kretesem smile

nie reklamował to nie reklamował, przegrałeś i tyle smile

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
Sprawa wg mnie jest oczywista, Experto odpadłeś w poprzedniej rundzie więc jakim cudem masz grać dalej? To tak jakby Nadal w półfinale Wimbledonu przegrał z Federerem i wobec kreczu Rogera chciał wystąpić w finale laugh
A to, że nie kwestionował sprawy awansu Caviora, cóż - czy to jego interes?
Regulamin jest regulaminem i myślę, że decyzja Conrada może być jedna.

Tyle okiem obserwatora.

Huachipato
Huachipato
awansujcie kawiora laugh

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
Dopiero teraz zauwazylem o co chodzi, w pojedynku 3rundy z Caviorem widze ze wyslalem piaty typ o 20:00 w niedziele ktory byl trafiony i w temacie awansow
podalem ze awansowalem do kolejnej rundy - rywal nie reklamowal ze wygral pojedynek i oczywiscie nie podawal zadnych typow w tej rundzie bo stwierdzil ze przegral.

Czy stwierdził, że przegrał ? Nie wiem, być może, a jeśli tak to się potwierdza... nieznajomość "prawa" szkodzi wink

Teraz natomiast widze ze mlody_wilk ktory byl nastepnym rywalem pojedynku Experto-Cavior reklamuje ze to Cavior powinien awansowac i ze nie podal typow... i dzieki temu to on jest wygranym w 4tej rundzie.

Czy tu jest co reklamować ?! Choćby drabinka utworzona przez legolasa potwierdzała awans Caviora

Wydawalo mi sie ze po to jest temat 'kto awansowal do nast. rundy' aby wlasnie rozstrzygac takie sprawy, dlatego jesli mlody_wilk mial pewne zastrzezenia do tego z kim gra
powinien to reklamowac od razu gdy wpisalem w temacie a nie teraz po czasie gdy jego wszystkie typy okazaly sie pudlami.

Ale czy to w interesie młodego wilka ? Równie dobrze Cavior mógł przybyć dziś o 19 45 na forum i o tym poinformować smirk
Jeszcze dojdzie do absurdu i gosc w finale bedzie sprawdzal czy jego rywal przeszedl wszystkie rundy prawidlowo, bo moze sie okazac ze np. w ktorejs rundzie
dwoch rywali zgodnie powiedzialo kto awansowal ale byli w bledzie laugh

pawia

Conrad daj znac jak to wyglada, jak juz wspomnialem moj rywal w 3ciej rundzie nie kwestionowal mojej wygranej (tj uznal typ ktory podalem sekunde po czasie), natomiast rywal w 4tej rundzie sie tego czepia chociaz nie wspomnial o tym od razu a dopiero wtedy gdy nie trafil ani jednego typu i przegral z kretesem smile

Jak można przegrać z kimś kto nie podał żadnego typu? Chyba jednak niemożliwe w tym konkursie nauka

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
najlepiej jakby sie wypowiedzial Cavior, bo dopiero teraz sie dowiedzialem od mlody_wilka ze podobno nie awansowalem smile

w kazdym razie widze ze gracze w tym konkursie chca wygrac kilka groszow za wszelka cene roznymi sztuczkami, ale widze teraz przeniesli to jeszcze na wyzszy level laugh moj awans kwestionuje nie przeciwnik a... przyszly przeciwnik laugh

tyle postow w temacie bo nie mam na takie polemiki czasu smile

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
Pojechałeś teraz nieźle smirk

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
najlepiej jakby sie wypowiedzial Cavior, bo dopiero teraz sie dowiedzialem od mlody_wilka ze podobno nie awansowalem smile

Nie podobno, a na pewno laugh
w kazdym razie widze ze gracze w tym konkursie chca wygrac kilka groszow za wszelka cene roznymi sztuczkami, ale widze teraz przeniesli to jeszcze na wyzszy level laugh moj awans kwestionuje nie przeciwnik a... przyszly przeciwnik laugh

laugh laugh laugh

"czymaj sie chopie" duch

jedyną żenadą to jesteś Ty bo płaczesz jak szczerbata baba za chlebem, nikt nie kłóci się o 3 grosze, przegrałeś i czas się z tym pogodzić, że to nie Ty byłeś moim przeciwnikiem w 4 rundzie, a tekst o przegranej z kretesem chyba należałoby zapisać w księdze tekstów forum smile trzeba było czekać z typem do poniedziałku to może byś zdążył smile

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
dobra chlopaki, mialem nie pisac ale zaciekawilo mnie czemu tak w trojke przyatakowaliscie i rzucilem okiem na wasze konta:

[Linked Image]

mam nadzieje ze chociaz na jednym nicku dojdziecie do finalu piwo

dobra chlopaki, mialem nie pisac ale zaciekawilo mnie czemu tak w trojke przyatakowaliscie i rzucilem okiem na wasze konta:

[Linked Image]

mam nadzieje ze chociaz na jednym nicku dojdziecie do finalu piwo

haha nie, to ja wale z 3 nicków piwo

Karpaty 1928 Krosno
Karpaty 1928 Krosno
buahahahah

wez ty sie puknij w czolo czlowieku

Strona 1 z 8 1 2 3 4 5 6 7 8

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (alfa, rafal08, latajaca_holenderka, ElNinho[mmdea]), 2,939 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,847
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025