|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To pojechal Djoko ....Dimi juz w ostatnim meczu z Nole gral b.dobrze ....ale to jest niespodzianka  Murray pomysli ze ma teraz szanse 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Szkoda, ze Dima taki symulant, lapal sie za nogi tylko przy przegranych pilkach, a Djoko na prawde ponizej wszelkiego poziomu.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
sed jasne ze byl slabszy nie da sie ukryc ze dima gral fajnie ale tez nie da sie ukryc ze djoko nie przycisnal jak zazwyczaj robi  zobaczysz niedlugo co bedzie nole robil - wroci mu szybko forma hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda, ze Dima taki symulant, lapal sie za nogi tylko przy przegranych pilkach, a Djoko na prawde ponizej wszelkiego poziomu. jak wygrywal bylo ok  no ale taka wojna psycholgiczna mu pomogla, najsmiesniejszy byl tb tam fajnie symulowal 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dmitrov dajesz  nie po to Djoko nie kreczował, aby to przegrać - myślę, że to wygra 6-7 7-6 6-3 Ja wolałbym jakby kreczował niewiele sie pomyliłes z tymi wynikami odwrotnie 3 set
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
kurwa a chcialem pobrac 11 przed emczem i wypenialem tu jeszcze bedzie troche niespodzianek olewka madrytu trwa ryszard na li aga wczesniej teraz nole - ciekawe kto nastepny djoko byl slabszy taka prawda podobnie jak pozostali co odpadli słabsi mogli być wiadomo skoro przegrali ale nie w tym rzecz Li specjalnie przegrała Aga zero woli walki Ryska nie oglądałem
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Keys dziś pokazała co było warte to zwycięstwo nad Chinką.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
oli wlasnie o tym mowie to jest madryt specyfuiczny turniej ze specyficznymi warunkami (chodzi mi teraz o ta maczke) i rozgrywany niedlugo przed rg gdzie maczka jest calkiem inna tutaj nie polecalbym grac faworytow zbyt grubo moga (i pewnie jeszcze beda) byc spore niespodzianki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurwa a chcialem pobrac 11 przed emczem i wypenialem tu jeszcze bedzie troche niespodzianek olewka madrytu trwa ryszard na li aga wczesniej teraz nole - ciekawe kto nastepny djoko byl slabszy taka prawda podobnie jak pozostali co odpadli słabsi mogli być wiadomo skoro przegrali ale nie w tym rzecz Li specjalnie przegrała Aga zero woli walki Ryska nie oglądałem tak to interpretujesz tylko 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
nie betowiec nikt mi nie mówi że Li chciała wygrać
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
ogladalem age i li i powiem tylko tyle = obie chcialy przegrac, nie podjely w ogole walki nawet nie biegaly do pilek
nikt mi nie powie ze chcialy wygrac bo bylo widac o co chodzi
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
murray tez dosc dziwny mecz zagral sprawial wrazenie ze ledwo oddycha juz po kilku gemach do tego dziwnie duzo szans dawal rywalowi - wcale sie nie zdziwie jak teraz zaraz pozegna madryt
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Ale piły mu śle to jest objawienie 10lecia w tenisie Jakby objawienie nie się na sypało w każdym intensywniejszym meczu, to może rzeczywiście coś by z tego było. Chłopaczek już ma 22 lata, skończy się pewnie podobną karierą do Gasqueta. Ostatnie objawienie przez duże "O" to był Del Potro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kiri + monaco + warwinka powinno wejsc bez problemu.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oli wlasnie o tym mowie to jest madryt specyfuiczny turniej ze specyficznymi warunkami (chodzi mi teraz o ta maczke) i rozgrywany niedlugo przed rg gdzie maczka jest calkiem inna tutaj nie polecalbym grac faworytow zbyt grubo moga (i pewnie jeszcze beda) byc spore niespodzianki Nie wiem na chuj wprowadzasz ludzi w błąd: MADRID: "New red clay courts in #madridmutuaopen. Made by people from Roland Garros. Compact clay, fast and nice but difficult to slide cause humid," reports Patrick Mouratoglou.
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
oli wlasnie o tym mowie to jest madryt specyfuiczny turniej ze specyficznymi warunkami (chodzi mi teraz o ta maczke) i rozgrywany niedlugo przed rg gdzie maczka jest calkiem inna tutaj nie polecalbym grac faworytow zbyt grubo moga (i pewnie jeszcze beda) byc spore niespodzianki Nie wiem na chuj wprowadzasz ludzi w błąd: MADRID: "New red clay courts in #madridmutuaopen. Made by people from Roland Garros. Compact clay, fast and nice but difficult to slide cause humid," reports Patrick Mouratoglou. sam w swoim poscie potwierdziles moje slowa bravo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, ludzie z FO w Madrycie przygotowali zupełnie inną mączkę niż na FO.
bravo
|
|
|
|
|
wredota
|
|
wredota
Tak, ludzie z FO w Madrycie przygotowali zupełnie inną mączkę niż na FO.
bravo korty rg sa wolniejsze niz te w madrycie jak ogladales mecze w madrycie to odpowiedz sobie na pytanie czy to jest typowa maczka pomoge ci - nie jest - jest szybko i slisko poczytaj co mowil denko po meczu a potem na mnie wjezdzaj
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest tak samo szybko jak w RG 
|
|