|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
matkowski 7-5 w tie, a skonczyl 7-10, normalne - to takie polskie Normalne ? Polskie ? Człowieku, jedź do Liverpoolu słuchać Beatlesów. To, że na Szlemach (poza finałem Isi na Wimbledonie i przypadkowego Frytek) nie zachodzimy daleko, to już narodowa przypadłość, więc owszem - normalne, polskie. Ja myślałem że to jest spowodowane brakiem odpowiednich umiejetności a nie "polską mentalnością".
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale mniejsza z tym - Fresh  Jak przychodzi gra o większą stawkę, to nam miękną kolana, uginają się, wypinamy się i dajemy dupy, i takie są niepodważalne fakty. A niejaki Małysz Adam ? Wprawdzie uginał kolana i się wypinał podczas zjazdu, ale żeby dawał dupy ? Że wspomniałem tylko jeden - podważalny - fakt. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andy -2,5 chyba pójdzie  Jesteś człowiekiem wielkiej wiary albo marnym prowokatorem 
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
fachowo nazywa sie to "syndrom patałacha" i dotyka wiekszosc polskich sportowcow i druzyn...  Dotyka to sportowców z każdego kraju, ale chyba w żadnym nie ma tylu bystrzaków, którym się wydaje że tylko "nasi" się spalają. Tzw. syndrom "polaczka" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Andy -2,5 chyba pójdzie  Jesteś człowiekiem wielkiej wiary albo marnym prowokatorem  Jak dla mnie Roger bez szans. ale poczekam na kilka pierwszych gemów.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie zmienia to faktu, że dzisiejszy mecz jest meczem o drugie miejsce.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak myslicie panowie? Kto wygra i czemu Roger? Murek na największych imprezach Rogera nie ograł (czyt. szlemy i turniej mistrzów)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fachowo nazywa sie to "syndrom patałacha" i dotyka wiekszosc polskich sportowcow i druzyn...  Dotyka to sportowców z każdego kraju, ale chyba w żadnym nie ma tylu bystrzaków, którym się wydaje że tylko "nasi" się spalają. Tzw. syndrom "polaczka"  syndrom rozżalonych wtaPPiaczy 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Witam.  Jak ja nie lubie AO, ze względu na strefę czasową  To prawda, że Panicz ma Polskie korzenie? Jest szansa, że dopadnie go "syndrom Polaka" jak to powiedział Goget?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam.  Jak ja nie lubie AO, ze względu na strefę czasową  To prawda, że Panicz ma Polskie korzenie? Jest szansa, że dopadnie go "syndrom Polaka" jak to powiedział Goget? Siema  Obyś miał rację, wielki Różer po finał 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fachowo nazywa sie to "syndrom patałacha" i dotyka wiekszosc polskich sportowcow i druzyn...  Dotyka to sportowców z każdego kraju, ale chyba w żadnym nie ma tylu bystrzaków, którym się wydaje że tylko "nasi" się spalają. Tzw. syndrom "polaczka"  nie twierdze ze tylko nasi ulegaja temu zjawisku, oczywiscie jest masa sportowcow z innych krajow ktorym psycha wariuje w najwazniejszych momentach aczkolwiek dyskusja toczy sie na temat polskich sportowcow stad moje porownanie. A nazywanie mnie "polaczkiem" przez pryzmat jednego postu wyglada jak leczenie wlasnych kompleksow...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Fedex jazda z ogórkiem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak myslicie panowie? Kto wygra i czemu Roger? Murek na największych imprezach Rogera nie ograł (czyt. szlemy i turniej mistrzów) Ogral na Igrzyskach  Ale jakby nie liczyć wietrznego meczu na ostatnio USO to nie ograł nikogo z Top4 na Szlemach do tej pory.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
fachowo nazywa sie to "syndrom patałacha" i dotyka wiekszosc polskich sportowcow i druzyn...  Dotyka to sportowców z każdego kraju, ale chyba w żadnym nie ma tylu bystrzaków, którym się wydaje że tylko "nasi" się spalają. Tzw. syndrom "polaczka"  nie twierdze ze tylko nasi ulegaja temu zjawisku, oczywiscie jest masa sportowcow z innych krajow ktorym psycha wariuje w najwazniejszych momentach aczkolwiek dyskusja toczy sie na temat polskich sportowcow stad moje porownanie. A nazywanie mnie "polaczkiem" przez pryzmat jednego postu wyglada jak leczenie wlasnych kompleksow... Djoko skup się na finale 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak myslicie panowie? Kto wygra i czemu Roger? Murek na największych imprezach Rogera nie ograł (czyt. szlemy i turniej mistrzów) Ogral na Igrzyskach  Ale jakby nie liczyć wietrznego meczu na ostatnio USO to nie ograł nikogo z Top4 na Szlemach do tej pory. Finał USO to parodia tenisa, sporo szczęścia Panicza i nic więcej.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Jak myslicie panowie? Kto wygra i czemu Roger? Murek na największych imprezach Rogera nie ograł (czyt. szlemy i turniej mistrzów) Ogral na Igrzyskach  Ale jakby nie liczyć wietrznego meczu na ostatnio USO to nie ograł nikogo z Top4 na Szlemach do tej pory. Igrzyska się nie liczą. Odpuszczały je największe tuzy tenisa... --> Patrz Iśka 
|
|
|
|
|
Olimpijczyk
|
|
Olimpijczyk
ladnie sie wybronil 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak myslicie panowie? Kto wygra i czemu Roger? Murek na największych imprezach Rogera nie ograł (czyt. szlemy i turniej mistrzów) Ogral na Igrzyskach  Ale jakby nie liczyć wietrznego meczu na ostatnio USO to nie ograł nikogo z Top4 na Szlemach do tej pory. Igrzyska się nie liczą. Odpuszczały je największe tuzy tenisa... --> Patrz Iśka  Fakt na IO go ograł jednak nie przywiązuje do tego zbyt dużej wagi. Mecz w QF średni z wykonaniu Freda, drugiego tak słabego pod rząd nie zagra. Murek może wygrać z Fredem ale na konsoli
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
jakies sugestie z czelkow na dzis  ?
|
|