Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 29 z 72 1 2 27 28 29 30 31 71 72
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Stare fajne czasy.Człowiek nie miał pojęcia za bardzo w tym temacie.Bardziej sie grało intuicyjnie
Ale pamiętam też jak wygrywałem po 7,8 stów za stawki wielkości 50-100.Wtedy sie tak tego nie analizowało jak teraz.

Kiedyś ze szwagrem zaciągneliśmy do Profka jego kumpla.Był podpity i chciał pokazać kto tu rządzi,choć nie miał pojęcia o zakładach.
Postawił za 1000 zł na 1 tercję po @ 2,80 jakiegośc hokeja.Baba dzwoniła do centrali czy może przyjąć.
Później siedzieliśmy u mnie przy flaszce i włączonej chorwackiej telegazecie.Było 0-0 i nagle jak skończyłe sie tercja wskoczyło 1-0.Mieliśmy niezły ubaw i przez długi okres czasu mówiliśmy na gościa " Tercjusz"
Mówię,stare ,fajne czasy,sympatycznie zawsze powspominać.

Bonus: Unibet
D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by Domel
[quote=dragon]
wow to była merytoryczna odpowiedż laugh pokaż misiu odpowiedni kapitał, odpowiednie stawkowanie i wtedy pogadamy

Więc pogadajmy merytorycznie

Po pierwsze nikomu nie muszę nic udowadniać, skoro dla Ciebie "hazard jest nieopłacalny" to się w to nie baw, proste?

Po drugie, Uve ośmieszna "nas"? Podaje on swoje typy, gdy wchodza rozlicza je poprawnie, gdy nie wchodzą pisze że robi sobie z nas beke i ich nie grał.

Po trzecie, to jest forum bukmacherskie co oznacza dyskusje na temat bukmacherki a nie na tematy życiowe i odpowiadania na pytania czy "opłaca się grać", "czy na tym można zarobić" i inne tematy frustrató
Jesteś na musie co laugh nie no co Ty, hahaah hazardzistą też pewnie nie jesteś, jesteś pewnie w tym procencie nielicznych, którzy wygrywają i jeszcze podają pewki na mecz.pl laugh

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
kusi mnie dzisiaj zagrać na Ivanovic tongue Ma jakieś realne szanse z Agą?

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by dragon
Jesteś na musie co laugh nie no co Ty, hahaah hazardzistą też pewnie nie jesteś, jesteś pewnie w tym procencie nielicznych, którzy wygrywają i jeszcze podają pewki na mecz.pl laugh

Najpierw chciałeś pogadać merytorycznie a teraz piszesz jakieś bzdury, dobry wiatrak z Ciebie.

Kończe tą paraolimpijską dyskusje papa

Wypił pare piwek przy sobocie i mu się na przemyślenia zebrało

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
A co według Ciebie by waliło merytoryczną gadką hmm ?? wg mnie jesteś hazardzistą obojętnie jak to nazwiesz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by barciu

Chyba, że do gry wkroczy (możliwy) drugi przeciwnik Agnieszki - zmęczenie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by barciu
Przemyśl sprawe przed snem i wstań sobie koło 8.30.
Pojedynek wieczorem w Australii czyli o naszej 9.00.

Na pewno Agnieszka jest w gazie.Serbka jak ma dzień też potrafi grać rewelacyjnie.Tylko tak mówię na podstawie tego co sie naoglądałem na Eurosporcie.Ivanović parę ładnych lat też już gra.
Ja nie gram akurat tenisa,ale sądząc po wynikach to Radwańska jest w zajebistej formie.
Tylko jest jeden prblem.Czasem nie ma dnia,ale zdarza sie to chyba rzadziej niż kiedyś.Jest tera bardziej doświadczona.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
A co według Ciebie by waliło merytoryczną gadką hmm ?? wg mnie jesteś hazardzistą obojętnie jak to nazwiesz

Z ciekawości zapytam dlaczego tak uważasz?

Wszystkich mierzysz swoją miarą?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehe dla dobra dragona niech wszyscy grzecznie powtorza

"jestem hazardzista, na minusie, dziennie przegrywam 10 srednich krajowych i nawet siedzac na sraczu mysle o zakladach"

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
A chcesz pokazać że nie jesteś ?? Załóż temat, napisz jaki masz budżet i przetrwał rok, tak masz racje osądzam Cie swoją miarą gdzie uważam, że jestem hazardzistą, przegrywam pieniądzę, więc masz okazje udowondnić mi swoją wyższość

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by bitnap
hehe dla dobra dragona niech wszyscy grzecznie powtorza

"jestem hazardzista, na minusie, dziennie przegrywam 10 srednich krajowych i nawet siedzac na sraczu mysle o zakladach"

Ale siedząc na sraczu da się mysleć o zakładach.Czasem nawet mi to się zdarza i jakie typy w skupieniu przychodza człowiekowi do głowy. laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja tam na tronie czytam - to miejsce jest do tego stworzone smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ba, w dobie netbooków i smartfonów siedząc na sraczu można obstawiać i pisać na forach, jako i ja to czynię smile. A kiedyś tylko gazety się czytało ...

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
A chcesz pokazać że nie jesteś ?? Załóż temat, napisz jaki masz budżet i przetrwał rok, tak masz racje osądzam Cie swoją miarą gdzie uważam, że jestem hazardzistą, przegrywam pieniądzę, więc masz okazje udowondnić mi swoją wyższość

Tylko powiedz mi jedno, po co miałbym to robić?

Nie zależy mi na Twojej opinii. To że w coś nie wierzysz nie znaczy że nie jest to niemożliwe, w tym przypadku zarabianie u buka. Swoją drogą, jest tutaj kilka tematów które przynoszą zyski. Nie kumam Waszego toku myślenia, skoro sami sobie nie radzicie wystarczy zagladać w tematy które przynoszą zyski i grać.

P.S miałem temat na forum, prowadziłem do bodajże tydzień (przyniósł) zysk, niestety z braku czasu zrezygnowałem z jego prowadzenia.

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline

Nie zależy mi na Twojej opinii. To że w coś nie wierzysz nie znaczy że jest to niemożliwe, w tym przypadku zarabianie u buka. Swoją drogą, jest tutaj kilka tematów które przynoszą zyski. Nie kumam Waszego toku myślenia, skoro sami sobie nie radzicie wystarczy zagladać w tematy które przynoszą zyski i grać.

P.S miałem temat na forum, prowadziłem do bodajże tydzień (przyniósł) zysk, niestety z braku czasu zrezygnowałem z jego prowadzenia.

Poprawione grin

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by bitnap
ja tam na tronie czytam - to miejsce jest do tego stworzone smile

Dusseldorf? hmm

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline

Nie zależy mi na Twojej opinii. To że w coś nie wierzysz nie znaczy że nie jest to niemożliwe, w tym przypadku zarabianie u buka. Swoją drogą, jest tutaj kilka tematów które przynoszą zyski. Nie kumam Waszego toku myślenia, skoro sami sobie nie radzicie wystarczy zagladać w tematy które przynoszą zyski i grać.

mówisz poważnie ??, robisz dla Conrada żeby ściągać nowych czy co?? nie rozumiem ?? ale co tam życze sczęscia i wielu pieniędzy, pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale po co się panowie napinacie ? Forum dyskusyjne zostało stworzone co prawda do dyskusji, ale bardziej podobają mi się dyskusje merytoryczne. Ktoś ma swoje typy (które nierzadko długo analizował), ktoś inny piszę co mu się nie podoba itd.
Ehhh, kiedyś tak tu było ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak jak dzis mialem bursaspor, tak jutro czuje sie w obowiazku zaufac trabzonowi ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
w sumie to mozna napisac "wczoraj mialem", "dzis czuje" smile

Strona 29 z 72 1 2 27 28 29 30 31 71 72

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, aker, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, $-man, ElNinho[mmdea]), 1,727 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,682
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025