|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Czy ktos ma informacje na temat tego buka. Bo widzialem ostatnio na www.livescore.com [ livescore.com] ich ciekawa promocje. Daja chyba darmowy kupon za 20 funtow. Macie jakies info na ten (jakie trzeba spelnic warunki) temat.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ten darmowy zaklad dostaje sie po pierwszej wplacie czy tez nie jest wymagane dokonanie depozytu? i jak jest z wiarygodnoscia tego buka?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Założyłem sobie konto w UKbetting i okazuje się, że jeśli nie ma się konta w UK to wysyłają czek. Czy ktoś gra u nich? Gdzie najlepiej taki czek zrealizować i ile to kosztuje?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dostajesz frebeta w wysokosci max 20 funtow, tyle ile wynosi twoj pierwszy kupon czyli muszisz cos wplacic by dostac tego freebeta.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
1.free bet jest bez stawki - czyli stawiasz te 20 funtow po 1,5 to masz wygrana 10 funtow a nie 30 2.nie robia zwrotw na karte - musialem zlecic przelew zeby nie bujac sie z czekiem. koszt to 23 funtow
nie polecam tego buka
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Koszt przelewu to 23 funty? No to się wkopałem z tym bukiem. A ile kosztowałaby realizacja czeku?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Lukasz co Ty piszesz?!. Mi wypłacali na karte bez żadnych problemów. Czas realizacji tak jak u anglików max 3 dni. Pozdrawiam arvid
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Taki mail dostałem z ukbetting:
Withdrawals are not processed until a minimum of 14 days after the first use of your credit card, this is to allow for appropriate security checks to take place.
Your 14 days ends on 01/03/2005 so your withdrawal will be processed on our next payment run after this date.
It can then take up to 5 working days (depending on your particular banks usual processing time) from this date for the funds to reach your bank account.
Subsequent withdrawals will then be processed at least twice a week.
If you have no UK bank account, we will be able to issue you with a cheque for your winnings. If this is the case can you please confirm the amount you wish to withdraw from your account and I can request a cheque for you which will be sent on 01/03/2005
Arvid na ich stronie nie ma opcji wypłaty jako zwrot na kartę. Piszę, że jeśli nie masz konta w UK to musisz skontaktować się z supportem. Napisz w jaki sposób udało Ci się wypłacić na kartę. Może faktycznie jest taka możliwość, ale i tak trzeba poczekać te 14 dni. Kiedy wypłacałeś? Może inni mają jeszcze jakieś doświadczenia z tym bukiem?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Następny mail od ukbetting:
We do not transfer funds back to credit cards. If you do not have a UK bank account then withdrawals would be sent to you by cheque.
Czyli pozostaje chyba tylko czek. Czy ktoś realizował od nich czek? Nie było z tym problemu? Ile czekał na realizację?
Zachciało mi się 25 funtowego free beta to teraz mam...
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
ja kiedys bujalem sie z czekiem od totesport.com - zachodzil do kazdego banku i nikt nie kcial go zrealizowac.w koncu udalo mi sie go zrealizowac w banku slaskim - kosztowalo mnie to z 50 pln, formalnosci w banku i 2 miesiace czekania.
po tym doswiadczeniu juz nigdy nie bede bral zadnych czekow
do arvid : chyba pomyliles bukow, bo totalbet i ukbetting nie wyplacaja na na karty polakom - no moze sie to zmienilo bo ja gralem tam w lato 2004
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Faktycznie, przyznaję się do pomyłki. W ostatnie lato sprawdzałem angielskie buki i miałem konta chyba we wszystkich. Z tego natłoku trochę mi się pomyliło, dziś odkopałem dane mojego konta i rzeczewiście od nich nic nie wypłacałem. Przepraszam za zamieszanie. Pozdrawiam arvid
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
do Pionier :
radze ci zagrac jakiegos surebeta tak zeby przegrac kase w ukbetting a wygrac u normalnego ( tzn wyplacajacego na konto lub karte)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
arvid i lukasz654
a jak jest tak na 100% ze Stanleybet - można wypłacić na kartę czy tylko czek (oczywiście chodzi o Polaków). Wypłacają od razu czy dopiero po 14 dniach tak jak UKbetting?
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
do stanleya nie udalo mi sie wplacic ani ekarta mbanku ani karta Inteligo - a wiec tam nie zagralem
|
|
|
Link skopiowany do schowka