|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
oby to byl tylko problem techniczny a nie blokada konta 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
To jest blokada konta bo miałem taki sam komunikat jak poprosiłem o zablokowanie konta a później zamknięcie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to mcflower tez dostal blokade?  Wczoraj do polnocy wszystko bylo ok a dzis od rana juz kaszana 
|
|
|
|
|
Łódzki Klub Sportowy
|
|
Łódzki Klub Sportowy
W ostatnim czasie 3/4 osób dostaje blokade konta.Wystarczy poczytać ten temat.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
no wlasnie czytalem ale koledzy wyzej pisali o innym komunikacie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Maja problemy techniczne, nadal walcza ze strona Rozmawialem z kolega, ktory tam pracuje i mowi, ze jeszcze troche to minie i z czasem powinno wszystko po staremu hulać Lepiej sie nie spieszyc z wyplatami tylko poczekac troche, nic sie nie stanie jak macie zamrozona kase no chyba, ze gracie dla zabawy i jedynym kontem jest Bwin to co innego i tez bym sie wkurwial
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
na glownej jest info o pracach technicznych. Juz jestem spokojny :))
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
HAGIi zapytaj kolegi czemu jest tam taki burdel, bonusow z automatu nie dają? Czy moze to naprawiają teraz?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dostalem maila od supportu, ze mieli prace techniczne i ze juz mozna sie logowac.....ta mozna! kupa !
|
|
|
|
|
member
|
|
member
U mnie bez zmian w kwestii odblokowania konta. Prawie codziennie im sie przypominam i nie powiem odpisują w stulu:
Dziękujemy za e-mail.
Uprzejmie informujemy, iż wciąż oczekujemy na odpowiedź w kwestii Pana konta.
Odpowiedź w tej kwestii otrzyma Pan najszybciej jak to będzie możliwe.
Dziękujemy za wyrozumiałość.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem
Team z bwin b'inside Green Members
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam
W dniu 12.02 zleciłem wypłatę na moneybookers. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem pieniędzy. Pisałem e-maile do polskiego supportu i angielskiego. Nie otrzymałem nawet żadnej odpowiedzi. Czy mieliście może podobny problem???
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
member
|
|
member
2 tygodnie temu otrzymałem na kilkakrotne zapytania nt.zablokowania konta n/w odpowiedź:
Szanowny Panie --------,
Dziękujemy za email oraz cierpliwość w oczekiwaniu na odpowiedź.
Uprzejmie informujemy, że podjęliśmy decyzję o zamknięciu Pana konta.
Poniżej można odnaleźć odpowiedni zapis z naszych Ogólnych warunków handlowych, który znajduje się również w sekcji Pomoc na naszej stronie, w zakładce Aspekty prawne/Ogólne warunki handlowe/Postanowienia ogólne/Odpowiedzialność cywilna/przetwarzanie danych oraz pod poniższym linkiem:
*********************************************** 6. YOUR USE OF THE SERVICES
6.1. We reserve the right to suspend, modify, remove and/or add to any of the Services in its sole discretion with immediate effect and without notice and We will not be liable for any such action.
6.4. We reserve the right to suspend Your use of certain of our Services, Platforms or any games on our Platforms from time to time ***********************************************
Aby wypłacić środki zgromadzone na koncie, prosimy o podanie następujących danych:
- Nazwa banku: - Numer konta: - Kod banku: - Kod IBAN i Swift (BIC): - Właściciel konta bankowego:
Przepraszamy za utrudnienia związane z tą decyzją.
Prosimy o kontakt w przypadku dodatkowych pytań.
Z poważaniem,
Support Team z bwin
bwin wspiera ideę Responsible gaming
Po mojej odpowiedzi i ciągłych ponagleniach ciągle otrzymuję ten sam szablon:
Dziękujemy za Twój e-mail.
W związku z ogromną ilością e-maili jakie w tej chwili otrzymujemy, wydłużył się okres w jakim na nie odpowiadamy.
Skontaktujemy się z Tobą tak szybko, jak to będzie możliwe. Przepraszamy za wszelkie niedogodności powstałe z tego powodu. Support team bwin
Uwaga: ta wiadomość została automatycznie wygenerowana przez system pocztowy. Prosimy na nią nie odpowiadać.
I co o tym sądzić ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wyślij dane, odzyskaj kasę i nigdy więcej tam nie wpłacaj. Proste, po co Wy sobie kurva życie utrudniacie z tymi debilami???!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja właśnie zablokowałem sobie dostęp na ich stronie do swojego konta na maksimum ile było można, czyli na pół roku. Zrobiłem to po to,aby czasem nie skusiło mnie coś o wpłacenia do nich depozytu. Denerwowanie się za własne pieniądze jak to jest ostatnio z Bwin absolutnie mnie nie interesuje.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wyślij dane, odzyskaj kasę i nigdy więcej tam nie wpłacaj. Proste, po co Wy sobie kurva życie utrudniacie z tymi debilami???!!! Dane wysłałem i jak wspomniałem przez 2 tygodnie otrzymuję w odpowiedzi cytowany szablon.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
U mnie sprawa zakończona pozytywnie. Dziś po 8 dniach dostałem meila o odblokowaniu konta i puścili moją wypłatę.... uf
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ile dni bwin weryfikuje teraz dowod osobisty zeby mozna było dokonać wypłaty???
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Specjalnie zarejestrowałem się dzisiaj tutaj, żeby napisać swoją historię. 2h temu logując się na bwin, także otrzymałem komunikat o blokadzie konta. Wiszą mi w powietrzu 3 wypłaty na sumę łączną 2000zł, a saldo konta wynosiło 1500zł, własnie wszedł kolejny postawiony kupon, saldo przekroczyłoBY 2000zł. I dupa, zablokowane. Oczywiście wysłałem meila tak jak każdy z Was i teraz czekanie na łaskawąodpowiedź. Jak ktoś odzyska pieniądze to niech o tym tutaj napisze. Ja też poinformuję co dalej, w każym razie, jeżeli uda się coś wybrać z konta to moje, i nigdy już tam nie wracam. Tragiczny buk, a niby najlepszy na świecie.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Tragiczny buk, a niby najlepszy na świecie. jaki kurwa najlepszy, chyba dla debili co patrza na koszulki realu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|