|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
biszkopt BAYA, atut wlasnego boiska bedzie dzis decydujacy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to jesteś wyjątkiem od reguły  drugi wyjątek by się znalazł  tylko nie zarażajcie tym..., wiecie czym.... 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Mówicie, ze Baya czy że Juve?:) Juve Ostro:) Juve mocne jak za ich dobrych czasów ale Baya też ma dobry sezon, pierwsi efektywni, drudzy efektowni, mam mieszane odczucia, bo mecz może wygladać jak szachy mimo że w Monachium, niemiaszki u sebie będą chciał po swojemu, a włoszczyzna po swojemu, starcie dwóch diametralnie różnych światów, choć trzeba Juve oddać, że potrafią zagrać ofensywnie nie tracąc w defensywie. Takie mecze potrafią rozpalić "inwestorów", a później kończy się mlaskaniem że znów under  ja sobie chyba poczekam i zobaze co w trakcie bedzie można zakupić:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mówicie, ze Baya czy że Juve?:) Juve Ostro:) Juve mocne jak za ich dobrych czasów ale Baya też ma dobry sezon, pierwsi efektywni, drudzy efektowni, mam mieszane odczucia, bo mecz może wygladać jak szachy mimo że w Monachium, niemiaszki u sebie będą chciał po swojemu, a włoszczyzna po swojemu, starcie dwóch diametralnie różnych światów, choć trzeba Juve oddać, że potrafią zagrać ofensywnie nie tracąc w defensywie. Takie mecze potrafią rozpalić "inwestorów", a później kończy się mlaskaniem że znów under  ja sobie chyba poczekam i zobaze co w trakcie bedzie można zakupić:D trzeba będzie zaobserowować jak to będzie wygladało przez pierwszy kwadrans
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam ,pokazuja dziś na cyfrze PSG ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problem tkwi w tym, że Juve miało jednego poważnego rywala na wyjeździe w tej edycji LM, więc obraz jest lekko zamazny 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Bayern Niemiecka drużyna za mocna dla Juve. Bayern wygra.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Woden Valley po 1 brame  przynajmniej to weszlo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam ,pokazuja dziś na cyfrze PSG ? nie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PSG DNB  dzis szwedzka kung fu panda posprzata barke 
|
|
|
|
|
|
|
trzeba będzie zaobserowować jak to będzie wygladało przez pierwszy kwadrans ze śmiesznych rzeczy, w weekend Valencia z Sevilla, w 7 minut 1-1 i bez podglądania przywaliłem over 2,5 na pewniaka, gdybym nie skontrował @5,30 na 1-1 to patrzył jak sroka w dupę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problem tkwi w tym, że Juve miało jednego poważnego rywala na wyjeździe w tej edycji LM, więc obraz jest lekko zamazny  No no za to Baya musiał się mierzyć z potęgą w Europie...Bate Borysów  spadam, miłej rozkminki życzę 
|
|
|
|
|
|
|
PSG DNB  dzis szwedzka kung fu panda posprzata barke  przydałoby się:) tylko kataluny po wyjsciu z czarnej dupy w dwumeczu z Milanem sie rozochociły i ostronosy z kitka będzie miał ciężko, ja bym tu szukał czerwonej kartki:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PSG DNB  dzis szwedzka kung fu panda posprzata barke  przydałoby się:) tylko kataluny po wyjsciu z czarnej dupy w dwumeczu z Milanem sie rozochociły i ostronosy z kitka będzie miał ciężko, ja bym tu szukał czerwonej kartki:) słuszna uwaga z czerwem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w rewanzu nie bedzie latwiej o czerwo, jak juz sie beda wazyc losu dwumeczu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
problem tkwi w tym, że Juve miało jednego poważnego rywala na wyjeździe w tej edycji LM, więc obraz jest lekko zamazny  No no za to Baya musiał się mierzyć z potęgą w Europie...Bate Borysów  spadam, miłej rozkminki życzę  czemu podałeś tylko jeden przykład? bo więcej nie ma z czego się pośmiać ?:)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
PSG DNB  dzis szwedzka kung fu panda posprzata barke  przydałoby się:) tylko kataluny po wyjsciu z czarnej dupy w dwumeczu z Milanem sie rozochociły i ostronosy z kitka będzie miał ciężko, ja bym tu szukał czerwonej kartki:) słuszna uwaga z czerwem  żółć dla zlatana pewniejsza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jeszcze pewniejsze żółtka dla Ramos i Alonso, żeby się oczyścili przed półfinałem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Woden Valley po 1 brame  przynajmniej to weszlo  po o1,5 ale raz !
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|