Co na temat pomeczowych tekstów Romana mają do powiedzenia obecni tu kibice Śląska? Pytam z czystej ciekawości, nie tych którzy każde jego zdanie przyjmują jak prawde objawioną.
Jak byłem 2,5 roku temu w Poznaniu też chcieli buchnąć nam flagę pod balkonikiem wewnątrz sektora gości (ochrona otworzyła im bramke by się przedostać w to miejsce) podbiegli pod flagę ale w pore została wciągnięta, chłopaczki normalnie sobie wrócili a ochroniarz zamknął za nimi furtkę. Podczas awantury pod pleksi odblaskowi już się kompletnie nie kryli, i otwierali chętnym przejścia z innych trybun (dobrze to było widać zwłaszcza jak wybiegali z równoległego młyna)
Była dosyć spora afera z tą ochroną na Bułgarskiej raz o tą akcje, potem kolejną z innego wyjazdu, konkretniej zastraszanie pracownika Wisły który filmował pewne zdarzenia z murawy(materiał zaginął a goście z zarządu gorzko się tłumaczyli)teraz jak to rozgrzebią chyba zamkną im stadion do końca sezonu i niezłe kary wpierdolą.
Jak byłem 2,5 roku temu w Poznaniu też chcieli buchnąć nam flagę pod balkonikiem wewnątrz sektora gości (ochrona otworzyła im bramke by się przedostać w to miejsce) podbiegli pod flagę ale w pore została wciągnięta, chłopaczki normalnie sobie wrócili a ochroniarz zamknął za nimi furtkę. Podczas awantury pod pleksi odblaskowi już się kompletnie nie kryli, i otwierali chętnym przejścia z innych trybun (dobrze to było widać zwłaszcza jak wybiegali z równoległego młyna)
Była dosyć spora afera z tą ochroną na Bułgarskiej raz o tą akcje, potem kolejną z innego wyjazdu, konkretniej zastraszanie pracownika Wisły który filmował pewne zdarzenia z murawy(materiał zaginął a goście z zarządu gorzko się tłumaczyli)teraz jak to rozgrzebią chyba zamkną im stadion do końca sezonu i niezłe kary wpierdolą.
A gdzie ja ci tu płaczę? Opisuję sytuację z pewnego wyjazdu, słowem o wczorajszej stracie nie wspomniałem. Jeśli to sprawka panów z ochrony stadionu no to po chuju akcja na +, zdobycz tyle warta co wartość materialna tej flagi.Może jak komuś prewencja wytarga flagi spod kraty, albo zajebie podczas pacyfikacji to też napiszesz że flag się pilnje
Skoro uwazacie ze akcja nie warta rozglosu to dlaczego przez cala 2 polowe siedzieliscie cichutko jak myszki pod miotla a jedyne co potrafiliscie zrobic to rzucac petardy hukowe w sektory z dziecmi :|
No jak wtedy co zawiesili nasze flagi zajebane z magazynu
Cracovia za to nieprzewidywalna, pewnie wywiesi Ją do góry kołami na fladze Azorów.Pytanie tylko czy są na tyle cierpliwi by do derbów doczekać. Może się myle albo w innym świecie żyje, ale zawsze myślałem Że akcje wywija się po to by drugim dojebać, nie strzelać sobie w stope i zgrywać sztywniachów. Opowieści odpowiedzialnych za tą sytuacje pewnie się doczekamy jak pamiętnej hiStorii pokonania kłódki od magazynu na remontowanym obiekcie przy Reymonta No i te internetowe AW w wyrazach, bawmy się w sieci jak dzieci.Tylko mi nie pisz (po raz kolejny)że jest coś na rzeczy skoro się rozpisuje, bo to nie ja ten wątek rozkręcam do dupy strony.
Ja jebe niedługo będą okradać sklepy klubowe i będą się szczycić zdobyczami.
Stal Rzeszow juz wjechala w 50 do sklepiku Sovi.. blazny jakich malo
brak argumentów po stronie Skisłej zarówno po meczu jak i w trakcie. Flaga skrojony a w jaki sposób to już inna sprawa, czasami liczy sie spryt a nie długość maczety
Afera z tą flagą większa niż ostatnia akcja Legii. Magia internetu działa, niedługo to będzie trzeba się pytać jakie skrojenie flagi nie będzie odbierane źle przez kibiców drugiej drużyny, strata jest stratą, jedziesz na wyjazd, wywieszasz flagi to ich pilnujesz.
Legia pojechała do Białego - źle Lech ''pożyczył'' sobie flagę Wisły - źle - bo przecież niehonorowo, na pewno wpuściła ich ochrona itd, kolejny pretekst by w necie pisać 'Amica' albo tak jak tutaj wyżej 'Skisła' - żenada.
Była flaga? Nie ma flagi. Plus dla Lecha.
Swoją drogą ciekawie również miała wczoraj Arka pod kasami.
Afera z tą flagą większa niż ostatnia akcja Legii. Magia internetu działa, niedługo to będzie trzeba się pytać jakie skrojenie flagi nie będzie odbierane źle przez kibiców drugiej drużyny, strata jest stratą, jedziesz na wyjazd, wywieszasz flagi to ich pilnujesz.
Legia pojechała do Białego - źle Lech ''pożyczył'' sobie flagę Wisły - źle - bo przecież niehonorowo, na pewno wpuściła ich ochrona itd, kolejny pretekst by w necie pisać 'Amica' albo tak jak tutaj wyżej 'Skisła' - żenada.
Dokładnie tym bardziej że mamy takie czasy jakie mamy nowe stadiony itd...wiec trzeba szukać różnych patentów na pożyczenie sobie barw innego klubu Akcja na +!
Dawniej jak ochroniarki rwały z kraty gości skrojone barwy i zanosili tym do którch należą to się odrzucało z powrotem, teraz ochroniarki wyszarpały flagę to ok bo nowe stadiony.Pierdolicie o dawnych czasach jakbyście się wtedy klockami bawili. Zaraz ktoś kto za dużo filmów ogląda napisze że to kibice Lecha na lewo w przebraniu, a magia internetu faktycznie działą bo zapis video nie może nawet przemówić, nie przypominam sobie także aby ktoś pisał źle o akcji Legii, nawet sama Jagiellonia. Nowe patenty?Niech od razu idą do prewencji, i działają w pełnym rynsztunku bez żadnego przypału.