|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam wczoraj ladny dzionek :):) Raonic Almagro Aga Wozniacki 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Gonzales/Lipsky  Vesnina Pavic  10:00
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jednak po przemysleniu tylko Raonic i Almagro babki zostawiam  Aga pewnie wygra ale jednak co do Caro to jzu mam obawy wiec tylk odubel  chłopow
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jutro na Nadala 1.35 piekny kursik 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Jednak po przemysleniu tylko Raonic i Almagro babki zostawiam  Aga pewnie wygra ale jednak co do Caro to jzu mam obawy wiec tylk odubel  chłopow Wozna i Errani wyglądają na dziś dobrze ... rywalki same się wykończą błędami Rao - no bet jedna wielka nie wiadoma Almagro odważnie dla mnie no bet
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jednak po przemysleniu tylko Raonic i Almagro babki zostawiam  Aga pewnie wygra ale jednak co do Caro to jzu mam obawy wiec tylk odubel  chłopow Wozna i Errani wyglądają na dziś dobrze ... rywalki same się wykończą błędami Rao - no bet jedna wielka nie wiadoma Almagro odważnie dla mnie no bet a mi sie zdaje ze Wozniacki moze odpasc Petrova solidnie sie prezentuje...a co do Rao to masz racje ze troche niewiadomo co pokaze przez ten krecz llodry...w sumei to 1 spotkanie....ale almagro-haas to tutaj podobnystyl maja ale mysle ze kondycja bedzie miaal tez tutaj znaczenie swiezszy mlodszy hiszpan powinien dac rade chociaz mysle ze bedzie zaciety pojedynek ale kurs 1.7 pasuje mi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jednak po przemysleniu tylko Raonic i Almagro babki zostawiam  Aga pewnie wygra ale jednak co do Caro to jzu mam obawy wiec tylk odubel  chłopow Wozna i Errani wyglądają na dziś dobrze ... rywalki same się wykończą błędami Rao - no bet jedna wielka nie wiadoma Almagro odważnie dla mnie no bet a mi sie zdaje ze Wozniacki moze odpasc Petrova solidnie sie prezentuje...a co do Rao to masz racje ze troche niewiadomo co pokaze przez ten krecz llodry...w sumei to 1 spotkanie....ale almagro-haas to tutaj podobny styl maja ale mysle ze kondycja bedzie miaal tez tutaj znaczenie swiezszy mlodszy hiszpan powinien dac rade chociaz mysle ze bedzie zaciety pojedynek ale kurs 1.7 pasuje mi... to ciekawe co piszesz 
|
|
|
|
|
Typer Dnia
|
|
Typer Dnia
Almagro źle mecze zaczyna bardzo często, a Tomy na returnie go zje, serwis podobny pod siatka lepszy Niemiec ... obaj dość regularni ale to Almagro często sie podpala i wywala piłki w dłuższych wymianach, Haas bardziej cierpliwy ... mecz ciężki do grania ale jak grac to według mnie Niemca tym bardziej ze kurs na niego większy
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jednak po przemysleniu tylko Raonic i Almagro babki zostawiam  Aga pewnie wygra ale jednak co do Caro to jzu mam obawy wiec tylk odubel  chłopow Wozna i Errani wyglądają na dziś dobrze ... rywalki same się wykończą błędami Rao - no bet jedna wielka nie wiadoma Almagro odważnie dla mnie no bet a mi sie zdaje ze Wozniacki moze odpasc Petrova solidnie sie prezentuje...a co do Rao to masz racje ze troche niewiadomo co pokaze przez ten krecz llodry...w sumei to 1 spotkanie....ale almagro-haas to tutaj podobny styl maja ale mysle ze kondycja bedzie miaal tez tutaj znaczenie swiezszy mlodszy hiszpan powinien dac rade chociaz mysle ze bedzie zaciety pojedynek ale kurs 1.7 pasuje mi... to ciekawe co piszesz  W sensie ze serwis maja dobry obydwaj graja dobrze z glebi pola dobry FH i BH
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sylwo @ nie żebym się czepiał, ale naprawdę lepiej napisać że Haas w lepszej formie a do tego to jego ulubiona nawierzchnia. np. niż pisać że obaj mają dobry serwis FH i BH bo z tego nic nie wynika a pisanie że prezentują taki sam styl to w przypadku tych tenisistów to piramidalna bzdura 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
cos licho 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Sylwo @ nie żebym się czepiał, ale naprawdę lepiej napisać że Haas w lepszej formie a do tego to jego ulubiona nawierzchnia. np. niż pisać że obaj mają dobry serwis FH i BH bo z tego nic nie wynika a pisanie że prezentują taki sam styl to w przypadku tych tenisistów to piramidalna bzdura  no ok...kazdy ma swoej zdanie ale teraz przez to am metlik w glowie i nei wiem co pograc hehehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo to ciężki mecz do typowania  dla mnie Haas, bo ma ochotę to widać, bo to jego nawierzchnia, bo nie przepadam za cyganem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
mektic warty pogrania hhmmm czt karol beck lepszy....
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Azazel a Rao jak widzisz?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo to ciężki mecz do typowania  dla mnie Haas, bo ma ochotę to widać, bo to jego nawierzchnia, bo nie przepadam za cyganem  rasista!! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Azazel a Rao jak widzisz? Marina widziałem jakieś dwa tygodnie temu z Nishikorim i kaleczył potwornie, bez serwisu, błąd za wielbłądem, raczej Rao win..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Desein 2set @1.95 
|
|