Taaa... zimy nie bedzie to bedziecie narzekac, ze mokro Ja zime lubie, gdyby nie to ze mieszkam w domu jednorodzinnym ktory jest nieocieplony i szybko traci cieplo to zime bym lubil nawet bardzo, a tak niestety trzeba duzo i mocno palic a to fajne i ekonomiczne nie jest;)
Szkoda tylko chłopaka, a tego gnoja 25 lat teraz będziemy utrzymywać, darmowe żarcie, opiekę medyczną, gry video - taka kurwa nie będzie martwić się o kredyty, mieszkanie, pracę ...
I jeszcze te tłumaczenie, no co byłem pijany, nie przewidziałem tego, stało się to się stało ... Masakra- poza tym, nie raz na tym forum czyta się pogróżki typu: u nas na osiedlu za takie słowa to by ... itd , a potem w sądzie głupia mina.
Czy w takich przypadkach, 100% udowodnionej winy, kara śmierci jest zasadna?
-error]I jeszcze te tłumaczenie, no co byłem pijany, nie przewidziałem tego, stało się to się stało ... Masakra- poza tym, nie raz na tym forum czyta się pogróżki typu: u nas na osiedlu za takie słowa to by ... itd , a potem w sądzie głupia mina.
Czy w takich przypadkach, 100% udowodnionej winy, kara śmierci jest zasadna?
Nie chce byc po stornie tych kolesi, bo ja rozumiem, że można komuś przypieprzyć... ale bić nieprzytomnego i skakać po głowie to już nie pojmuję. W każdym bądź razie ciekawi mnie o co poszło, czy ten co nie żyje nie próbował tam cwaniaczyć. To tylko hipoteza, nic nie sugeruje i nie bronię tych kolesi. Po prostu znam mase przypadków, że ktoś kozaczył, potem dostał wpierdol i wielce poszkodowany... z tym, że tutaj trochę inny kaliber.
Rozwiązanie: 25 lat, przymusowe prace, nawet niech to będzie wykopać rów, a potem go zakopać, najlepiej gołymi rekami. I minimum raz w tygodniu, kilkugodzinny dyżur na głównym rynku w centrum rodzinnego miasta z tablicą, na której będzie wyraźnie napisane co przeskrobał.
W sumie to dobry patent na karanie tych co jeżdżą po pijaku, po takim wstydzie od razu by się odechciewało :-)
co mogl kozaczyc skoro tych cweli bylo kilku, inna sprawa ze jak juz lezal to skakali mu po glowie, kopali i na koniec jeden z nich wbil mu w serce noz.
zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec
zreszta widac co to za smiecie na koncu filmiku po uslyszeniu wyroku, jak cos takiego widze to przypomina mi sie taki film gdzie kolesiowi chyba zone i corke zabili to aby wyrownac rachunki wybil cala linie genetyczna tych kolesi, lacznie chyba z 40 osob od babki po dzieci a ich chyba zostawil sobie na koniec
No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-)
No ja mam nadzieję, że w celi woje oberwą... chociaż tam chyba za to jest szacun :-/ A film to Felon :-)
Szkoda tylko chłopaka, a tego gnoja 25 lat teraz będziemy utrzymywać, darmowe żarcie, opiekę medyczną, gry video - taka kurwa nie będzie martwić się o kredyty, mieszkanie, pracę ...
zabić takiego to dla niego nagroda, powinien do końca życia cięzko pracować, na czole tatuaż, "jestem śmieciem" i dokładnie tak powinien być traktowany, Obozy pracy to był zajebisty pomysł, tylko obozowicze powinni być odpowiednio wyselekcjonowani.
najpierw publiczna chlosta, 3 dni publicznie by wisiał jako ostrzeżenie, a poźniej ścięcie głowy, nie inaczej. Dla takich zwyrodnialców tylko średniowieczne metody. Co się teraz porobiło w tym kraju, za posiadanie trawki można dostać 2 lata, za jazdę po piwe na rowerze też, za pobicie ze skutkiem śmiertelnym 4. Do tego koleś po przesłuchaniach powinień bać się podnieść wzrok, a on widać traktowany był zbyt dobrze. Powiem szczerze, że widząc coś takiego nie zawahałbym się go zastrzelić, przecież na miejscu tego zamordowanego chłopaka mógł być każdy z nas i naszych rodzin.