|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak.
Serial dostepny na iitv.info z lektorem polskim.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eee nie lubie oglądac z lektorem  Już zassałem cały sezon, mam nadzieje, ze znajde napisy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na filmwebie ocena 6,9 wedlug mnie mocno zanizona ale raptem kilkanascie glosow.
Na imdb ma 8,4.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
Świeżo po "Drogówce" jak słusznie zauważył kolega Artek P. film zrobił Topa. W końcu każdy może zobaczyć jak dobry to aktor. Film brutalny, nachalny, przeszarżowany. Takie kino uwielbiam.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak.
Serial dostepny na iitv.info z lektorem polskim. nie ma napisów do tego serialu, a online tylko 5/6 odcinków :/ wiec lipton
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@piana Ale odcinków jest chyba 11 z czego własnie tylko 6 dostepne w necie z napisami/lektorem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odcinkow 1 sezonu jest 13. Napisow nie ma, jest tylko lektor bo obecnie puszcza ten serial cinemax.
Drugi sezon jest potwierdzony i niebawem zaczna go puszczac w Ameryce Poludniowej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
i pomyśleć że gdyby nie Smarzowski to taki Bartek Topa do dziś znany byłby jako przygłupi Zenek ze 'Złotopolskich' a Jakubik jako równie 'ociężały' umysłowo Rysio z '13 Posterunku'. Fajnie że komuś udało się wyłowić tych ludzi (i wielu innych np. 'Dziędziel','Kulesza') i dać im coś porządnego do zagrania. Myślę że 'Drogówkę' będę katował w przyszłości równie często jak 'Wesele'.
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
i pomyśleć że gdyby nie Smarzowski to taki Bartek Topa do dziś znany byłby jako przygłupi Zenek ze 'Złotopolskich' a Jakubik jako równie 'ociężały' umysłowo Rysio z '13 Posterunku'. Fajnie że komuś udało się wyłowić tych ludzi (i wielu innych np. 'Dziędziel','Kulesza') i dać im coś porządnego do zagrania.
Myślę że 'Drogówkę' będę katował w przyszłości równie często jak 'Wesele'. Dziędziel w szczególności - jego, za przeproszeniem ryło mogę oglądać godzinami no i najlepsze jest to, że Smarzowski kręci teraz " Pod Mocnym Aniołem " , a Więckiewicz puchnie do roli. W ciemno obstawiam, że będzie to wg mnie godny finał i podsumowanie tych pijackich opowieści
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Więckiewicz to już puchnął na gębie do roli prokuratora w Domie Złym  Teraz "Pod mocnym Aniołem" a w planach ma jeszcze film o Wołyniu i coś tam jeszcze. Oby tylko formę utrzymał i gdzieś się po drodze nie rozdrobnił
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czesc, Co polecacie z seriali co trwa pierwszy lub drugi sezon? Obejrzane Continuum 1 sez., Person of interest wlasnie drugi trwa, bardzo mi sie podoba, oczywiscie The Walking Dead w trakcie.. Najchetniej sci-fi, komedia, akcja ale ogolnie "łykam" wszystko  Fringe sie skonczyl, Supernatural w trkacie, brakuje mi troche czefos w stylu Stargate, albo jakiegos nowego z universum Star Trek  Z komedii oczwiscie Californication, How i met... the big bang theory i the office, a w ostatecznosci ogladam tez Cougar Town, przyjemne nawet. Podobno Two and a half men bardzo fajny, duzo tego chyba juz powstalo.. Z innych na rozkladzie mam Alphas, Dextera Sons of anarchy, mentaliste. Czekam na propozycje  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Two and a half man - sitcom, trwa 10 sezon. Entourage - dramat/komedi, zakonczony na 8 sezonie. Episodes - komediowy, wypuszczone 2 sezony. Matt LeBlanc w roli glownej, bardzo fajny specyficzny humor. White Colar - kryminalny ale nie jak CSI tylko jest watek glowny i wszystko sie zazebia. Suits - prawniczy ale na luzno, trwa 2 sezon. Damages - prawniczy, powstalo 5 sezonow, zakonczony. Homeland - 2 sezony powstaly, hicior. Revenge - trwa 2 sezon. The Followinf - kryminal z Kevinem Baconem. Dopiero kilka odcinkow wyszlo 1 sezonu, najciekawsza pozycja tego sezonu. The Killing - kryminal, powstaly 2 sezony... ma byc kolejny. Bardzo dobry.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki, Entourage oczywiscie zaliczone zapomnialem, bardzo fajny. Chyba sie wezme za Homeland bo juz tu kilka ciekawych opinii na jego temat bylo.. i chyba the killing skoro napisales ze bardzo dobry.. Ktos cos jeszcze? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Breaking Bad pominięte, chyba przez zapomnienie, bo raczej obejrzałeś Spartakus i Gra o Tron, raczej obowiązkowe do obejrzenia 2 Broke Girls, sitcom, 2 sezon Hell on Wheels, mega wypas w klimacie westernowym, 2 sezony w sieci
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z sf battlestar galactica
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Banshee, dopiero 5 odcinków 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
zapoda ktoś jakiś niezły kryminał lub thriller z 2012 2011?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
Gangster ze świetną rolą Toma Hardy
|
|