|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zajebal mi jakis fiut Sony Xperie S Trudno, bywa, plakac nie bede - kupie nowy
Isc z tym na Policje czy nie? ktos mi mowil, ze moga te nowsze tel zablokowac i ktos inny nie bedzie mial radochy, ze tel zajebal - racja?
Dzieki Jak byłeś taką parówą, że dałeś się skroić, to teraz weź to na klatę i nie zgłaszaj. Chyba wstyd troszkę lecieć na komendę i donosić na swoją ułomność  Ty tak na poważnie? (mam nadzieję że nie patrząc na emotkę)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ty masz widze ladne jebniecie na bani Ja nie Ty, ze tel mam wszedzie przy dupie, dla mnie to nie skarb bym go pilnowal cale dnie. Zostawilem na barze przez minute i ktos buchnal - trudno - stac mnie na nowy i sobie zakupie Chodzi mi tylko czy cos da zgloszenie na policje by ta faja go nie uzywala i tyle, a czy sie znajdzie czy nie to mam wyjebane aktualnie
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktos moze poratowac informacja jak zdjac simlocka z Nokii 6700 ? Mozna to zrobic inaczej niz kodem ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Posiadam sony ericssona X Peria X10 i mam problem z ładowaniem tel. Od jakiegoś czasu ładowarke musiałem troche powyginać aby ładowało. Wczoraj tel padł i nie da sie naładować. Zakupiłem zamiennik nie orginalny i po chwili ładowania przestaje ładować. Ktos ma pomysł co sie moze dziać? Kupować oryginalną ładowarkę czy raczej uderzać do serwisu jakiegos? Z góry dzięki za jakieś sugestie. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
pewnie gniazdko w tel sie rozwalilo, cos tam nie styka moze
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Witam. Posiadam sony ericssona X Peria X10 i mam problem z ładowaniem tel. Od jakiegoś czasu ładowarke musiałem troche powyginać aby ładowało. Wczoraj tel padł i nie da sie naładować. Zakupiłem zamiennik nie orginalny i po chwili ładowania przestaje ładować. Ktos ma pomysł co sie moze dziać? Kupować oryginalną ładowarkę czy raczej uderzać do serwisu jakiegos? Z góry dzięki za jakieś sugestie. Pozdrawiam. Telefony z serii xperia miały wadliwe porty USB, łatwo się łamały pady, jeżeli nóżki usb wyszły razem z padami to już raczej nie do naprawy. Nowsze serie chyba po 10w26 miały klej na nóżkach. Serwis w którym pracuje wymieniał telefony na nowe jak nie było kleju na pinach usb, jak już był to nie uznawał gwarancji- wina klienta. Ale twój telefon to już chyba dawno po gwarancji ps. zanim wyrzucisz sprawdz z inną ładowarką 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
O to korzystając z okazji, zapytam jak by się miała wymiana ekranu w HTC Windows Phone 8S ? Upadł i zrobił się pajączek, "dotyk" działa, da radę to naprawić, jak kosztowo by to wyglądało ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
O to korzystając z okazji, zapytam jak by się miała wymiana ekranu w HTC Windows Phone 8S ? Upadł i zrobił się pajączek, "dotyk" działa, da radę to naprawić, jak kosztowo by to wyglądało ? serwis HTC nie wymienia samej szybki tylko od razu cały wyświetlacz. 8s jest bardzo prosty w budowie , wymiana całego wyświetlacza zajmuje około 5-7 minut.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
jakies opinie o telefonie Samsung Galaxy S Advance? bede mogl na nim spokojnie grac u buka? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, choc roznica w cenie niewielka z Galaxy S II i warto juz doplacic do II. Ale Advance tez jest ok.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Tak, choc roznica w cenie niewielka z Galaxy S II i warto juz doplacic do II. Ale Advance tez jest ok. mam do wyboru galaxy 4, galaxy 3, galaxy 2 i to s advance. i mnie namawiaja na tego advanca, nie wiem czemu. kompletnie sie na tym nie znam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To podaj jeszcze jakie ceny proponuja. Advance to okrojona (nieco slabsza) wersja S II.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
To podaj jeszcze jakie ceny proponuja. Advance to okrojona (nieco slabsza) wersja S II. ceny nie maja znaczenia bo mi to wszystko na firme idzie 
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
Duza jest roznica miedzy samsungiem galaxy II a III a IV?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bazyl szybko to sprawdzisz wpisujac w googla 'porownanie samsunga s III s IV" ale generalnie tak jak sie spodziewalem (nie znam sie mocno na telefonach) - lepsze bebechy, lepszy wyswietlacz, troche inna obudowa, prawdopodobnie bedzie nieco wiekszy - jesli nie caly to wyswietlacz  ps. moze nokia lumia 920 ? podobno bardzo fajny smart z tego co wyczytalem
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Duza jest roznica miedzy samsungiem galaxy II a III a IV? Przepasci miedzy S2 i S3 to nie ma, ale skoro cena nie gra roli i wiesz jakie wymiary ma S3 (duuzy) to wiadomo, ze lepiej wziac 3 i miec nieco lepszy, sporo nowszy i z wiekszym wysw. tel Co do s4 to jest nowosc jeszcze bardzo malo opinii i testow, ale sprzetowo juz sporo lepszy niz poprzedniki.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Witam, potrzebuję telefon do 500 pln albo do 1000 pln. Ma być mały, ma mieć bardzo dobry aparat i fajnie by było gdyby miał duży wyświetlacz. Wszystko jedno jaki telefon czy dotykowy czy nie czy ma jakieś różne pierdółki czy nie. Dziękuję.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam, potrzebuję telefon do 500 pln albo do 1000 pln. Ma być mały, ma mieć bardzo dobry aparat i fajnie by było gdyby miał duży wyświetlacz. Wszystko jedno jaki telefon czy dotykowy czy nie czy ma jakieś różne pierdółki czy nie. Dziękuję. htc one S, htc desire
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Od kiedy Htc maja b. dobre aparaty? Jesli nie przeszkadza ci Windows to Nokia Lumia 800, nie wiem jaki dla ciebie bedzie maly tel + duzy wyswietlacz, ale 116mm i 3,7 cala wyglada na te czasy w sam raz jak na takie wymagania. Aparat z optyka Carl Zeiss. Ewen. Nokia n9, ale tam jest malo popularny system MeeGo. Lub cos z SonyEriksona poszukac np. z mniejszych (111mm) SE Xperia Ray (tu juz android).
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|