|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktoś czemu nie ma bezpiecznych ? Lubiałem czasem jak 1 mecz nie siadł i płacili x 8,8.
|
|
|
|
|
Speedway Liga
|
|
Speedway Liga
dzis slalelm kupon i mialem bezpieczny pozdro
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja też pograłem bezpieczne przez weekend  zmieniły się tylko zasady tam, że max możesz mieć kurs 5 na kuponie
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wczoraj spotkała mnie ciekawa przygoda w fortunie, mianowicie kilka dni temu zagrałem kilka kuponów większość singlami na zdarzenie z którego był później całkiem zresztą prawidłowo zwrot, do jendnego z kuponów dołożyłem sobie pewniaka @1,01 jakież było moje zdziwienie kiedy za ten kupon z tym pewniakiem dostałem zwrot mniejszy niż stawka, nie chodzi mi tutaj o te pieniądze bo pewnie więcej wydam na bilety komunikacji żeby dojechać do punktu czy na znaczki żeby z nimi korespondować w tej sprawie, ale zastanawia mnie czy to wogóle zgodne z ustawą i ich regulaminem???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ale komedia 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wczoraj spotkała mnie ciekawa przygoda w fortunie, mianowicie kilka dni temu zagrałem kilka kuponów większość singlami na zdarzenie z którego był później całkiem zresztą prawidłowo zwrot, do jendnego z kuponów dołożyłem sobie pewniaka @1,01 jakież było moje zdziwienie kiedy za ten kupon z tym pewniakiem dostałem zwrot mniejszy niż stawka, nie chodzi mi tutaj o te pieniądze bo pewnie więcej wydam na bilety komunikacji żeby dojechać do punktu czy na znaczki żeby z nimi korespondować w tej sprawie, ale zastanawia mnie czy to wogóle zgodne z ustawą i ich regulaminem??? moj kolega kiedys zagral za 4 wzial 5.90 jakos hehee a na bilety wydalismy po 5  wchodzimy takie mlode łebki a w punkcie mowi : no wreszcie młody ile  hehee zobaczyl gosc na kwote to smial sie przez godzine chyba 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przy zakładzie ,,wygra przynajmniej jeden set" Wozniacki-Paszek(zagrałem na Paszek)mialem porazke ,a przy meczu Hantuchovej z Tsurenko(zagralem Tsurenko)zwrot,bo kilkukrotnej probie zmiany decyzji na zwrot w przypadku Wozniackiej,otrzymalem odpowiedz,ze set zostal rozegrany,wiec tenisista mial szanse go wygrac,natomiast Tsurenko nie miala..dodajmy ze Pani poinformowala mnie ze krecz liczony jest chocby po 1 pilce..czy jest to normalne,kazdy niech oceni sam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś miał do czynienie z czeskimi bukami naziemnymi - np. Fortuną?
Jakie są różnice w porównaniu z polskimi bukami - tam chyba podatek inaczej obliczają?
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Jakie są różnice w porównaniu z polskimi bukami - tam chyba podatek inaczej obliczają?
Z gór5y dziękuję za wszelką pomoc. 5%podatku
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z gór5y dziękuję za wszelką pomoc. 5%podatku czyli jak w niebie w porównaniu do nas hehe 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Z gór5y dziękuję za wszelką pomoc. 5%podatku czyli jak w niebie w porównaniu do nas hehe  hmm czy jak w niebie?? Wiedz, że podatek mniejszy, że oferta spora,do tego jak nie grasz za naprawde ogromne kwoty nie ma możliwości aby Ci kuponu nie przyjęli...dla nich klient z Polski to coś nowego bo gramy całkiem inne spotkania niż Czesi. Jeżeli to ma być jak w niebie to...tak jest :)do tego w niektórych punktach piękne panie zawsze pomocne a nie jak u Nas  pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dziękuję bardzo za pomoc, podzielę się doświadczeniami po powrocie 
|
|
|
|
|
newbie
|
|
newbie
Pomylił się ktoś przy wpłacie do nich z nr konta. Ja wpłaciłem z innego niż podałem przy rejestracji i kasa wsiąkła. Ciekawe ile trzeba czekać aż zwrócą?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zamowilem sobie troszke kasy za punkty na fortune online. Wie ktos kiedy kasa pojawi sie na koncie? Pisze ze do 3 dni roboczych. Moze szybciej ktos mial
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Swieto , wiec pewnie piatek
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
witam.wpłaciłem do fortuny 400 zł. kwota została zapisana u nich w polu bonus i widnieje wiadomość "pozostało do obstawienia 1600 zł". Nie decydowałem się jednak na bonus rejestracyjny. czy w takim wypadku mogę tę sumę ( 400 zł ) normalnie obstawiać czy muszę wg zasad promocji dla nowych użytkowników?
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
witam
mam pytanie obstawiłem w weekend kupon 2 z 3 w jednej grupie zagrałem mecz z superofety, 1 grupa nie trafiła, mecz z superoferty trafił, jakie moje było zdziwienie ze gdy chciałem odebrac "wygraną" pokazywało się ze kupon jest przegrany. Miał ktos podobnego???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Odpowiedź jest chyba prosta.Sprawdź dokładnie kupon.W grupie ,w której miałeś mecz z super oferty,który wszedł musiałeś mieć w tej samej grupie inne zdarzenie bądź zdarzenia. Wystarczy,że jedno z tych zdarzeń nie weszło i automatycznie położyło Ci grupę.
Też się bawiłem kiedyś w te grupy u naziemniaków,ale szybko przeszedłem na kupony ako. Z tych grup to chuj wielki można wygrać.Trzeba mieć więcej szczęścia niż w prostym kuponie.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
zgadza się jedna grupa poszła ale kombinacja 2 z 3 została trafiona, bo trafiły mi 2 (kombinacja AC) grupy w tym ta z superoferta, a gosciu z pomocy powiedział ze to przez mecz z super oferty, bede reklampowac bo maja wyraźnie napisane w regulaminie:
"Na kuponie typu MAXIKOMBI może znajdować się tylko jedno spotkanie z SUPEROFERTY"
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
zapomiałem dodac ze akurat w grupie miałem 2 spotkanie, 1 z super oferty i drugi inny, i akurat ta grupa trafiła
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Radek nie graj grup.Ma Ci wejśc kupon to Ci ako wejdzie.Trochę szczęścia,trochę informacji z neta,tutaj z Forum też masz dużo ciekawych informacji i jedziesz kupon.
Jasne ,że żal jak nie wejdzie jedno zdarzenie na kuponie ako,ale jak nie wejdzie teraz to wejda następnym razem wszystkie.Nieraz tak jest ,że jak idzie to kilka kuponów pod rząd przez pare dni wchodzi.
Oczywiście to jest tylko moje zdanie.Zrobisz jak będziesz uważał.
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
po prostu gram tak bo gram głownie w piłkę nożną a ona coraz bardziej sie wyrównuje, i niestety niespodzianek jest coraz wiecej chociaz grupy na odzyskanie tego sie włozyło, grałem AKO ale za duzo byłem w plecy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jest to też jakaś metoda.Jak lubisz grać systemem to porób sobie symulacje takich kuponów w bukach internetowych.Są rózne ciekawe kombinacje,nie tylko gry typu 2z3,3z4 czy 4z6.
Musiałbyś popatrzeć.
No i podatku 0%.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Ktoś już zapoznał się z katalogiem nagród 2014 ? Ponoć jest większy i ciekawszy. Zerknąłem i widzę jeszcze większą nędzę niż była do tej pory. Firma dno !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jak ktoś nie ma jeszcze konta w Fortunie do grania przez neta to aktualnie mają dobrą promocję: - bonus 1000zł od pierwszej wpłaty - darmowy zakład za 20zeta
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
eh.. ucięło mi wiadomość... nie trzeba wpłacać depozytu, zakładasz konto i masz darmowy zakład za 20 zeta 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam czy w tym roku moge w fortunie zgarac za punkty ? ( w punkcie)czy mogę je wymienić tylko online ?
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Witam  Zauważyliście, że ostatnio jest coś nie tak przy wyświetlaniu oferty dziennej w Fortunie? Np. dzisiaj w ogóle nie wyświetla mi wszystkich spotkań z piłki nożnej. Do tego mam wczorajsze mecze z hokeja i ręcznej, a wybieram filtr z dzisiejszą ofertą. Też tak macie czy tylko u mnie jest coś nie tak?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak Jose, ja nie miałem np. całego hokeja. Widocznie coś mają z systemem, bo zmieniali szatę graficzną.
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
Dzięki akagi za info. Mam nadzieję, że dadzą radę naprawić tą awarię w najbliższym czasie 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam  Zauważyliście, że ostatnio jest coś nie tak przy wyświetlaniu oferty dziennej w Fortunie? Np. dzisiaj w ogóle nie wyświetla mi wszystkich spotkań z piłki nożnej. Do tego mam wczorajsze mecze z hokeja i ręcznej, a wybieram filtr z dzisiejszą ofertą. Też tak macie czy tylko u mnie jest coś nie tak? W pasku adresu zamień liczbę 100 na 1000. U mnie pomaga https://www. efortuna.pl/pl/strona_glowna/2015-01-25?limit= 100&selectDates=1
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam  Zauważyliście, że ostatnio jest coś nie tak przy wyświetlaniu oferty dziennej w Fortunie? Np. dzisiaj w ogóle nie wyświetla mi wszystkich spotkań z piłki nożnej. Do tego mam wczorajsze mecze z hokeja i ręcznej, a wybieram filtr z dzisiejszą ofertą. Też tak macie czy tylko u mnie jest coś nie tak? W pasku adresu zamień liczbę 100 na 1000. U mnie pomaga https://www. efortuna.pl/pl/strona_glowna/2015-01-25?limit= 100&selectDates=1 dziękuję pomogło...
|
|
|
|
|
Io sono Interista
|
|
Io sono Interista
U mnie również pomogło, wielkie dzięki 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Panowie pogrywa ktoś w efortunie? jak wygląda gra u nich? wpłaty/wypłaty,bonusy.Polecacie tego buka pomijając fakt 12% podatku?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Szczerze polecam do tasiemek w systemie jak najbardziej na tak wypłaty szybkie i nigdy nie ma kłopotów z wypłacalnością bonusy są ale niezbyt często
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Biczu dzięki za odpowiedź,wpłacasz/wypłacasz na konto?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
no tak na konto przeca to "legalny bukmacher" i innych opcji wypłaty nie ma jak na konto bankowe
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Rzeczywiście dobry bukmacher, boją się przyjąć pare kuponów z ako ~ 23 po 100 zł (na wydarzenia z rynków ATP,WTA,Challenger) Trzeba być kompletnym idiotą (lub bukmacherskim nieudacznikiem) by polecać tą pseudo firmę.
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
witalis pierwsze to leki na bok albo silniejsze
efortuna to najlepszy buk naziemny w naszym kraju
a ze nie przyjeli tobie kuponow to sam jestes pizda bo nie potrafisz
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Trzeba być kompletnym idiotą (lub bukmacherskim nieudacznikiem) by polecać tą pseudo firmę. Biczu nie będzie zadowolony 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza przecież to jest alter ego jakiegoś tam ..  szkoda pary na polemikę...bo to, to się tym tylko pompuje..
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza Żartujesz? Twoj wpis jest dowodem na to, że nigdy nie miałeś z tym do czynienia, i jak głupi uwierzyłes, że można negocjowac z bukmacherem  Grasz za wysokie stawki? Negocjuj z bukmacherem!  Negocjacjom nie podlegają stawki, a jedynie kursy(to też na okreslonych warunkach tj. popularne ligi, ATP, WTA, max. 3 zdarzenia itd.). Ostateczna decyzja i tak zawsze pozosaje w gestii traderów. Minimalna stawka z jaką możesz rozpocząć 'negocjajce' - 5000 pln, czyli kwota, która wiekszosc z was -polecajacych tego buka- pewnie nigdy na oczy nie widziała. Stąd w ogóle nie dziwi mnie wasze zdanie na temat tej firmy.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Chłopie przestań się kompromitować bo sam kilka razy byłem świadkiem jak dziewczyna na prośbę klienta dzwoniła do centrali z zapytaniem czy można przyjąć większą stawkę na dany zakład niż wynikało to z systemu. A osobiście znam dwie dziewczyny co pracowały w STSie i mi stawiały kupony na telefon np. Więc z łaski swojej przestań pierdolić jak nie masz pojęcia bo Ci chłopaki dobrze napisały.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza przecież to jest alter ego jakiegoś tam .. szkoda pary na polemikę...bo to, to się tym tylko pompuje.. sam siebie aż zacytuję 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Rzeczywiście dobry bukmacher, boją się przyjąć pare kuponów z ako ~ 23 po 100 zł (na wydarzenia z rynków ATP,WTA,Challenger) Trzeba być kompletnym idiotą (lub bukmacherskim nieudacznikiem) by polecać tą pseudo firmę. znasz lepszego naziemnego buka w Polsce ? nie ma żadnych problemów z przyjmowaniem kuponów z ako czy to z mniejszym czy z większym kursem. więc skończ pierdolić jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia , bo to co piszesz jest zwykłym farmazonem . Swoją drogą to dlaczego chciałeś grac te ako 23 w fortunie ? przecież bet 365 dał by ci wyższy kurs i nie miał byś problemów z obstawieniem tego nawet za 100 tysięcy ? pseudo specjalisto , czyżbyś był takim kotem ze bet cie zblokował ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam Wczoraj zagrałem LIVE mecz tureckiego kosza Trabzonspor - Usak na 2 z handicapem +9.5. Mecz skończył się wynikiem 76-67, Fortuna rozlicza jako "1". Wysłałem reklamację, jakiś Wojtek odpisał że sprawdził i mecz jest rozliczony prawidłowo  W odpowiedzi przesłałem linki do stron z wynikami, stron innych buków i do oficjalnej strony Trabzonsporu. Nie pomogło, wiedzą lepiej  Pozostała mi oficjalna reklamacja Pocztą Polską...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tutaj link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=ODk5MDE1NjcxNDQ1MTIwMDobqRb%2B75v2sS7peiQ%3D&kind=LIVE
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
przecież rozliczyli jako wygrany
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To forum ma chyba moc sprawczą  Od wczoraj z nimi walczyłem i nic, a po kilku minutach od publikacji posta zmiana. Dziwny zbieg okoliczności 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co w tym dziwnego. Jak Ty chcesz kupić samochód, to oglądasz strony o samochodach. Jak chcesz oddać konia w dobre ręce, to oglądasz strony tych, co mają dobre ręce. Podobnie jest z bukami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To forum ma chyba moc sprawczą  Od wczoraj z nimi walczyłem i nic, a po kilku minutach od publikacji posta zmiana. Dziwny zbieg okoliczności  Przecież tutaj zawsze było mase kretów co albo pracują w bukach albo robią krecią robote dla buków...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam , jak obecnie wygląda sytuacja z wypłatami? Jak zlecę dziś około 17 to kiedy sie mogę spodziewac kasy na koncie. Dzieki
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie czaję jednego, nie lepiej rozbić ten kupon? Żeby nie płacić tego extra podatku?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a pewno że lepiej 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
punkt, w ktorym obstawilem (zwycieskie) kupony jest dzisiaj zamkniety (nie wiem dlaczego, nie byla wywieszona zadna informacja). Czy moge wiecodebrac wygrana w jakims innym punkcie?
Co jezeli ten punkt zakonczyl sie swoja dzialalnosc a nie mozna odebrac wygranej w innym punkcie? Musze wtedy jechac do siedzieby glownejczy wygrana przepadla?
ps Ile jest czasu na odebranie wygranej?
z gory dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz odebrać w innym punkcie.
Masz chyba 60dni, ale głowy nie dam