|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
overowcy nie tykac meczu Brazylia-Włochy, bo underowe lokaty porobione  Po [email protected]Ov.2.5 kartek @1.72 Dobranoc izunja 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
za chwilę Nowa Zelandia z Nowa Caledonia mam nadzieje że postrzelają
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co to się dzieje. Nikt overa nie gra ? Nawet małego overka ? 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
akagi, przed reprezentacja nie robisz próby nagłośnienia na Narodowym? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co to się dzieje. Nikt overa nie gra ? Nawet małego overka ?  dzisiaj "święto narodowe", gra Polska, więc nie wypada 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Taśmowo czas zacząć: Portugalia Bułgaria Chorwacja Słowenia Norwegia Słowacja Czarnogóra Bosnia 1x Belgia Polska 1x Rosja Szwecja Kolumbia Urugwaj Usa. Ako 330  Gdzie czai się mina?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Taśmowo czas zacząć: Portugalia Bułgaria Chorwacja Słowenia Norwegia Słowacja Czarnogóra Bosnia 1x Belgia Polska 1x Rosja Szwecja Kolumbia Urugwaj Usa. Ako 330  Gdzie czai się mina? słoweni po takim kursie bym nie tykał
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciezka ta oferta z kwali
Turcja -2.5
Czarnogora
dobre to ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ciezka ta oferta z kwali
Turcja -2.5
Czarnogora
dobre to ? czarnogóra jeden z najpopularniejszych betów na dzisiaj ja Czechy 2,20 & Chorwacja 1,70
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
korci jeszcze Bośnia z Grecją na remis iii Polska 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
ciezka ta oferta z kwali
Turcja -2.5
Czarnogora
dobre to ? czarnogóra jeden z najpopularniejszych betów na dzisiaj ja Czechy 2,20 & Chorwacja 1,70 Duny jak przegraja z Cześkami to juz przktycznie po eliminacjach . Cięzki mecz ja bym sie skłaniał ku x2
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslalem o Chorwacji, ale Serbia bardzo zmobilizowana, mecz ostatniej szansy - jak bedzie zle to zostanie przerwany pewnie i kasa zamrozona mysle jeszcze o Portugalii dlaczego Czesi ?
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
Chorwaci lepszy zespół personalnie, mecz u siebie, kocioł na trybunach. Serbowie nawet w Macedoni zebrali. Powinna byc jedynka.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chorwaci lepszy zespół personalnie, mecz u siebie, kocioł na trybunach. Serbowie nawet w Macedoni zebrali. Powinna byc jedynka. ciekawe komu pomoze  moze dobrze prawicie, ta druzyna Serbii blednie w oczach z roku na rok a Czarnogora nie ogra Suvorov teamu ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Austria - Wyspy Owcze (under/over 1.5) Poniżej/Powyżej - Typ: 2 1,14 Hiszpania - Finlandia (0:1) Handicap - Typ: 1 1,15 Francja - Gruzja Typ - Typ: 1 1,10 Bułgaria - Malta Typ - Typ: 1 1,10 Holandia - Estonia (under/over 2.5) Poniżej/Powyżej - Typ: 2 1,35 Całkowity kurs 2,14
Kury nie powalają na nogi....ale popatrzyłem tu i ówdzie i spróbowalem dosc mocniej "pewniaki" zobaczymy co z tego wyjdzie.
Do tego ladnie wyglada:
Polska X @3.10
Rosja X @3.80
Czechy X @3.20
Niemcy strzelą w obu połowach @1.70
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
myslalem o Chorwacji, ale Serbia bardzo zmobilizowana, mecz ostatniej szansy - jak bedzie zle to zostanie przerwany pewnie i kasa zamrozona mysle jeszcze o Portugalii dlaczego Czesi ? a Chorwacja nie?  Portugalia ostatnimi czasy za dużo dziwacznych wpadek, więc ich omijam szerokim łukiem generalnie to widzę to tak "Duńska federacja piłkarska (DBU) wykluczyła na pół roku z reprezentacji Nicklasa Bendtnera. To skutek jego jazdy samochodem po ulicach Kopenhagi pod wpływem alkoholu." To poważne osłabienie dla ofensywy Duńczyków, gdyż Bendtner był najlepszym strzelcem reprezentacji w tamtym roku. Dania do tej pory nie wygrała żadnego spotkania w eliminacjach. Dwa remisy i porażka. Duńczycy nie potrafili wykorzystać atutu gry u siebie, gdzie bezbramkowo zremisowali z Czechami Mecze towarzyskie także nie napawają optymizmem. Trzy spotkania i żadnej wygranej. Remisy z Turcją oraz Meksykiem, a ostatnio gładka porażka 0-3 z Macedonią. W grach kontrolnych Dania strzeliła zaledwie dwie bramki - w tym jedno trafienie Niclasa-, obie z rzutów karnych. W walce o mundial worek z bramkami również się nie rozwiązał, także zdobyte dwa gole, w tym jedna zawieszonego Bendtnera. Czesi w trzech eliminacyjnych spotkaniach nie przegrali żadnego odnotowując wygraną - formalność- oraz dwa remisy. Mecze towarzyskie - w przeciwieństwie do Duńczyków - mogą napawać optymizmem. Dwie wygrane, 2-0 z Turcją, z tą samą, z którą Dania zremisowała oraz 3-0 z Słowacją. Dobrą formę strzelecką prezentuje Lafata. Liczę, że Czesi będą potrafili wykorzystać atut gry u siebie i pokonają pogubionych Duńczyków Chorwacja vs Serbia Nie ma co się oszukiwać, różnica klasy jest i dokładnie odzwierciedlają to kursy na to spotkanie. Chorwaci wygrali 3 z 4 spotkań, a czwarte zremisowali na trudnym terenie w Belgii - w tej reprezentacji wielu dostrzega spory potencjał. Serbowie to półka niżej. W eliminacjach nie radzą sobie najlepiej. Tylko jedna wygrana nad słabą Walią, jedynie remis z przeciętnymi Szkotami. Dostali lanie u siebie od Belgów, a następnie ulegli Macedonii. Po pogromem nad Walijczykami, w pozostałych trzech spotkaniach Serbowie nie byli w stanie zdobyć gola ! Chorwaci w swoim optymalnym składzie z Mandzukicem, Modricem, Eduardo, Rakiticem,Vukojovicem, Kranjcarem,Corluka, Strinicem, Simunicem. Regularność ich występów, zgranie, atut własnego boiska, to wszystko powinno przełożyć się na wygraną
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Austria - Wyspy Owcze (under/over 1.5) Poniżej/Powyżej - Typ: 2 1,14 Hiszpania - Finlandia (0:1) Handicap - Typ: 1 1,15 Francja - Gruzja Typ - Typ: 1 1,10 Bułgaria - Malta Typ - Typ: 1 1,10 Holandia - Estonia (under/over 2.5) Poniżej/Powyżej - Typ: 2 1,35 Całkowity kurs 2,14
Kury nie powalają na nogi....ale popatrzyłem tu i ówdzie i spróbowalem dosc mocniej "pewniaki" zobaczymy co z tego wyjdzie. to już lepiej wyglądają pewniaki: Niemcy, Holandia, Hiszpania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi, przed reprezentacja nie robisz próby nagłośnienia na Narodowym?  Powiem Ci, że reprezentacja jakoś mnie nie kręci. Nie mam karty kibica reprezentacji, to i nie mam uprawnień do sprawdzania nagłośnienia. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czechy dnb Chorwacja to moze tak to sprobuje Hakan, przekonales mnie - papierowo Chorwacja wyglada duzo lepiej Czarnogore rowniez dam, oni musza i koniec 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi, przed reprezentacja nie robisz próby nagłośnienia na Narodowym?  Powiem Ci, że reprezentacja jakoś mnie nie kręci. Nie mam karty kibica reprezentacji, to i nie mam uprawnień do sprawdzania nagłośnienia.  "a to dobre jest" 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|