|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
radnicki nis po o1,5 @1,900 
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
to ja biorę:D werderowiec nie gra, trza brać;-) swoją drogą, koszulkę którą kiedyś wysłałeś dla Kacpra mam cały czas, teraz czeka na młodszego  
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak 
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak  No właśnie, dostałeś juz nagrodę z tego zmanipulowanego konkursu w którym w ogóle nie startowałeś?  bo ja z poprzedniego jeszcze nie dostałem, Conrad mi mówił, że są jakieś zawirowania, kontener zamiast do Gdyni popłynął do Hamburga...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak  no niestety, rzeszy się pedalstwo
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak  no niestety, szerzy się pedalstwo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak  No właśnie, dostałeś juz nagrodę z tego zmanipulowanego konkursu w którym w ogóle nie startowałeś?  bo ja z poprzedniego jeszcze nie dostałem, Conrad mi mówił, że są jakieś zawirowania, kontener zamiast do Gdyni popłynął do Hamburga... dlatego narzekam, bo żadnej nagrody nie było, ot singapurskie porządki
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak  no niestety, rzeszy się pedalstwo Jose obrażony na Konrada Cos tam ostatnio sie kłóciliście i cie na farbowanego lisa przemienił widze 
|
|
|
|
|
|
|
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak  No właśnie, dostałeś juz nagrodę z tego zmanipulowanego konkursu w którym w ogóle nie startowałeś?  bo ja z poprzedniego jeszcze nie dostałem, Conrad mi mówił, że są jakieś zawirowania, kontener zamiast do Gdyni popłynął do Hamburga... dlatego narzekam, bo żadnej nagrody nie było, ot singapurskie porządki ostatnio na cotygodniowym spotkaniu emerytowanych moderatorów, mówili że za naszych czasów było lepiej, słuzbowe auta, telefony stacjonarne, desktopy... o abonamencie do najlepszych kasyn w Polsce i europie wschodniej nie wspomnę;-) a teraz podobno to Wy płacicie za to żeście zieloni... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
o płaceniu za urząd to ja nie wiem, byłaby to symonia, a trudno uznać Conrada, mimo wszystko, za papieża forum
pogorszyło się znacznie, taka prawda, żeby choć deputat węglowy był, bo zima nie ustępuje
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
ee tam konkurs, Conrad znów będzie manipulował na korzyść kolegów, jak coś pójdzie nie tak  No właśnie, dostałeś juz nagrodę z tego zmanipulowanego konkursu w którym w ogóle nie startowałeś?  bo ja z poprzedniego jeszcze nie dostałem, Conrad mi mówił, że są jakieś zawirowania, kontener zamiast do Gdyni popłynął do Hamburga... dlatego narzekam, bo żadnej nagrody nie było, ot singapurskie porządki ostatnio na cotygodniowym spotkaniu emerytowanych moderatorów, mówili że za naszych czasów było lepiej, słuzbowe auta, telefony stacjonarne, desktopy... o abonamencie do najlepszych kasyn w Polsce i europie wschodniej nie wspomnę;-) a teraz podobno to Wy płacicie za to żeście zieloni...  Widze ze dalej Modem jesteś? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jose ze Śląska jest (chyba) i zanim zdążył załatwić coś w Węglokoksie, to zszedł ze stanowiska, plotki mówiły coś o tym, że to dlatego, że C i E byli w konszachtach z Komapanią Węglową
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A Piostar czemu nie jest czerwony już? Pokłócił sie z Kondziem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a tam się pokłócił, nie chciał Conradowi załatwić zimówek z upustem 20% 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Ogolnie to ostatnio troche farbowanych lisów ubyło ze tak sie wyrażę 
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
a tam się pokłócił, nie chciał Conradowi załatwić zimówek z upustem 20%  
|
|
|
|
|
|
|
Widze ze dalej Modem jesteś?  Źle widzisz:) choć przyznam, że miło wspominam możliwośc banowania, że o imprezach zamknietych nie wspomne 
|
|
|
|
|
I Love This Game
|
|
I Love This Game
Widze ze dalej Modem jesteś?  Źle widzisz:) choć przyznam, że miło wspominam możliwośc banowania, że o imprezach zamknietych nie wspomne  Widniejesz w statusie jako moderator 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|