|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czech ale dostał łomot, tylko zupełnie niepotrzebnie :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widac ze w zyciu nie mieliscie stycznosci ze sportami walki...do kurwy nedzy przeciez w takich sytuacjach jak mial Anzor nie ma czegos takiego jak myslenie 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Widac ze w zyciu nie mieliscie stycznosci ze sportami walki...do kurwy nedzy przeciez w takich sytuacjach jak mial Anzor nie ma czegos takiego jak myslenie  Tu nie chodzi o zachowanie Anzora, tylko o brak reakcji Bagińskiego !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokladnie dupy dal Baginski nie pierwszy raz dzisiaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czyzby reklama expektu na plecach ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Widac ze w zyciu nie mieliscie stycznosci ze sportami walki...do kurwy nedzy przeciez w takich sytuacjach jak mial Anzor nie ma czegos takiego jak myslenie  Tu nie chodzi o zachowanie Anzora, tylko o brak reakcji Bagińskiego ! Dokładnie, sędzia to juz powinien był odiągać go po pierwszym ciosie, jak Czech już nie wiedział o co chodzi.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
to, że Anzor lał to jestem w stanie zrozumieć, bo w walce liczy się zwycięstwo i nie będzie co cios patrzył czy to już, choć to była jedna z tych sytuacji, kiedy było widać, że gość odpłynął totalnie i można było sobie darować
za to pełna zgoda, że sędzia jest od tego, żeby takie natarcie powstrzymać i ratować życie, a ten się mocno spóźnił z reakcją
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Angol z lekka zalany krwią
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ja wam powiem, ze Blachowicz jak to prognozuja pogodynki wcale tak latwego pojedynku nie bedzie miał. I to raczej wskazywal bym rywala na odniesienie zwyciestwa. 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ja wam powiem, ze Blachowicz jak to prognozuja pogodynki wcale tak latwego pojedynku nie bedzie miał. I to raczej wskazywal bym rywala na odniesienie zwyciestwa.  Ile widziałeś pojdeynków Chorwata? Tylko kur** szczerze!
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ja wam powiem, ze Blachowicz jak to prognozuja pogodynki wcale tak latwego pojedynku nie bedzie miał. I to raczej wskazywal bym rywala na odniesienie zwyciestwa.  Ile widziałeś pojdeynków Chorwata? Tylko kur** szczerze! A Kur.. prze szczerze ci powiem ze zadnej, ani tego ani tego. Nie ogladam przeważnie MMA, jak sporty walki to raczej Boks. Po prostu, mysle ze taki scenariusz moze byc. Z analizy zawodników na papierze, mysle ze predyspozycje nie sa adekwatne. Takie jest tylko moje zdanie, przeczucie. A ty wyskakujesz jak piłka na korner do mnie a sam nic nawet nie napiszesz.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Ja wam powiem, ze Blachowicz jak to prognozuja pogodynki wcale tak latwego pojedynku nie bedzie miał. I to raczej wskazywal bym rywala na odniesienie zwyciestwa.  Ile widziałeś pojdeynków Chorwata? Tylko kur** szczerze! A Kur.. prze szczerze ci powiem ze zadnej, ani tego ani tego. Nie ogladam przeważnie MMA, jak sporty walki to raczej Boks. Po prostu, mysle ze taki scenariusz moze byc. Z analizy zawodników na papierze, mysle ze predyspozycje nie sa adekwatne. Takie jest tylko moje zdanie, przeczucie. A ty wyskakujesz jak piłka na korner do mnie a sam nic nawet nie napiszesz.  Zdecydowanym faworytem jest Błachowicz tu nie ma co pisać. Po Podaniu karty walk, prześledziłem walki chorwata na YT i poczytałem na forum mma, i naprawdę musiałoby dojśc do sensacji aby Janek to przegrał...... p.s. tekst z piłką na corner - trafiony 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
``Sensacja`` - aktualna forma obu zawodników
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
kolejna żenada  co to ma być 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
kolejna żenada  co to ma być   walka wieczoru number 2
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Tez pare na YT krótkich trailerów widzialem itd. ale nie jestem fanem, kibicem, zagorzałym zeby ogladac kazda gale sportow walki itd. preferuje inne dyscypliny. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kogo oni dali Pawłowi 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
kogo oni dali Pawłowi  gościa, który przyjechał chyba po czek, nic więcej.
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ja tam pamietam czasy, jak na Nastule nie bylo mocnych w Judo i tylko sie slyszalo nie pokonany i to nie od ilus tam pojedynków tylko ilus tam lat. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|