|
|
veteran
|
|
veteran
Iphone i samsung to ten sam czas uzywania jesli chodzi o baterie. Nie wiem jak jest z flashem w innych telefonach bo iphon przynajmniejnstary ktory mam tego nie ma i jest to pierwsza bardzo powazna wada ktora odkrywa uzytkownik po pierwszych dniach albo godzinach uzywania. Malo tego producent twierdzi ze flash jest niepotrzebny. Ja sie chyba przyzwyczailem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Co do flasha to Samsung go obsługuje. W zeszłym roku podczas półfinału ligi mistrzów znajomy zorganizował imprezę. Niestety na miejscu okazało się, że tv mają ale bez N-ki. Ponieważ byliśmy już po kilku głębszych nie chciało nam się zmieniać lokalu wyjęliśmy telefon Samsung, stronka meczyki.pl i sobie oglądamy. Obok siedziała grupka Rosjan, wyjęli iPada i też próbowali włączyć transmisję. W przerwie meczy wyjaśniliśmy im, że ich super tablet nie obsługuje flasha.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie, umowa mi się kończy lada dzień i na święta będe wymieniał telefon, zastanawiam się nad trzema: Lumia 920, Xperia Z, HTC One, który byście obiektynie polecili?
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Nie znam się zupełnie, a muszę wybrać co będzie najlepsze - LG Swift L7 czy Samsung Galaxy Ace 2? A może lumia 620?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
@danielsan Nokie odradzam, bo telefon na WP, a nie androidzie. Mój pierwszy smartfon to był właśnie LG L7 i odnalazłem się w nim świetnie. Nówka już za 600zł, a w tej cenie ekran 4,3". Bateria przy intensywnym użytkowaniu trzyma 2 dni, a rzadkim prawie 5. Jedyny minus jaki póki co zauważyłem to,że nie najlepiej siedzi w dłoni ten telefon.
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Nie znam się zupełnie, a muszę wybrać co będzie najlepsze - LG Swift L7 czy Samsung Galaxy Ace 2? A może lumia 620? sorry ale LG 7 to takie same gówno jak LG 5 a Ace 2 bije je na głowe w każdym aspekcie.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Dobry telefon wyróżnia się tym, że jest gdzieś na nim logo takiego jabłuszka.  Model 4S w zupełności wystarcza, nie trzeba pakować się w najdroższy/najnowszy model.
|
|
|
|
|
|
|
Ale w zestawie podanym przez Danielsana nie ma fonka z jabłkiem 
|
|
|
|
|
|
|
To była tylko sugestia z mojej strony, by nie ograniczać wyboru do tych podanych modeli i że nawet wśród jabłuszek nie trzeba brać najnowszego modelu aby mieć świetny telefon. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie znam się zupełnie, a muszę wybrać co będzie najlepsze - LG Swift L7 czy Samsung Galaxy Ace 2? A może lumia 620? w tej cenie i na win8 to z wyglądu bardziej mi podchodzi htc 8s
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dobry telefon wyróżnia się tym, że jest gdzieś na nim logo takiego jabłuszka.  Model 4S w zupełności wystarcza, nie trzeba pakować się w najdroższy/najnowszy model. Tom Hanks to mówił o tym "jakaś firma przetwórstwa owocowego" 
|
|
|
|
|
tkliwy nihilista
|
|
tkliwy nihilista
Dzięki Panowie  zatem będzie to Samsung  Jabłek nie lubię, poza tym to nie ten poziom cenowy, który w tym abonamencie mnie mógłby interesować  pozdro!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zajebal mi jakis fiut Sony Xperie S Trudno, bywa, plakac nie bede - kupie nowy
Isc z tym na Policje czy nie? ktos mi mowil, ze moga te nowsze tel zablokowac i ktos inny nie bedzie mial radochy, ze tel zajebal - racja?
Dzieki
|
|
|
|
|
|
|
Z tych nowszych to np. iPhone'a możesz zdalnie zlokalizować a nawet go wymazać, być może ten Soniak też ma coś podobnego?
Zgłosić to i tak bym zgłosił, mimo wszystko.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Od kilku dni testuje nowego Sony Xperie SP, niestety telefonu nie ma jeszcze na rynku, ma kosztowac okolo 1500,00 zł. Dla mnie to idealny telefonik, wczesniej bardzo mi sie podobala Z-etka ale moim zdaniem byla za duza, na szczescie ten model ma mniejszy wyswietlacz i idealnie lezy w dloni. Nic tylko czekac az wejdzie do sprzedazy 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a Nexus z LG wypowie sie ktos, ponoc bardzo szybki
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
a Nexus z LG wypowie sie ktos, ponoc bardzo szybki Konczy mi sie umowa i sam przymierzam sie do zmiany tel., stad pytam znajomych o opinie na temat modeli, ktore uzytkuja. Dzis rozmawialem z kolega, ktory od miesiaca posiada Nexusa. Wypowidal sie ogolnie w superlatywach, mowil ze duzo sie interesowal, sprawdzal rankingi (wysoko stoi podobno) przed wyborem i padlo na LG. Mowil ze telefonik szybki i nie wieszajacy sie, bateria przy dosc intensywnym uzytkowaniu trzyma 3 dni, fonik miesci sie w jednej dloni, jest caly oszklony.jedyny minus ze ma wbudowana pamiec - 16 GB, ale po mojemu to spokojnie wystarczajaca ilosc, do tego ma wirtualny dysk na google 50 GB, takze miejsca az nadto. Jak go pokazywal to dosc fajnie sie prezentuje.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Isc z tym na Policje czy nie? ktos mi mowil, ze moga te nowsze tel zablokowac i ktos inny nie bedzie mial radochy, ze tel zajebal - racja?
Dzieki mi kiedyś buchneli telefon na hali, zgłosilem na policje. Po miesiącu dostałem pismo, że telefon jest do odbioru na komendzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzieki Jak byłeś taką parówą, że dałeś się skroić, to teraz weź to na klatę i nie zgłaszaj. Chyba wstyd troszkę lecieć na komendę i donosić na swoją ułomność 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|