|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Mistrza z Majami też "dopiero" w tym roku zdobył, już po Decision.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
MELOdramat i szopka z Howardem też troche trwały 
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
myślałem, że głód, wojna, bieda i niesprawiedliwość.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
w ogole odpal wieczorem albo rano jakakolwek stacje zobacz co tam se dzeje. To jest stado pajacow ktore sie skurwilo, tak skurwilo za kase albo sa naturalnie glupi.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Poważny wypadek Krzysztofa Hołowczyca! Polski kierowca rozbił się na wydmach, na czterdziestym kilometrze po rozpoczęciu OS. Jak informuje oficjalna strona Rajdu Dakar "Hołek" może mieć problemy z plecami i żebrami. Na miejscu jest już ekipa medyczna, która ma pomóc naszemu kierowcy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://wnas.pl/artykuly/736-koniec-murzynka-bambo-totalniacy-z-unii-jednak-dopna-swego Zwłaszcza ten fragment jest wyjątkowo absurdalny: Komisja Praw Kobiet w Parlamencie Europejskim zaapelowała o zakazanie książek, w których mężczyzna zarabia na dom, a kobieta wychowuje dzieci i dba o rodzinne ognisko. Podobno taki model społeczeństwa jest sprzeczny z równością płci, jaka obowiązuje w UE. Unijnym cenzorom nie podoba się również fakt, ze Biblia mówi o Bogu w rodzaju męskim. Chociaż ten też jest całkiem niezły: komentatorzy sportowi powinni oduczyć się mówienia o „czarnoskórych piłkarzach”. Dlaczego? Jej zdaniem oglądając telewizję każdy widzi jakiego koloru skóry jest sportowiec i nie ma powodu by go stygmatyzwać. Pani profesor dodawała, że komentatorzy nie mówią o „białych zawodnikach”, więc nie ma powodu by stosować określenia na kolor skóry innych sportowców.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
W tym drugim to jeszcze można doszukać się jakiejś logiki. Ale to pierwsze... Chyba za dużo Seksmisji się naoglądali. Niedługo się dowiemy, że Kopernik była kobietą 
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Niech w końcu w tej UE przejdą do równouprawnienia zarobków kurwa ich w dupę zapierdolona mać  A nie się zajmują chuj wi czym ... murzynek kurwa bambo
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Dzownie o busa na sobote i tak, odbiera kobita i gadka co i jak, kazała mi napisać skąd do kąd i kiedy sms, napisałem, odpisała mi też że o godzine i miejsce odbioru musze się z kierowcą umówić, to pytam jej czy mi da numer do kierowcy a ona że nie, to jak mam sie z nim umówić ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzownie o busa na sobote i tak, odbiera kobita i gadka co i jak, kazała mi napisać skąd do kąd i kiedy sms, napisałem, odpisała mi też że o godzine i miejsce odbioru musze się z kierowcą umówić, to pytam jej czy mi da numer do kierowcy a ona że nie, to jak mam sie z nim umówić ? na fejsie go zaproś do znajomych 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
z jednej strony rozumiem ze chca przedstawiac jakies sukcesy naszych sportowcow, ale to sport ktorym interesuje sie 'kilka' osob pytalem anglikow czy kojarza kowalczyk albo jej dyscypline sportowa  i to takich ktorzy sie znaja dosc dobrze na sporcie, odpowiedz chyba jasne jaka byla ciekawe jaki % osob w polsce zna zasady tej dyscypliny?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zapytaj inny kraj co wystepuje w sportach zimowych to Ci od razu odpowiedza kto to Justyna
Angole maja wyjebane w sporty zimowe i wogole tam nie wystepuja to skad maja wiedziec? Oni tam ledwo snieg na oczy widza.
|
|
|
|
|
|
|
ta ,plecesz androny panie Experto,pytac angola o narty,to to samo co Polaka o krykiet
|
|
|
|
|
|
|
a szczegolnie zasady,te są szalenie skomplikowane
|
|
|
|
|
|
|
globalnie ta dyscyplina nic nie znaczy, ale oczywiscie w Polsce moze byc na pierwszych stronach onetow i wp
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
globalnie ta dyscyplina nic nie znaczy, ale oczywiscie w Polsce moze byc na pierwszych stronach onetow i wp a jakie sporty indywidualne oprócz tenisa znaczą coś 'globalnie' ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja jebie niektórzy to mają teorie kosmiczne 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z jednej strony rozumiem ze chca przedstawiac jakies sukcesy naszych sportowcow, ale to sport ktorym interesuje sie 'kilka' osob W ten sposób co drugi sport można by zdeprecjonować. "sport gdzie liczą się 2 zawodniczki" - przez lata Federer nie miał godnego przeciwnika, czyli pewnie tenis to też żaden sport. "Sport którym interesuje się kilka osób" - czyli rozumiem sukcesy Małysza, to też nic wielkiego? Nie rozumiem dlaczego by się nie cieszyć z sukcesów Justyny. Żeby ona jakimś przypadkiem coś tam raz wygrała, ale przecież ona przez tyle lat już zdobywa trofea i ciężko na to pracuje. Mieliby w wiadomościach sportowych mówić o krykiecie i waterpolo? Więcej mówić o Messim, polskiej piłce? Czy o czym? "ciekawe jaki % osob w polsce zna zasady tej dyscypliny?" Czy trzeba być expertem żeby cieszyć się z sukcesów rodaka/rodaczki? To nie podchodzi czasem pod jakąś paranoje? No a pytanie Brytoli o sporty zimowe, to naprawdę dość komiczna sprawa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokładnie, ale jeden Experto czy drugi inny Nowak mają w dupie biegi, to cały świat też musi mieć je w dupie 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|