Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 16 1 2 3 4 5 6 15 16
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Kto ma w tym roku prawa do Ligi Mistrzów?

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Conrad
Kto ma w tym roku prawa do Ligi Mistrzów?
Standardowo "N"

Dodatkowo na Tefałpe będzie puszczany mecz w środę.

C
C Offline
Dzięki.

W środę widzę, że TVP transmituje najlepszy mecz, natomiast na jutro trzeba będzie znaleźć pub, który pokaże Real z MC zamiast Dortmundu...

C
C Offline
Chyba fuzja programowa tuż za rogiem: https://ncplus.pl/

No i wreszcie, bo 3 operatorów satelitarnych na jednym rynku to trochę za dużo.

Ciekawe natomiast ile stracą pod kątem osób posiadających zarówno dekoder N jak i C+, gdzie jeden z nich stanie się zbędny. Ma ktoś w chwili obecnej oba? smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja mam, N jako podstawową tv i z Cyfry tylko pakiet multi czyli : c+/c+ sport/weekend/c+film a reszta niekodowane

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dla mnie moze to byc o tyle niekorzystne, że samą kartę cyfry zabierałem ze soba czy to na dzialke czy do teściow /gdzie mam jakies stare dekodery cyfy/ a teraz moze takiej mozliwosci nie być.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Jeśli chodzi o "parowanie" to wątpię aby "stara" cyfra zdecydowała się na taki krok. Od kiedy pamiętam można u nich brać samą kartę, więc klienci często kupowali swoje tunery (dream, ferguson itp.). Po mojemu chyba strzelili by sobie w kolano, choć kto wie co im w głowach siedzi.

Co do oferty to wydaję mi się, że jednak klienci "n" zyskają więcej (jeśli chodzi o sport i kanały filmowe). Co do klientów "cyfry" to jedynie LM na plus.

C
C Offline
To jest rzeczywiście duży plus, że kartę C+ (jako jedyną) można było zabierać ze sobą i używać na innym dekoderze.

Z drugiej strony zdecydowanie wolę sam dekoder i system obsługi N. Szybciej działa i łatwiej jest nagrywać pozycje, itd. Fajne jest też to, że nawet na nagranych filmach można sobie ścieżkę językową zmieniać.

Ciekawe ile abonentów (tych podwójnych) im teraz ucieknie, no i kto wie czy Polsatowi nie przybędzie. Niektórzy mieli taki konwerter satelitarny i ilość kabli by maks. 2 dekodery podłączyć, tak więc ci co wybrali N oraz C+ będą teraz mieli miejsce także na Polsat Cyfrowy (który do tego jest tani). smile

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Conrad sa i 8 wejsciowe (czyli 4 dekodery z niezaleznym nagrywaniem i ogladaniem w tym samym momencie).
Ja jestem ciekawy kiedy pojawia sei piersze oferty zeby zobaczyc co zaoferuja nc+.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Wszytsko fajnie Panowie , ale była niedawno wrzucana informacja , że ESPN America ma być zlikwidowany na konkretnie tą część Europy jakoś od końca Lipca , co trochę zastanawia , bo z mojej strony to jeden z nielicznych kanałów na jakie był mógł płacić hajs.
MLB , NHL , NCAAF , NCAAB , NFL + inne ciekawe wydarzenia co dla fanów US Sports stanowi coś unikalnego na tą część Europy.
NFL i NHL w PL telewizji było , ale takie MLB czy College to tylko net.
NBA jest na Canal+ , więc idzie jakoś przeżyć ale w dawkowaniu bardzo słabym.

Oczywiście czasami są spotkania , że lepiej sobie na luzie siąść przed TV niż na lapku oglądać czy innym ekranie o małej przekątnej.

http://www.satkurier.pl/news/83119/koniec-espn-america-i-espn-classic.html

C
C Offline
Originally Posted by lelu
Conrad sa i 8 wejsciowe (czyli 4 dekodery z niezaleznym nagrywaniem i ogladaniem w tym samym momencie).
Ja jestem ciekawy kiedy pojawia sei piersze oferty zeby zobaczyc co zaoferuja nc+.

Tak jest, dzisiaj to już 8x można zrobić i bez problemu. smile Bardziej myślę o tych co mają już instalację, kable pociągnięte pod ziemią, a nikt wcześniej nie pomyślał by dać więcej kabli na zapas.

Ja kiedyś u rodziców, jakieś 10-15 lat temu, kazałem właśnie 12 kabli dać z anteny choć tylko 2 były potrzebne. W dzisiejszych czasach oszczędziło to sporo problemów bo oczywiście wszystkie dekodery musiały być zainstalowane aby nie zabrakło żadnego sportu. smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://satkurier.pl/news/83945/mediabox-nowy-dekoder-dla-nc.html wygląda na to ze będzie karta parowana z dekoderem ;/

C
C Offline
Ofertę programową mają niedługo połączyć, tak aby na dekoderze C+ pojawiły się kanały typu N Sport?

B
journeyman
journeyman
B Offline

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Ciężko się połapać ja jestem abonamentem c+ ciekawe co się zmieni.
Mam nadzieję że na gorzej programowo nie będzie i nie będą wymyślać dokupywania pakietów bo jeśli tak to zrywam z nimi umowę.

B
journeyman
journeyman
B Offline
Jedyna zmiana jest taka, że teraz musisz zapłacić 40 zł więcej za to samo co teraz masz... Liczyłem na sport za 80zł a tu trzeba minimum 120zł zapłacić.

O
oli Offline
sottocapo
sottocapo
O Offline
Wiec zrywam z nimi umowę 2 tyg temu jakiś palant do mnie dzwonił i przedłużyłem umowę o rok na tych samych zasadach za 77zl za miesiac wiec mam podstawe do zerwania umowy.

B
journeyman
journeyman
B Offline
No to dobrze zrobiłeś, bo masz po starych cenach... gdybyś teraz przedłużył to 30% drożej.

#1 WorldSpeedway
#1 WorldSpeedway
Originally Posted by oli
Wiec zrywam z nimi umowę 2 tyg temu jakiś palant do mnie dzwonił i przedłużyłem umowę o rok na tych samych zasadach za 77zl za miesiac wiec mam podstawe do zerwania umowy.

Nie patrz oli na ten cennik , bo on jest dla nowych abonentów.
Dla posiadaczy dotychczasowych posiadaczy Cyfry bądz n są indywidualne pakiety i promocje dopasowane do twoich potrzeb. Najważniejsze że nie trzeba wymieniać karty, ani sprzetu

C
C Offline
Samo złożenie wypowiedzenia nie jest takim złym rozwiązaniem. Wtedy Twoją "teczkę" przejmuje "Dział Ostatniej Szansy", który by zachować klienta da takie ceny jakie żaden konsultant wcześniej nie jest w stanie zaoferować. smile

Strona 4 z 16 1 2 3 4 5 6 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, kamel, aker), 2,818 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,231
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025