drugi aero darmowy .Z aero ściągam filmy jak mi się nie śpieszy, a iplus na bieżąco jak youtuba przeglądam czy streamy jakieś, lub film jak muszę szybko pobrać.
program do odzyskiwania danych i jedziesz, pamietaj tylko ze im wiecje plikow zapiszesz na karcie po utraceniu danych tym mniej odzyskasz tych na ktorych CI zalezy (czyli tym samym zapisuj odzyskane rzeczy na innej pamieci)
program do odzyskiwania danych i jedziesz, pamietaj tylko ze im wiecje plikow zapiszesz na karcie po utraceniu danych tym mniej odzyskasz tych na ktorych CI zalezy (czyli tym samym zapisuj odzyskane rzeczy na innej pamieci)
Oj nie wiem co teraz sie nadaje, raz tylko pare ladnych lat temu odzyskiwalem z dysku twardego. Wpisz w google program do odzyskiwania danych albo data recovery program, na pewno sa jakies darmowe
Z dniem wczorajszym 20.03 skończyło mi się chorobowe, i mam pytanie, jutro mam wizytę o 18 u następnego i czy ten lekarz będzie mi mógł wystawić z datą dzisiejszą czyli 21.03 ? żeby była ciągłość ?
Gralem online w beta MOH, dupy mi nie urwalo, a nawet troche zrazilo, ale jak mowie- beta, wiec pewnie sie sporo zmienilo. W BF razi mnie ogrom map, wole mniejsze (jak np CoD). Dead Space podobno niezla gra - ja chcialem poczatkowo zaproponowac zanim przeczytalem co napisales pod obrazkiem.
poszukuję sprawdzonych i rzetelnych rad (strona/forum z artykułami też może być)natemat tego jak powinno być napisane porządne cv - na co zwracają uwagę pracodawcy, czego nie pisać, najczęstsze błędy itp..
Jeśli ktoś ma jakieś spostrzeżenia albo ostatnio badał temat, to będę wdzięczny.
To bardziej skup się na liście motywacyjnym. Jak dobrze nasmarujesz, ale oczywiście bez przesady, to nie powinno być problemu z żadną pracą. No chyba, ze celujesz na prezesa Lotosu :-D