|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
|
|
a.k.a. "DOMINICCA"
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Z o R r o szkoda Twojego czasu na nich . Poświęć swój czas mi 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Z o R r o szkoda Twojego czasu na nich . Poświęć swój czas mi  usilujesz byc zabawna czy glupia ? dajcie jej bana za takie debilne posty
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Glupszego pytania jako admin to nie mogles zadac. Dla kursow, ktore czasami sa najwyzsze. A, ze pewni i wyplacalni to sie gra. Bardziej tępej odpowiedzi już nie można było napisać. Idź... wróć... i zobacz pierwotny post, na który odpowiedziałem, zakończony tekstem "zna ktos gorszego buka ?" , a poprzedzony narzekaniem na prowizje, przewalutowania i brak odpowiedzi od supportu. Stąd moje pytanie, skoro jest aż tak źle to po co się męczyć? Dla jakiejś minimalnej różnicy kursowej, o ile w ogóle taka jest?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Źle zrozumiałem. Myślałem, że chodzi o wypłatę. Natomiast przy wpłacie Moneybookers jest u Crisa do wyboru 5 walut (w tym PLN). Jesteś pewny, że wybrałeś z tej listy PLN? Bo być może zostawiłeś domyślnie USD i wtedy rzeczywiście przewalutowało 2 razy.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a skoro nie ma darmowych poniedzialkow to oznacza ,ze kolejne pare dyszek zabiora za wyplate jako prowizja ...no i pewnie znowu podwojne przewalutowanie bedzie wiec jeszcze kilkadziesiat zlotych zajebia przecież z o R r o napisał ci ,że raczej nie chodzi o podwójne przewalutowanie. Źle zrozumiałem. Myślałem, że chodzi o wypłatę. Natomiast przy wpłacie Moneybookers jest u Crisa do wyboru 5 walut (w tym PLN). Jesteś pewny, że wybrałeś z tej listy PLN? Bo być może zostawiłeś domyślnie USD i wtedy rzeczywiście przewalutowało 2 razy. chcialem teraz na probe zrobic depozyt i mialem juz ustawiona walute PLN , widze ,ze musze pogodzic sie z ich zlodziejstwem (bo to bardziej boli niz strata kasy) bo dalej odpowiedzi brak
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
na pierwszego maila nie odpowiadali ponad tydzien , dzis napisalem kolejnego (3-ci badz 4-ty ) i odpowiedz pojawila sie po kilkunastu godzinach , kazali wyslac screen shota z mb to zrobia wyrownanie , wyslalem i po niecalych 2 godzinach kasa za bledne przewalutowanie jest na koncie , jak chca to potrafia
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a u mnie w diamond ( ta sama stajnia) ostatnio jako opcja depozytu znikł moneybookers. Wcześniej był, dziwne. Neteller dalej jest.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie orientuje się ktoś czy aktualnie jest możliwość wypłacenia od nich na Maneybookers bez ponoszenia dodatkowych kosztów? Z tego co się doczytałem to obowiązuje opłata 15 dolców, ale nie chce mi się wierzyć, że nie ma jakiejś furtki wypłacenia bez straty prowizji. Kiedyś mieli jakieś darmowe dni, ale niczego takiego nie mogę się aktualnie doszukać.
A swoją drogą tak popieprzonego pod względem wypłat buka jeszcze nie widziałem choć widziałem już niejedno. Jakim cudem od lat mają oni ranking A+?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z tego co pamietam dalo sie wyplacic na mb bez oplat. Ale juz nie pamietam jak to bylo, a obecnie cos 'cashier' mi nie dziala zeby sprawdzic.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Wysłałem mailem zapytanie w tej sprawie, ale nie raczyli odpowiedzieć. Widocznie ten "ekskluzywny" buk pobiera równie ekskluzywne marże za każdą płatność.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zagadaj do nich na czacie. U mnie nie dziala cashier - wyswietla sie pusta strona. A czat mi sie nie laduje. Takze nic nie sprawdze, a sam ciekawy jestem jak to u nich teraz jest.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Nie chce mi się użerać z impertynencką "obsługą klienta", więc postanowiłem przegrać tę kasę do innych buków. Tyle tylko, że tu kolejny zonk. Po zalogowaniu oferta jest uboższa niż przed i tak np. dziś chciałem postawić na LM w ręczną, która ku mojemu zdziwieniu zniknęła z oferty gdy się zalogowałem. Przed w ofercie na tą dyscyplinę była LM, EHF oraz niemiecka, po zalogowaniu zostało tylko to ostatnie. Nie wiem w co oni pogrywają, ale normalni nie są.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
ja sie tak samo wje..łem wpłaciłem kasę a po zalogowaniu brak zakładów live, support twierdzi że dla Europy nie przewidują takich atrakcji
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|