Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Taaa... zimy nie bedzie to bedziecie narzekac, ze mokro wink Ja zime lubie, gdyby nie to ze mieszkam w domu jednorodzinnym ktory jest nieocieplony i szybko traci cieplo to zime bym lubil nawet bardzo, a tak niestety trzeba duzo i mocno palic a to fajne i ekonomiczne nie jest;)

Bonus: Unibet
L
antimadrista
antimadrista
L Offline

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1.07 shocked

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
mnie zastanawia jesdno w tym filmie. Dlaczego kierowca siedzi w kasku i ubraniu ochronnym, a pasażer bez żadnych zabezpieczeń smile

J
journeyman
journeyman
J Offline
Bo to pewnie ktoś a'la Stig

I see dead people
I see dead people
Tak kończą osiedlowi kozacy ...

[video:youtube]
[/video]

http://www.wykop.pl/ramka/1373269/bojka-w-sadzie-okregowym-wideo/

Szkoda tylko chłopaka, a tego gnoja 25 lat teraz będziemy utrzymywać, darmowe żarcie, opiekę medyczną, gry video - taka kurwa nie będzie martwić się o kredyty, mieszkanie, pracę ...

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
co za skurwiele, ale pewnie oni tez jakas rodzine maja..

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
gdzie się takie SZMATY rodzą blush

I see dead people
I see dead people
I jeszcze te tłumaczenie, no co byłem pijany, nie przewidziałem tego, stało się to się stało ... boli
Masakra- poza tym, nie raz na tym forum czyta się pogróżki typu: u nas na osiedlu za takie słowa to by ... itd , a potem w sądzie głupia mina.

Czy w takich przypadkach, 100% udowodnionej winy, kara śmierci jest zasadna?

A
Knockin' On Heaven's Door
Knockin' On Heaven's Door
A Offline
Originally Posted by [T
-error]I jeszcze te tłumaczenie, no co byłem pijany, nie przewidziałem tego, stało się to się stało ... boli
Masakra- poza tym, nie raz na tym forum czyta się pogróżki typu: u nas na osiedlu za takie słowa to by ... itd , a potem w sądzie głupia mina.

Czy w takich przypadkach, 100% udowodnionej winy, kara śmierci jest zasadna?

kurwa bezapelacyjnie tak blush

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Dlaczego ich twarze sa zakryte?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie chce byc po stornie tych kolesi, bo ja rozumiem, że można komuś przypieprzyć... ale bić nieprzytomnego i skakać po głowie to już nie pojmuję. W każdym bądź razie ciekawi mnie o co poszło, czy ten co nie żyje nie próbował tam cwaniaczyć. To tylko hipoteza, nic nie sugeruje i nie bronię tych kolesi. Po prostu znam mase przypadków, że ktoś kozaczył, potem dostał wpierdol i wielce poszkodowany... z tym, że tutaj trochę inny kaliber.

Rozwiązanie: 25 lat, przymusowe prace, nawet niech to będzie wykopać rów, a potem go zakopać, najlepiej gołymi rekami. I minimum raz w tygodniu, kilkugodzinny dyżur na głównym rynku w centrum rodzinnego miasta z tablicą, na której będzie wyraźnie napisane co przeskrobał.

W sumie to dobry patent na karanie tych co jeżdżą po pijaku, po takim wstydzie od razu by się odechciewało :-)

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
co mogl kozaczyc skoro tych cweli bylo kilku, inna sprawa ze jak juz lezal to skakali mu po glowie, kopali i na koniec jeden z nich wbil mu w serce noz.

zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Experto
zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec

No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-)

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Originally Posted by gnacik
Originally Posted by Experto

No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-)
chyba nie Felon, bo w opisie jest coś innego wink

http://www.filmweb.pl/film/Skazaniec-2008-464212

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Originally Posted by [T
-error]Tak kończą osiedlowi kozacy ...

[video:youtube]
[/video]

http://www.wykop.pl/ramka/1373269/bojka-w-sadzie-okregowym-wideo/

Szkoda tylko chłopaka, a tego gnoja 25 lat teraz będziemy utrzymywać, darmowe żarcie, opiekę medyczną, gry video - taka kurwa nie będzie martwić się o kredyty, mieszkanie, pracę ...

zabić takiego to dla niego nagroda,
powinien do końca życia cięzko pracować, na czole tatuaż, "jestem śmieciem" i dokładnie tak powinien być traktowany,
Obozy pracy to był zajebisty pomysł, tylko obozowicze powinni być odpowiednio wyselekcjonowani.

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
najpierw publiczna chlosta, 3 dni publicznie by wisiał jako ostrzeżenie, a poźniej ścięcie głowy, nie inaczej. Dla takich zwyrodnialców tylko średniowieczne metody. Co się teraz porobiło w tym kraju, za posiadanie trawki można dostać 2 lata, za jazdę po piwe na rowerze też, za pobicie ze skutkiem śmiertelnym 4. Do tego koleś po przesłuchaniach powinień bać się podnieść wzrok, a on widać traktowany był zbyt dobrze. Powiem szczerze, że widząc coś takiego nie zawahałbym się go zastrzelić, przecież na miejscu tego zamordowanego chłopaka mógł być każdy z nas i naszych rodzin.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline

R
Pooh-Bah
Pooh-Bah
R Offline

świetne i inteligentne rozwiązanie, jeden tylko problem... rządzący nie byli by skorzy do podziału takiej kasy, wiadomo muszą mieć pełne brzuchy frown

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by radeke

świetne i inteligentne rozwiązanie, jeden tylko problem... rządzący nie byli by skorzy do podziału takiej kasy, wiadomo muszą mieć pełne brzuchy frown

i by się zaczęły, podatek od zdjęcia jako los w loterii podatek od wygranej, opłata za wiadomość o wygranej itd. itp.

Strona 15 z 17 1 2 13 14 15 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, latajaca_holenderka, rafal08, ElNinho[mmdea], forty, betowiec), 1,993 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,745
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025