|
|
journeyman
|
|
journeyman
Duncan i Kawhi też out 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
NY Yankees BOS Red Sox @ NY Yankees (Zakład na zwycięstwo)  wiara
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
C.C  w fantasy
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
NY Yankees +3.5 BOS Red Sox @ NY Yankees (Handicap) 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
NY Yankees BOS Red Sox @ NY Yankees (Zakład na zwycięstwo)  wiara Bedomny no offfence , ale pchac się z dużą kasą na poczatku sezonu jest trochę ryzykiem. Za dużo dziwnych rzeczy sie dzieje , na dodatek NYY i Boston to nie ekipy w ktore bym inwestowal teraz. Poczytaj to co pisalem w temacie MLB o tych ekipach. Yankees maja za duzo kontuzji teraz.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Harper 2-for-2 , kolejny HR
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w MLB i NHL zawsze wiele dziwnych rzeczy sie dzieje, czy to poczatek, czy koniec sezonu.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
NY Yankees BOS Red Sox @ NY Yankees (Zakład na zwycięstwo)  wiara Bedomny no offfence , ale pchac się z dużą kasą na poczatku sezonu jest trochę ryzykiem. Za dużo dziwnych rzeczy sie dzieje , na dodatek NYY i Boston to nie ekipy w ktore bym inwestowal teraz. Poczytaj to co pisalem w temacie MLB o tych ekipach. Yankees maja za duzo kontuzji teraz. oglądam i dla emocji Czytałem i Norris wczoraj 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
NY Yankees BOS Red Sox @ NY Yankees (Zakład na zwycięstwo)  wiara Bedomny no offfence , ale pchac się z dużą kasą na poczatku sezonu jest trochę ryzykiem. Za dużo dziwnych rzeczy sie dzieje , na dodatek NYY i Boston to nie ekipy w ktore bym inwestowal teraz. Poczytaj to co pisalem w temacie MLB o tych ekipach. Yankees maja za duzo kontuzji teraz. baseball to nie piłka nożna,tam szybciej można odrobić straty
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duncan i Kawhi też out  aha, jak pisalem jeszcze nie bylo chyba info, kurs poszedl w gore no to odpuszczam
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Lester bezbłędny mogę rzec...Pałkarze Skarpet skuteczni. C.C na Curve lub Slider przerzucić powinien się
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Co za amatorka w NYY,z tego outu nie zrobić.porażka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"It shouldn't be no problem," he said. However, Doc Rivers is likely going to rest him on Monday against the Timberwolves, something that Pierce planned to talk to Doc about. "We're going to give him a rest," Rivers said. If Pierce is held out, it would be the Jeff Green show against Minnesota with Kevin Garnett also not expected to play. to w takim razie Minnesota u siebie nie wyglada zle po @1.54 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lester bezbłędny mogę rzec...Pałkarze Skarpet skuteczni. C.C na Curve lub Slider przerzucić powinien się Sledze WASH-MIA. Mecze BOS-NYY sa irytujace na pewien sposob. Za dlugo trwaja i czasem jak wiadomo ze bede grac ze soba te ekipy to z automatu sa w TV kosztem jakiegos innego ciekawego spotkania niestety.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Lester bezbłędny mogę rzec...Pałkarze Skarpet skuteczni. C.C na Curve lub Slider przerzucić powinien się Sledze WASH-MIA. Mecze BOS-NYY sa irytujace na pewien sposob. Za dlugo trwaja i czasem jak wiadomo ze bede grac ze soba te ekipy to z automatu sa w TV kosztem jakiegos innego ciekawego spotkania niestety. po nim transmisję SF mam
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
ładnie Suzuki dawać HR i Grandslam 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Lester bezbłędny mogę rzec...Pałkarze Skarpet skuteczni. C.C na Curve lub Slider przerzucić powinien się Sledze WASH-MIA. Mecze BOS-NYY sa irytujace na pewien sposob. Za dlugo trwaja i czasem jak wiadomo ze bede grac ze soba te ekipy to z automatu sa w TV kosztem jakiegos innego ciekawego spotkania niestety. po nim transmisję SF mam SF nie przepadam , ale wolałbym ogladac jakies 100x SF-LAD niz Yankees-Boston w tym momencie. Jak i NYY , jak i BOS - nie sa w najlepszej formie teraz. Sam sie przelaczam na Tigers@Twins po WSH-MIA Radio za 19.99 $ na sezon wystarczy. Na czym ogladasz i gdzie [PL/UK] ? Od siebie polecam [email protected] , bo po takim kursie Felixa ciezko nie zagrac , anie gra z ekipa ktora ma mega ofensywe , wiec za drobne mozna
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Lester bezbłędny mogę rzec...Pałkarze Skarpet skuteczni. C.C na Curve lub Slider przerzucić powinien się Sledze WASH-MIA. Mecze BOS-NYY sa irytujace na pewien sposob. Za dlugo trwaja i czasem jak wiadomo ze bede grac ze soba te ekipy to z automatu sa w TV kosztem jakiegos innego ciekawego spotkania niestety. po nim transmisję SF mam SF nie przepadam , ale wolałbym ogladac jakies 100x SF-LAD niz Yankees-Boston w tym momencie. Jak i NYY , jak i BOS - nie sa w najlepszej formie teraz. Sam sie przelaczam na Tigers@Twins po WSH-MIA Radio za 19.99 $ na sezon wystarczy. Na czym ogladasz i gdzie [PL/UK] ? Od siebie polecam [email protected] , bo po takim kursie Felixa ciezko nie zagrac , anie gra z ekipa ktora ma mega ofensywe , wiec za drobne mozna ESPN America w UK
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
double NYY już tylko 4-2 w plecy
|
|