|
|
old hand
|
|
old hand
Skąd Skrill bierze kursy przy przewalutowaniu ?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po jakim czasie realnie skrill wymienia pkt na euro od zamowienia?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Uwielbiam wkładać kij w mrowisko i patrzeć co wyjdzie. Królowa? Robotnica? To powodzenia z ta zabawa ,ale na pewno nie tutaj i nie dzis Robotnica. Pozdrowionka 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Skąd Skrill bierze kursy przy przewalutowaniu ? Pośrednio z Forexa.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kursy walut biorą się z Forexa. Nastepnie pośrednik pobiera dodatkowo swoją prowizje. W przypadku MB jest to PEKAO S.A.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie PILNA sprawa
Jak odblokowac konto skrilla kaza mi wyslac skan dowodu gdyz omylkowo przy kodzie smsa wybralem opcje iz go nie otrzymalem jest jakas opcja szybka czy konieczny dowod i czekanie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie wiem nigdy nie zwracalem uwagi na posiadane punkty i teraz tez bym tego nie zobaczyl gdyby nie mail sprzed 2,3 lub 4 dni. W tamtym mailu mam poprostu o okolo 400pkt wiecej niz na dzisiejszym stanie konta! W mailu mam podane, ze punkty wykasuja przed koncem maja i zeby cos z nimi zrobic np wymienic na kaske . Ubylo to ubylo trudno tylko nie wiem dlaczego ?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Tak zmniejszyla sie dzis ilosc punktow i to znacznie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hej.Zmniejszyła się wam dlatego,że: Ile punktów mogę przenieść na kolejny miesiąc?
Każdy z poziomów VIP ma odmienny limit punktów, które można przenieść na kolejny miesiąc. Dlatego pamiętaj, by wymieniać zdobyte punkty przed 28 dniem każdego miesiąca. W innym razie możesz stracić wszystkie nadwyżkowe punkty, które nie mieszczą się w tym miesięcznym limicie. Poziom VIP Miesięczny limit punktów do przeniesienia Bronze 60 000 punktów lojalnościowych Silver 180 000 punktów lojalnościowych Gold 900 000 punktów lojalnościowych Diamond 1 800 000 punktów lojalnościowych
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tylko tyle , ze moje punkty to okolo 8000 wiec ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kończy mi się termin ważności karty, nowa zostanie automatycznie wysłana? Czy muszę się do MB odzywać w tej sprawy? Czy nowe karty działają już bez zarzutu i nie ma z nimi żadnych problemów? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
tak tylko tyle , ze moje punkty to okolo 8000 wiec ? wiec napisz do nich i spytaj 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kończy mi się termin ważności karty, nowa zostanie automatycznie wysłana? Czy muszę się do MB odzywać w tej sprawy? Czy nowe karty działają już bez zarzutu i nie ma z nimi żadnych problemów?  Tak,automatycznie.Karta działa bez zarzutu.Używam bardzo często i nie miałem żadnych problemów
|
|
|
|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
Knockin' On Heaven's Door
Kończy mi się termin ważności karty, nowa zostanie automatycznie wysłana? Czy muszę się do MB odzywać w tej sprawy? Czy nowe karty działają już bez zarzutu i nie ma z nimi żadnych problemów?  Moja przyszła dokładnie 15 dni przed upływem terminu ważności starej.
|
|
|
|
|
|
|
Mój kolega prosił mnie o poradę w pewnej sprawie, ale ja nie znam się dokładnie na tym, więc wolę się tutaj zapytać, by mu źle nie doradzić.
Sprawa wygląda tak, że ten kumpel kiedyś grał głównie u naziemnych, w necie rzadko kiedy. Jakiś czas temu przerzucił się na buki netowe, założył konto Moneybookers i kilka razy przez Moneybookers wpłacał do bukmacherów. Teraz uzbierało mu się trochę kasy i chce to wypłacić. Pojawił się jednak problem.
Coś mu się przypomniało, że dobrych kilka lat(dokładnie nie pamięta, ale podobno nie było jeszcze wtedy polskiej wersji językowej) temu zakładał konto Moneybookers, z którego jednak nigdy nie skorzystał, a przynajmniej sobie tego nie przypomina.
Moje pytanie jest takie, czy może mieć przez to problemy z wypłatą z MB na konto bankowe? Skoro ma dwa konta, ale z tego pierwszego nigdy nie robił żadnych tranzakcji, to czy może mieć z tego powodu jakieś problemy?
I co teraz powinien zrobić? Napisać do nich o tym, a może przemilczeć, ale podczas weryfikacji może wyjść ten problem? Nie wiem co mu doradzić...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamiast kombinowac napisz do nich i wyjasnij sprawe. Nie powinno byc problemow. Nawet nie wiem nad czym tu sie zastanawiac? Chcesz korzystac z ich uslug to piszesz wszystko do nich konkretnie co i jak z pytaniem jak widza rozwiazanie sprawy zeby wszystko rozwiazac pozytywnie. To taki sam interes dla nich jak i dla ciebie. Przemilczaniem spraw i udawaniem greka tylko sobie problemow narobicie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dostałem dzisiaj odpowiedź na temat odjętych punktów lojalnościowych: "In case you are referring to an issue with viewing your loyalty points, please note that we are investigating the matter and it should be resolved in short." Z tego co pamiętam to kiedyś był już podobny problem i po jakimś czasie dodali brakujące punkty.
|
|
|
|
|
Zuzia Róża
|
|
Zuzia Róża
zniknelo mi z konta 290.01 zl  komus tez cos zniknelo??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|