Podwajamy Twój pierwszy depozyt! Środki mogą być obrócone w Zakładach Sportowych, Kasynie, Grach i Zdrapce. Wpłać 400PLN i graj za 800PLN.Dodatkowo otrzymaj 100 darmowych spinów na Starburst w Kasynie.
Oto jak otrzymać bonus:
1. Zarejestruj się i zaloguj na Betsson.
2. Złóż depozyt i przejdź do sekcji Moje Konto/Bonusy, aktywuj swój bonus!
rozsyłają e-milem z okazji dzisiejszego meczu obrót; wpłata i bonus X4 .jeśli nie dostałeś e-mile sprawdź zakładkę moje konto dostępne/aktywne bonusy i tam masz ikonek 50% bonus sport
Aby aktywować bonus, należy wpłacić minimum 80 PLN. Bonus o wartości 40 PLN jest dostępny tylko dziś, we wtorek, 12 marca. Wpłata i bonus muszą zostać obrócone 4 razy przy kursie 2 lub wyższym przed możliwością ich wypłaty lub przelania do innego produktu.
Też zauważyłem różnicę pomiędzy Betssonem a Betasafe. W weekend chciałem wpłacić bezpośrenio z Netellera o Bettsona.
Depozytu mi nie przjęło,więc,żeby zagrać upatrzony zakład(kursy w ofercie takie same) wpłaciłem tyle ile chciałem do Betsafe. I Betsafe przyjęło depozyt bez problemu.
Później w historii konta Neteller okazało się po żadanej kwocie,że Betsson najwyraźniej chciał pobrać prowizję od wpłaty.
Dziwne trochę zważywszy na fakt,że firmy pod wieloma względami identyczne,tak jak niegdyś Marathon z Panbetem,które dokonały fuzji.
Uważajcie w tej firmie na to czy wasz bet na pewno trafił do historii zakładów.
Wczoraj obstawiłem sporą jak na mnie sumę na Houston Rockets z OKC @5 jakieś 30 min przed meczem. Po meczu patrzę, a wygranej nie ma. Zakład widnieje w Moje konto/ Historia transakcji, ale nie ma po nim śladu w Historii zakładów.
Wczoraj pisałem do nich na LC, ale babka napisała, że mam poczekać 24h na odpowiedź. Kiedy w tym czasie odpowiedzi nie było ponownie poszedłem na LC, a tam się dowiedziałem, że mój zakład to.... Elisabeth: It is a so called ghost bet Elisabeth: That is when the stake is taken but the bet never completed
Więc żadnej wygranej nie będzie i mogę liczyć tylko na to, że oddadzą mi łaskawie te pieniądze, które zniknęły razem z moim "ghost betem".