Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 16 z 24 1 2 14 15 16 17 18 23 24
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by HoMiK155
Originally Posted by Coronach
Kuracja teatr TV, do obejrzenia na YouTube, wielki wymiatacz, aktorzy Ci co zwykle u niego.

W kwesti teatru TV przypomniała mi się sztuka Ciemno. Można znaleźć na YT ale i TV powtarza ją raz od czasu. Świetna pointa, aura grozy no i Magda Wójcik z najlepszych czasów ooo

polećcie jeszcze jakieś spektakle z jutuba smile

Bonus: Unibet
V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
może zagustujesz w cyklu kryminalnym Teatru TV Kobra

np. Pomyłka, proszę się rozłączyć

albo Kłopoty to moja specjalność, reż. Piwowski, w roli głównej Jerzy Dobrowolski

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
doszedłem w Alcatrazie do 5go odcinka, mocno przeciętniutkie, chyba nie warto dalej ciągnąć co?

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by tyson
doszedłem w Alcatrazie do 5go odcinka, mocno przeciętniutkie, chyba nie warto dalej ciągnąć co?

i na tym poprzestań - poszukaj sobie innego serialu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mat2000
Originally Posted by HoMiK155
Originally Posted by Coronach
Kuracja teatr TV, do obejrzenia na YouTube, wielki wymiatacz, aktorzy Ci co zwykle u niego.

W kwesti teatru TV przypomniała mi się sztuka Ciemno. Można znaleźć na YT ale i TV powtarza ją raz od czasu. Świetna pointa, aura grozy no i Magda Wójcik z najlepszych czasów ooo

polećcie jeszcze jakieś spektakle z jutuba smile
"Śmierć rotmistrza Pileckiego", "Inka 1946", "Pseudonim Anoda", "Golgota wrocławska"

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by dewoj
"Śmierć rotmistrza Pileckiego", "Inka 1946", "Pseudonim Anoda", "Golgota wrocławska"

a wszystkie w ramach Sceny Faktu

tutaj jest ich więcej http://www.youtube.com/results?sear...64.2j2j0j2.6.0...0.0...1ac.1.-Sq9KrOi9zo

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by vindom
Originally Posted by tyson

i na tym poprzestań - poszukaj sobie innego serialu

Sprawdź "Jericho" i od razu ściągnij pierwsze (i jedyne) 2 sezony.

C
C Offline
Oglądał ktoś serial Continuum?

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Dzięki, sprawdzę wszystko.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Isildur
Jak chcecie coś w stylu Piły to moge chyba polecic film Kolekcja z 2012, spora rzeznia na ekrania ale daje rade

Originally Posted by jadanek
dobra mam, Kolekcjoner wink

blush

do Piły to nie ma nawet startu

żałosny film o niczym

Huachipato
Huachipato
Originally Posted by Big Ben
Originally Posted by Isildur
Jak chcecie coś w stylu Piły to moge chyba polecic film Kolekcja z 2012, spora rzeznia na ekrania ale daje rade

Originally Posted by jadanek
dobra mam, Kolekcjoner wink

blush

do Piły to nie ma nawet startu

żałosny film o niczym

chodziło mi o pułapki i rzeznie na ekranie, a nie o przesłanie... smirk

-
veteran
veteran
Les Miserables - Nędznicy

Dziś szanowne panie oraz zacni panowie będzie ambitnie, a do tego i śpiewająco. Ekranizacja powieści Victora Hugo. Otrzymaliśmy ucztę dla oka (ach te scenografie), oraz ucha (w tym filmie wszystkie dialogi są śpiewane przez aktorów). No coż, zawsze to jakaś odmiana smile Pominę pierwszoplanowych H.Jackmana i R. Crowe i skrobnę słówko o tych, którzy wywarli na mnie nie mniejsze wrażenie - ,,Borat'' oraz madame H. Carter, którą najlepiej zapamiętałem z ..Sweeney Todd'' Tima Burtona. Przekomiczna para, tyle w temacie smile
Warto rzucić okiem, choć brak normalnych dialogów może niektórych boleć.

J
addict
addict
J Offline
witam

chciałbym obejrzeć MÓJ ROWER ze Żmijewskim w roli głównej, za diabła nie mogę go znaleźć w necie
może ktoś pomóc

-
veteran
veteran
The Raid

Absolutny mus dla fanów kina akcji. Fabuła?? Niepotrzebna, ale jest wink Mamy blok opanowany przez gang na który nalot robi policja. Na ostatnim piętrze tegoż bloku mieszka sobie zły boss przestępczego świata, który jest głównym celem tejże akcji. Ekipa wchodzi do środka i zaczyna się jatka - wszakże szef nie będzie spokojnie tolerował pałętającej się po jego włości psiarni. Praktycznie non stop coś się dzieje - kiedy nie ma już amunicji w ruch idą pięści, a doprawdy wygląda to świeżo i rześko. Chłopaki napocili się zdrowo byś wręcz czuł te łamane kończyny, hyhy.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Tak mi się jeszcze przypomniało, że z Teatru TV Scena Faktu świetna jest "Norymberga" z Januszem Gajosem.

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
Originally Posted by jamati
witam

chciałbym obejrzeć MÓJ ROWER ze Żmijewskim w roli głównej, za diabła nie mogę go znaleźć w necie
może ktoś pomóc

nie było jeszcze premiery dvd wiec może nie być.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by -Adrian-
The Raid

Absolutny mus dla fanów kina akcji. Fabuła?? Niepotrzebna, ale jest wink Mamy blok opanowany przez gang na który nalot robi policja. Na ostatnim piętrze tegoż bloku mieszka sobie zły boss przestępczego świata, który jest głównym celem tejże akcji. Ekipa wchodzi do środka i zaczyna się jatka - wszakże szef nie będzie spokojnie tolerował pałętającej się po jego włości psiarni. Praktycznie non stop coś się dzieje - kiedy nie ma już amunicji w ruch idą pięści, a doprawdy wygląda to świeżo i rześko. Chłopaki napocili się zdrowo byś wręcz czuł te łamane kończyny, hyhy.

zdecydowanie NIE POLECAM - no chyba, ze ktos uwielbia akcje typu: 40 z kalachami kontra jeden z golymi lapami(wygrywa wiadomo kto)

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Profugos - serial wyprodukowany przez HBO Chile na ameryke lacinska. Dopiero 5 odcinkow sie ukazalo.

Cytujac inny portal bo samemu mi sie nie chce pisac: "Na czele potężnego chilijskiego kartelu narkotykowego stoi Kika Ferragut. Kobieta steruje organizacją przestępczą z więzienia Jej zaufanym współpracownikiem jest bezwzględny Óscar Salamanca (Francisco Reyes). W prowadzeniu nielegalnych interesów kobiecie pomaga także syn Vicente (Néstor Cantillana). Do grupy należy m.in. pozbawiony skrupułów Mario Moreno (Luis Gnecco). Podwładni Kiki przemycają z Boliwii warte miliony dolarów środki odurzające."

Bardzo pozytywne zaskoczenie po obejrzeniu tych 5 odcinkow. Smialo polecam.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Oglądał ktoś serial Continuum?

Obejrzalem caly pierwszy sezon... dla fanow sci-fi calkiem przyjemny.. fabula dosc ciekawa zreszta sam ocenisz, moge polecic.

Pozdr

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
Originally Posted by ssaczu
Profugos - serial wyprodukowany przez HBO Chile na ameryke lacinska. Dopiero 5 odcinkow sie ukazalo.

Cytujac inny portal bo samemu mi sie nie chce pisac: "Na czele potężnego chilijskiego kartelu narkotykowego stoi Kika Ferragut. Kobieta steruje organizacją przestępczą z więzienia Jej zaufanym współpracownikiem jest bezwzględny Óscar Salamanca (Francisco Reyes). W prowadzeniu nielegalnych interesów kobiecie pomaga także syn Vicente (Néstor Cantillana). Do grupy należy m.in. pozbawiony skrupułów Mario Moreno (Luis Gnecco). Podwładni Kiki przemycają z Boliwii warte miliony dolarów środki odurzające."

Bardzo pozytywne zaskoczenie po obejrzeniu tych 5 odcinkow. Smialo polecam.

http://www.filmweb.pl/serial/Uciekinierzy-2011-630100 to jest to?

Strona 16 z 24 1 2 14 15 16 17 18 23 24

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, alfa, 11kera11), 1,887 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,278
Posty5,830,732
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025