|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
2fast 2furious
|
|
2fast 2furious
Broń Boże nie kupuj Acera  Bo ? Bo są chujowe jak barszcz, tandeta straszna. Głupoty opowiadasz. Dzisiejsze Acery w niczym nie ustępują solidnością wykonania bardziej markowym sprzętom.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
O samsungu nawet nie myślałem, w ogóle nie sądziłem że coś ciekawego robią  o Acerze w necie wszyscy piszą bo nie, ale dlaczego? raiders ciekawy sprzęcik ale ponad budżet i jeszcze brak OS tak, tak koszt zakupu w granicach 2,2tyś, wiem że ciężko wybrać alternatywe dla 15 ale szukam dalej...
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Broń Boże nie kupuj Acera  Bo ? Bo są chujowe jak barszcz, tandeta straszna. pierdolisz, moj acer orany czasami miesiacami bez wylaczania trzyma juz 7 lat gdzie innym samsungi tosziby popadaly juz dawno
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Experto ale to nie swiadczy o niczym. Trafilo Ci sie na dobry egzemplarz i tyle. A duzo ludzi majacych Acery tyle szczescia nie mialo.
Lenovo i Asus to najpewniejsze sprzety na rynku.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Kazdy ma swoje zdanie .Dla mnie np Sony laptop to mega chujnia.No ale coz moze po prostu trafilem na taki egzemplarz .Samsung jest bardzo OK.Potrzebny byl mi mega na szybko ,kupilem i dziala bardzo dobrze Moze smieszne ,ale laptop ktory okazal sie najleszy ze wszystkich jaki mialem to byl Fujitsu-Siemens  Wlasciwie niezawodny . Dla mnie wszystko jest kwestia tego na jaki sie akurat trafi .A bo bym zapomnial Dell oczywiscie 1 klasa  /A Sony pewnie w tym lub nastepnym tygodniu po raz ostatni odwiedzi Niemcy .Pozniej dostanie go corka wiec pewnie bedzie jej sluzyl do konca
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No bo to wlasnie o to chodzi zeby za dobra cene dostac w miare dobry sprzet i duzy % szans na to ze dany egzemplarz bedzie niezawodny.
I tutaj biorac wszystkie czynniki pod uwage przoduje Lenovo i Asus.
Z lapkami to jak z samochodami. Trafiaja sie niezawodne sztuki Peugeota, Citronea, Fiata. Ale wieksza pefka ze lepiej posluzy Audi czy Merc.
Mialem juz w zyciu troche lapkow i tylko z HP mialem ciagle problemy. Wszystkie inne czyli Lenovo, Asus, Acer, Toshiba dzialay bez zarzutu.
Wsrod kilku ziomkow ktorzy pracuja w xkomie przoduje Lenovo.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Czyli nie wybralibyście żadnego z tych co ja wybrałem...  Wybór padnie chyba na jakiegoś Samsunga.... a jeszcze jedno bo pogubiłem się, jeżeli będzie napisane że ma system to go dostane na płytceee, 370zł piechota nie chodzi za Win7... fakt zapomniałem jestem albo w nie dalekiej przyszłości będe na lekkim plusiku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kazdy ma swoje zdanie .Dla mnie np Sony laptop to mega chujnia.No ale coz moze po prostu trafilem na taki egzemplarz .Samsung jest bardzo OK.Potrzebny byl mi mega na szybko ,kupilem i dziala bardzo dobrze Moze smieszne ,ale laptop ktory okazal sie najleszy ze wszystkich jaki mialem to byl Fujitsu-Siemens  Wlasciwie niezawodny . Dla mnie wszystko jest kwestia tego na jaki sie akurat trafi .A bo bym zapomnial Dell oczywiscie 1 klasa  /A Sony pewnie w tym lub nastepnym tygodniu po raz ostatni odwiedzi Niemcy .Pozniej dostanie go corka wiec pewnie bedzie jej sluzyl do konca Żonie kupiłem ostatnio nowego Asusa na wypasie i w porównaniu ze starym Fujitsu-Siemens uważam, że za te pieniądze value po stronie F-S. Nowy ASUS to głośniejsza praca, gorsza klawirka etc.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Moja ciotka chce kupic komputer. Jest juz starsza, emerytura itp. Ma maks. 2000 zł.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Moja ciotka chce kupic komputer. Jest juz starsza, emerytura itp. Ma maks. 2000 zł. Jeżeli nie jest jej potrzebny do najnowszych gier, to za 500 - 600 zł. można kupić stosunkowo dobre z gwarancją 3-miesieczną po leasingowe dobrych firm.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
W grę wchodzi tylko i wyłącznie nówka, bo jesli cos to potem ja będę za tym biegał, a ciotka to starsza osoba, nie chce żadnych uzywanych, odświeżonych itp
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jakaś 17-stka, Dell, IBM, Asus.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
Witam Poleci ktoś jakiegoś dobrego w miare laptopa w przedziale 1300 - 1700 zł głównie do gier, neta filmów ? zalezy mi na pamięci Ram minimum 4 GB. Nie znam się jakoś mega zajebiście, ale też cudów się nei spodziewam w takim przedziale - jeśli chodzi o lapka do gier. Jednak liczę na jakieś propozycje  pzdr
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja zapytam tak inaczej troche. Ile kosztowac moze lapek jesil chcialbym miec takie rzeczy jak: -matryca led (czy tam pseudoled) -15/16cali -dysk jakies 600-750gb -min 4 gb ramu -przyzwoita karta graf(aczkolwiek nie do gier) -usb 3.0 i chyba tyle.
Jak wspomnialem wyzej nie chce lapka do gier, od tego mam konsole. Zalezy mi aby komp byl szybki i mimo win8 ogarnial wszystko tak jak nalezy, nie przeszkadzaloby mu kilka zakladek w firefoxie, jakies programiki w tle(skype, gg) i np dwa buforujace sie youtube na fullhd. No i firma tez sie liczy, zeby to nie byla jakas szmira;) Chodzi o cene, nie potrzebuje konkretnych modeli.
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
poszukaj z innym prockiem, wcale nie jest wysoce wydajny jak pisza w ogloszeniu, reszta ok 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
poszukaj z innym prockiem, wcale nie jest wysoce wydajny jak pisza w ogloszeniu, reszta ok  a mógłbyś coś zaproponować do 2000 zł 17`cali ? 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|