|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zawsze jak daje over westbrooka to kaleczy, a jak Duranta to wtedy west trafia wszystko  jaka byla granica na westbrooka? 24,5 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Zależy w jakim buki, ja mam 23 w maratonie, w unibet widziałem 25. Nie wiem co teraz sobie wymyslil West  z połowy chcial fual wymusic haha to wchodzi na miękko  chyba że będzie kontynuuował swoje symulki ;]
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Jak to powiadają. Do piachu z taka gra.  I to mnie tylko umacnia w przekonaniu, ze Oklahoma w Play Off nie pogra za duzo jak trafi jej sie doświadczona ekipa np. LAL 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Westbook 21 pkt niech go juz trener ściągnie, nie ma sensu chyba go przemęczać. 
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak to powiadają. Do piachu z taka gra.  I to mnie tylko umacnia w przekonaniu, ze Oklahoma w Play Off nie pogra za duzo jak trafi jej sie doświadczona ekipa np. LAL  wg mnie widać że zmęczeni są częstotliwością ostatnich meczów. Ile sezonów mozna miec jakies kompleksy?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
westbrook jeszcze niech do 24 dobije i może schodzić
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Jak to powiadają. Do piachu z taka gra.  I to mnie tylko umacnia w przekonaniu, ze Oklahoma w Play Off nie pogra za duzo jak trafi jej sie doświadczona ekipa np. LAL  wg mnie widać że zmęczeni są częstotliwością ostatnich meczów. Ile sezonów mozna miec jakies kompleksy? W Play Off tez bedzie czestotliwosc. Z tymi trzema ostatnimi spotkaniami zgadzam sie w stu procentach, jednak takie sa rozgrywki a raczej ekipa mloda jest a nie wypaleni gracze. Z tymi kompleksami to nie łapie? Mozesz wytłumaczyć?
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
I tu jest pytanie do trenera. Graja 4 spotkanie w bliskim przedziale czasowych, prawie 20 pkt. straty do rywala na 5 min. do konca spotkania z SAS. Tu juz raczej cudu nie bedzie, wiec po co przemęczać dodatkowo podstawowych graczy?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I tu jest pytanie do trenera. Graja 4 spotkanie w bliskim przedziale czasowych, prawie 20 pkt. straty do rywala na 5 min. do konca spotkania z SAS. Tu juz raczej cudu nie bedzie, wiec po co przemęczać dodatkowo podstawowych graczy? bo stasiu ma overa 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mam nadzieję, że już zagrają podstawą do końca to może zdobędzie jeszcze 1 pkt, teraz mógł rzucać spod kosza, ale wolał dać do Ibaki, żeby sobie rzucił dwie cegiełki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobra trafił, moze zamiatać do szatni 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Westbrook 25 !!!!! po to trener trzyma zawodnika, że zrobił swoją linię na mecz;)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z krokami ale jest  dzięki stasiu , szkoda, że o206,5 total nie wszedł, bo po 3q jeszcze była nadzieja
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Jak to powiadają. Do piachu z taka gra.  I to mnie tylko umacnia w przekonaniu, ze Oklahoma w Play Off nie pogra za duzo jak trafi jej sie doświadczona ekipa np. LAL  wg mnie widać że zmęczeni są częstotliwością ostatnich meczów. Ile sezonów mozna miec jakies kompleksy? W Play Off tez bedzie czestotliwosc. Z tymi trzema ostatnimi spotkaniami zgadzam sie w stu procentach, jednak takie sa rozgrywki a raczej ekipa mloda jest a nie wypaleni gracze. Z tymi kompleksami to nie łapie? Mozesz wytłumaczyć? Może kompleksy to złe słowo, ale skoro potrafili wyeliminować dallas, pozniej dojsc do finału, zgarniają indywidualne nagrody(wyroznienia) to chyba są w stanie wygrać te pieprzone mistrozstwo. po cichu liczę właśnie na to że utrą nosa Miami. Co do samego meczu co idzie to mam over i obsrali się w 2h:/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Jak to powiadają. Do piachu z taka gra.  I to mnie tylko umacnia w przekonaniu, ze Oklahoma w Play Off nie pogra za duzo jak trafi jej sie doświadczona ekipa np. LAL  wg mnie widać że zmęczeni są częstotliwością ostatnich meczów. Ile sezonów mozna miec jakies kompleksy? W Play Off tez bedzie czestotliwosc. Z tymi trzema ostatnimi spotkaniami zgadzam sie w stu procentach, jednak takie sa rozgrywki a raczej ekipa mloda jest a nie wypaleni gracze. Z tymi kompleksami to nie łapie? Mozesz wytłumaczyć? Może kompleksy to złe słowo, ale skoro potrafili wyeliminować dallas, pozniej dojsc do finału, zgarniają indywidualne nagrody(wyroznienia) to chyba są w stanie wygrać te pieprzone mistrozstwo. po cichu liczę właśnie na to że utrą nosa Miami. Co do samego meczu co idzie to mam over i obsrali się w 2h:/ Cos czuje, ze szybka linie underowa to oni beda mieli w Play Off i za duzo nie pograja. No zobaczymy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Amare nie zagra. Carmelo poleciał z drużyną, ale ma status unknown.
Lee 50/50 Więc dobrze rozumuje z GSW?  Jednak dobrze  Odpuściłem po wczorajszym dobrym dzionku. Dziś meeeega w NHL 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie gra ktoś z was w tym marathonbecie? Jest jakiś bonus na dzień dobry, jak z przelewami?
Z góry dzięki za odpowiedź
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma nic. bonusem sa kursy, czeste bledy buka i natychmiastowe wyplaty.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie ma nic. bonusem sa kursy, czeste bledy buka i natychmiastowe wyplaty. Dzięki. Przelew tylko kredytową?
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|