|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak Ito to wygrał  przecież nawet Przysiężny by to skończył  co za kaleka z tego Milmana 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Scherrer dlaczego Lisica? mi bardziej blizej to Caro jednak H2H 2:1 dla Lisickiej. Dwa ostatnie spotkania wygrała. Sabinka odpadła w Brisbane z Azą, natomiast Caro w Sydney z Kuzą. Uważam, że skoro Kuza potrafiła pokonać Woźniacką to i Lisicki może. Kurs jak dla mnie za wysoki, to próbuję. Zobaczymy jak będzie  no sam nie wiem hmm  to cale h2h to dawno bylo ale jak juz patrzymy na to cale h2h to Caro przegrala na trawie i na ziemi ale juz na twardej nawierzchni wygrala
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co myślicie o Brandsie ? wydaje się być w formie + rozegrał tu juz trzy spotkania
|
|
|
|
|
Krecik
|
|
Krecik
wojownik Verdasco i Stepanek nie zawiedli  natury wojownika sie nie da oszukac 
|
|
|
|
|
#1 WorldSpeedway
|
|
#1 WorldSpeedway
jak Ito to wygrał  przecież nawet Przysiężny by to skończył  co za kaleka z tego Milmana  102 UE samuraja ,ale to on jest w następnej rundzie. Musiał być ciekawy macz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wojownik Verdasco i Stepanek nie zawiedli  natury wojownika sie nie da oszukac  Nicolas Mahut Radek Stepanek 7-5 7-5 6-3 2012r. Pamiętamy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Matosevic z dogow na dzisiaj 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
..dziś ostro jeden typ..
Monfils - Dologplova 1 kurs 2,2
Dziwił mnie ten kurs i dalej dziwi..dlaczego faworytem według bukow i to dość wyrażnym jest ukrainiec? jeszcze ze sobą nie grali , francuz w tym roku półfinał w Auckland gdzie pokonał pokonał Beckera , Hassa czy Jonesa a przegrał dopiero z Ferrerem..potem Doha i przegrana z Brandsem choć wydaje mi sie ze już chciał lecieć do Asutrali bo inaczej tego nie koemntuje gdyż wczęsniej po dobrym meczu , na wysokim poziomie pokonal Kohliego..Zawsze był to dal mnie wielki zaowdnik , choć pechowy ale wybieganie , technika tego na pewno można mu pozazdrosćić. Rywal w tym roku pokonanie Nieminena i porażka z Kei , może buki kierują się występami na AO bo faktycznie Alex niezle tu pogrywa ale to było kiedyś a teraz według mnie może być inaczej..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
..dziś ostro jeden typ..
Monfils - Dologplova 1 kurs 2,2
Dziwił mnie ten kurs i dalej dziwi..dlaczego faworytem według bukow i to dość wyrażnym jest ukrainiec? jeszcze ze sobą nie grali , francuz w tym roku półfinał w Auckland gdzie pokonał pokonał Beckera , Hassa czy Jonesa a przegrał dopiero z Ferrerem..potem Doha i przegrana z Brandsem choć wydaje mi sie ze już chciał lecieć do Asutrali bo inaczej tego nie koemntuje gdyż wczęsniej po dobrym meczu , na wysokim poziomie pokonal Kohliego..Zawsze był to dal mnie wielki zaowdnik , choć pechowy ale wybieganie , technika tego na pewno można mu pozazdrosćić. Rywal w tym roku pokonanie Nieminena i porażka z Kei , może buki kierują się występami na AO bo faktycznie Alex niezle tu pogrywa ale to było kiedyś a teraz według mnie może być inaczej.. dosc wyraznym?????? wg mnie: minimalnym dosc wyraznym to jak jest 1.6....lub cos kolo tego
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
co nie zmienia faktu, że kurs na Monfilsa zbyt wysoki
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
wojownik Verdasco i Stepanek nie zawiedli  natury wojownika sie nie da oszukac  Szkoda, że australijski wojownik nie miał dzisiaj dnia  Bo byłoby już bardzo sympatycznie 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Davydenko N. - Sela D. 2 6.2 Na razie jest tyle, ale można przypuszczać, że po pierwszym a może i drugim zdecydowanie wygranym secie przez Denke kursy skoczą na dwucyfrówkę na Selę i wtedy w Azji ktoś zacznie stawiać grubą kaskę na Izraelczyka a Denka zacznie słabiej grać albo zacznie bolec go noga jak w wygranym meczu z Gasquetem, który przegrał. Także czekam na live i kursy w okolicach 10-15 i jazda...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za całe 5 zł taśmociąg taki : 1z2 Malisse F. Mayer - R. Williams over 3.5 seta pewniaki: Duckworth Berankis Pella Lauren Davis McHale Shvedova Bedene-Becker over 3.5 seta J. Sousa - J.P. Smith over 3.5 seta Garcia Lopez - Ram over 3.5 seta Melzer F. Lopez Zemlja - Granollers over 3.5 seta co z tego wybrać i zagrać jako intercity ?  dziwi mnie duży kurs na McHale, why ... ? te overy setowe wydają się ciekawe do rozważenia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duckwortha bym odpuścił - Gonzo. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tu nie mam pojecia nie bede sie na sile pchal w tak ciezki do typowania mecz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie poszukuję dobrego BUka z dobrym wyborem zakładów tenisowych, cos oprocz bet365, Gamebookers i unibet mozecie polecic? Gdzie mozna wpłacac poprzez Paysefcard?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
W Betssonie też mi się dobrze tenis grało swego czasu, ale nie wiem jak teraz to wygląda. Możesz spróbować 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
na jutro
ula pliskowa cepelowa vekic
pwniaki istomin jowanowski
rozpis 2 z 4
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
na jutro
ula pliskowa cepelowa vekic
pwniaki istomin jowanowski
rozpis 2 z 4  sadze ze glowa jej tu nie da rady + umiejetnosci amerykanki = porazka uli
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|