|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakoś długo to trwa... 4 lata nie dostał wpierdol ......
|
|
|
|
|
Ana <3
|
|
Ana <3
ciekawe, kiedy jakiś gadajacy na słuchawce debil rozjedzie Ci rodzinę na pasach to jak mu podziękujesz. paczka ciastek? należy sie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakoś mi sie nie wydaje prawdopodobne zeby policja wystawiała mandaty na podstawie zdjec przypadkowego przechodnia. Obowiazuja przeciez jakies procedury, legalizacje , homologacje itp. Dostajac jakis mandat mam na nim napisane kiedy gdzie i za co go dostaje, a jak pan Roman udowodni ze to tego i tego dnia o tej i otej godzinie .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakoś mi sie nie wydaje prawdopodobne zeby policja wystawiała mandaty na podstawie zdjec przypadkowego przechodnia. Obowiazuja przeciez jakies procedury, legalizacje , homologacje itp. Dostajac jakis mandat mam na nim napisane kiedy gdzie i za co go dostaje, a jak pan Roman udowodni ze to tego i tego dnia o tej i otej godzinie . ktos w komentarzach napisal, ze we wszystkich tych miejscach, gdzie ten pan dziala, jest monitoring miejski. to w wielu sprawach wystarczy do wlepienia mandatu
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pytanie takie mi się nasunęło... chodzi o trzeźwość "tego" osobnika? może być pod wpływem alkoholu lub innych środków odurających ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciekawe, kiedy jakiś gadajacy na słuchawce debil rozjedzie Ci rodzinę na pasach to jak mu podziękujesz. paczka ciastek? należy sie. Nie rozumiesz tematu chłopie, poza tym jego zdjęcia nie poprawią bezpieczeństwa. Kablowanie przez emerytów, którym się nudzi mogą pochwalać tylko... emeryci 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Nowe obowiązki dla przyszłych małżeństw[/b] [ bialystok.gazeta.pl] Nie wystarczą już katechezy przedmałżeńskie, spotkania w poradni rodzinnej ani też rozmowa z księżmi. [b]Od początku roku przyszli małżonkowie muszą jeszcze wziąć udział w obowiązkowych dniach skupienia... 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Radwańskie w Izraelu.
http://sport.wp.pl/kat,1035299,title,Radwanska-to-smutne-i-niesprawiedliwe,wid,15333728,wiadomosc.html
Cekawa wypowiedz Pana Fibaka
Spokój radzi zachować również Wojciech Fibak, który wypowiedział swoje zdanie na temat całej sprawy w rozmowie z "Dziennikiem".
- Ja bym od tego trzymał się z daleka. Mieszkałem 20 lat w Nowym Jorku, w Paryżu, 90 procent moich przyjaciół, znajomych, ludzi z którymi prowadziłem interesy, to były osoby pochodzenia żydowskiego, więc z mojej strony olbrzymi szacunek. Tam było jakieś nieporozumienie, nie łączył bym tego z niczym. Ani z polityką, ani z politykami - powiedział Fibak.
Nie lepszy Pan Andrzejewski Atmosferę próbuje tonować dyrektor sportowy Polskiego Związku Tenisowego Wojciech Andrzejewski. - Kibice zachowywali się w Eliacie źle, szowinistycznie, jednak nie doszukujmy się w tutaj wątków rasistowskich. Takie rzeczy mogą zdarzyć się wszędzie. Nie było odpowiedniej ochrony na stadionie, kibice mieszali się z zawodnikami - argumentuje złość polskich tenisistek Andrzejewski.
Ale o Polaku który nie lubi Żydów za ich zachowanie, podejście do innych nacji, sposóbu uprawiania biznesu i polistyki nie powie się że nie lubi Żydów za to że ci źle postępują tylko że jest rasistą i anysemitą.
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Brakuje tylko oświadczenia izraelskiej federacji, że to polskie tenisistki sprowokowały tubylców krótkimi spódniczkami, zgrabnymi udami i jędrnymi tyłkami 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yyy? radwanskie? Brakuje tylko oświadczenia izraelskiej federacji, że to polskie tenisistki sprowokowały tubylców krótkimi spódniczkami, zgrabnymi udami i jędrnymi tyłkami  yyy? radwanskie??? przeciez nikt nie uwierzy w te slowa po przecinku
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
yyy? radwanskie??? przeciez nikt nie uwierzy w te slowa po przecinku Gustujesz w Grycankach ?
|
|
|
|
|
wieczny student
|
|
wieczny student
może nie są jakieś bardzo twarzowe, ale do figury nie można się przyczepić
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może nie są jakieś bardzo twarzowe, ale do figury nie można się przyczepić zgadzam się
|
|
|
|
|
|
|
+2 Jeśli ktoś z bliska będzie miał problem to torba po burgerze lub wyłączenie światła powinno wystarczyć.  Oprócz afrykańskich hipopotamów występujących w barwach USA to najbardziej mnie odrzucała taka jedna zawodniczka, której nie pamiętam z nazwiska, ale to chyba Czeszka była. Wyglądała jak by ktoś w ramach eksperymentu genetycznie połączył Golluma z Orkiem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zacytowany post jest z linkiem do drugiego. Tak czy siak Conradowi zapewne o Hradecką chodzi.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
yyy? radwanskie? Brakuje tylko oświadczenia izraelskiej federacji, że to polskie tenisistki sprowokowały tubylców krótkimi spódniczkami, zgrabnymi udami i jędrnymi tyłkami  yyy? radwanskie??? przeciez nikt nie uwierzy w te slowa po przecinku radwanskie to sie nie wkurzyly wyzwiskami od kurw, ale zydzi podobno nauczyli sie slowa PASZCZUR 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|