|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Pół roku temu ostatnio wypłacałem w niedzielę i kasa zlecona o przed północą doszła na MB o 19.30 w niedzielę. Jak teraz jest to nie wiem,bo u buków zmienia się tak często sytuacja,że trudno czasem się połapać.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Orientuje się ktoś czy można złożyć depozyt przelew bankowym, a wypłacić na moneybookers
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Orientuje się ktoś czy można złożyć depozyt przelew bankowym, a wypłacić na moneybookers jezeli wczesniej wplacales przez MB to powinno przejsc
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sęk w tym, że nigdy tam nie grałem, patrzę, że mają teraz bonus i stąd też moje pytanie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzięki Panowie za pomoc 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mogę potwierdzić tylko.Jeden depozyt przez MB rejestruje Twoje konto MB w systemie. Jak wybierzesz metode wypłaty przez MB to bez problemu przejdzie.Ja wpłacałemm do Expekt [ affiliates.beaffiliates.com] Ukashem i zlecam wielokrotnie wypłaty na MB.Wchodzi jak w masło
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mogę potwierdzić tylko.Jeden depozyt przez MB rejestruje Twoje konto MB w systemie. Jak wybierzesz metode wypłaty przez MB to bez problemu przejdzie.Ja wpłacałemm do Expekt [ affiliates.beaffiliates.com] Ukashem i zlecam wielokrotnie wypłaty na MB.Wchodzi jak w masło sorry za OT ale czy w GB tez to przejdzie ?
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
dostałem bonus 50zl obrót x3, sprawdzcie meile
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mogę potwierdzić tylko.Jeden depozyt przez MB rejestruje Twoje konto MB w systemie. Jak wybierzesz metode wypłaty przez MB to bez problemu przejdzie.Ja wpłacałemm do Expekt [ affiliates.beaffiliates.com] Ukashem i zlecam wielokrotnie wypłaty na MB.Wchodzi jak w masło sorry za OT ale czy w GB tez to przejdzie ? Przejdzie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Przejdzie ,ale ostatnio expekt wali w konia....weryfikuje konta przez trzymanie dowodu przy twarzy! Przeginają !
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Dokładnie @milan1231! Nie znam punktu regulaminu w żadnym buku który by na to pozwalał (zdjęcie przy twarzy). Pomijam że ciuliki z EXP weryfikuja i nie wypłacają bonusu od depo doputy dopuki wcześniej sie nie zweryfikujesz. Oczywiście twierdzą twardo że to jest wyrywkowe. Ale gdybym sie po tygodniu sam nie zgłosił DODATKOWO po bonus to sami by nie wspomnieli o konieczności veryfikacji przed przyznaniem bonusu. O wtórnych weryfikacjach w momencie gry na "+" nie wspomnę. Ale to juz tylko widziałem u znajomego wiec się nie wypowiadam.
Dziś za to polecieli jak dla mnie po calości wysyłając e-maila ok 18 z oferta gry w pokera na 21:30 (dzisiaj!) w bardzo jak dla mnie ciekawym freeroll-u. Widocznie oferta ważna tylko dla czujnych :/ Dla mnie minus "-".
Z resztą pamiętam że kiedyś się grało u nich i było super. Można było polecać każdemu. Ale to były czasy przyjemnego i lekkiego layout-u strony. Szybkich i bezproblemowych weryfikacji/wypłat oraz raczej braku limitów.
Niestety wszystko co dobre ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przejdzie ,ale ostatnio expekt wali w konia....weryfikuje konta przez trzymanie dowodu przy twarzy! Przeginają ! Za dwa lata trzeba będzie trzymać jeszcze dzisiejszą gazetą do zdjęcia a za cztery i udowodnić swoją płeć trzymając w lewej ręce dowód w prawej gazetę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłata zlecona dziś o 14:04 na skrilla kiedy powinna tam dotrzeć?  dawno tam nie grałem, ale dziś udało się coś ugrać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypłata zlecona dziś o 14:04 na skrilla kiedy powinna tam dotrzeć?  dawno tam nie grałem, ale dziś udało się coś ugrać ostatnio w niedziele zlecilem o 14 a na mb mialem o 16:30. Nastepna wyplata zlecona wieczorem i byla dopiero nastepnego dnia wieczorem, takze roznie rozliczaja. Na czacie odpisali ze maja na to 24 h
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziękuję  mam nadzieję, że nie wymyślą tylko jakiś weryfikacji 
|
|
|
|
|
|
|
Dla normalnego gracza weryfikacja to normalna rzecz. Dla kombinatora niestety...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziękuję  mam nadzieję, że nie wymyślą tylko jakiś weryfikacji  u mnie bez zadnych weryfikacji sie obyło a dwie wyplaty w ciągu dnia zlecane
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj 23.39 doszło 
|
|