|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Na pytanie czemu jest awizo mimo ze jestem w domu - bo listonosz nie bierze paczek, nie ma miejsca w torbie, tylko listy. Daje jej awizo i co przyszło? List  Napisz skargę do dyrekcji, to ci zacznie w zębach przynosić. Tylko do dyrekcji, a nie na urząd na którym on urzęduje (to nic nie da). I nie wiem kto ci powiedział, że listonosz nie bierze "paczek" (jak mniemam chodzi o duże polecone), ale jego zasranym obowiązkiem jest je brać. Może nie brać tylko przesyłek nierejestrowanych (kartony wysyłane jako "zwykłe listy"). Wszystkie rejestrowane tj. polecone, pobrania itp. ma brać.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Na pytanie czemu jest awizo mimo ze jestem w domu - bo listonosz nie bierze paczek, nie ma miejsca w torbie, tylko listy. Daje jej awizo i co przyszło? List  Napisz skargę do dyrekcji, to ci zacznie w zębach przynosić. Tylko do dyrekcji, a nie na urząd na którym on urzęduje (to nic nie da). I nie wiem kto ci powiedział, że listonosz nie bierze "paczek" (jak mniemam chodzi o duże polecone), ale jego zasranym obowiązkiem jest je brać. Może nie brać tylko przesyłek nierejestrowanych (kartony wysyłane jako "zwykłe listy"). Wszystkie rejestrowane tj. polecone, pobrania itp. ma brać. Ja zrobiłem inaczej, notorycznie kutafon mi wrzucał awizo, mimo że ktoś był w domu, raz go złapałem jak wypisywał i wrzucał... pytam się grzecznie czy domofon się zepsuł? a on, a co?? a ja mu że jesteśmy w domu i nie słyszeliśmy żeby dzwonił... a typ, że nie dzwonił  to poprosiłem grzecznie, żeby nastepnym razem zadzwonił i się pofatygował. od tego czasu grzecznie dzwoni i przynosi, a jak mnie spotka w okolicy to sam zagaduje, że ma przesyłkę i czy moge odebrać:) Wcześniej 3 razy na poczcie prosiłem żeby mu kolezanki zwróciły uwagę, i za każdym razem zastawałem awizo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
http://www.sport.pl/sport/1,125096,13359356,Walkower_dla_rywali_Orlen_Wisly__Zawinil____dyspozytor.html#BoxSportTxt
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Polska: Artur Boruc (46. Wojciech Szczęsny) - Sebastian Boenisch (46. Marcin Wasilewski), Damien Perquis, Kamil Glik, Jakub Wawrzyniak - Grzegorz Krychowiak, Daniel Łukasik (76. Daniel Łukasik) - Jakub Błaszczykowski, Ludovic Obraniak (60. Arkadiusz Milik), Szymon Pawłowski (46. Kamil Grosicki) - Robert Lewandowski.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Daniel Łukasik zmienił ...Daniela Łukasika, fakt, można się zdenerwować
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Warzywniak - Rysiek z Klanu polskiego futbolu 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Poczekasz trochę z tym szampanem. LOT - minus, Kolej - minus, Poczta - plus. To zeszłoroczne bilansy.  PKP Cargo - Plus 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Poczekasz trochę z tym szampanem. LOT - minus, Kolej - minus, Poczta - plus. To zeszłoroczne bilansy.  PKP Cargo - Plus  Ponoć do nas pierwszy raz pojechał z Chin pociąg z towarami. To jest dopiero transportowy hardcore. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Warzywniak - Rysiek z Klanu polskiego futbolu  protestuję! to jest Horacy z Dr Quinn 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na pytanie czemu jest awizo mimo ze jestem w domu - bo listonosz nie bierze paczek, nie ma miejsca w torbie, tylko listy. Daje jej awizo i co przyszło? List  Napisz skargę do dyrekcji, to ci zacznie w zębach przynosić. Tylko do dyrekcji, a nie na urząd na którym on urzęduje (to nic nie da). I nie wiem kto ci powiedział, że listonosz nie bierze "paczek" (jak mniemam chodzi o duże polecone), ale jego zasranym obowiązkiem jest je brać. Może nie brać tylko przesyłek nierejestrowanych (kartony wysyłane jako "zwykłe listy"). Wszystkie rejestrowane tj. polecone, pobrania itp. ma brać. Ja zrobiłem inaczej, notorycznie kutafon mi wrzucał awizo, mimo że ktoś był w domu, raz go złapałem jak wypisywał i wrzucał... pytam się grzecznie czy domofon się zepsuł? a on, a co?? a ja mu że jesteśmy w domu i nie słyszeliśmy żeby dzwonił... a typ, że nie dzwonił  to poprosiłem grzecznie, żeby nastepnym razem zadzwonił i się pofatygował. od tego czasu grzecznie dzwoni i przynosi, a jak mnie spotka w okolicy to sam zagaduje, że ma przesyłkę i czy moge odebrać:) Wcześniej 3 razy na poczcie prosiłem żeby mu kolezanki zwróciły uwagę, i za każdym razem zastawałem awizo http://demotywatory.pl/884025/Sposob-na-listonosza-
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
postawa mojego teamu w fantasy nba....
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
postawa mojego teamu w fantasy nba.... Co Ty pier****sz. Popatrz na mój 
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Pieprzona fabryka smarów zapierdala 24h na dobę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
3 poprawki jutro, a w zasadzie dzisiaj z rana, a nic praktycznie nie umiem 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
aka Schranzer
|
|
aka Schranzer
W mediach więcej info o nudnych jak flaki z olejem biegach narciarskich kobiet, niż o piłce nożnej, tenisie, czy siatkówce..
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zawsze to lepsze niż przeraźliwie nudny i długi mecz tenisowy..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W mediach więcej info o nudnych jak flaki z olejem biegach narciarskich kobiet, niż o piłce nożnej, tenisie, czy siatkówce.. no cóż są MŚ
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
W mediach więcej info o nudnych jak flaki z olejem biegach narciarskich kobiet, niż o piłce nożnej, tenisie, czy siatkówce.. tenis,tu rzeczywiscie trafiłeś,dla większosci nie ma nic nudniejszego
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|