|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
witalis pierwsze to leki na bok albo silniejsze
efortuna to najlepszy buk naziemny w naszym kraju
a ze nie przyjeli tobie kuponow to sam jestes pizda bo nie potrafisz
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza
|
|
|
|
|
xxx
|
|
xxx
Trzeba być kompletnym idiotą (lub bukmacherskim nieudacznikiem) by polecać tą pseudo firmę. Biczu nie będzie zadowolony 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza przecież to jest alter ego jakiegoś tam ..  szkoda pary na polemikę...bo to, to się tym tylko pompuje..
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza Żartujesz? Twoj wpis jest dowodem na to, że nigdy nie miałeś z tym do czynienia, i jak głupi uwierzyłes, że można negocjowac z bukmacherem  Grasz za wysokie stawki? Negocjuj z bukmacherem!  Negocjacjom nie podlegają stawki, a jedynie kursy(to też na okreslonych warunkach tj. popularne ligi, ATP, WTA, max. 3 zdarzenia itd.). Ostateczna decyzja i tak zawsze pozosaje w gestii traderów. Minimalna stawka z jaką możesz rozpocząć 'negocjajce' - 5000 pln, czyli kwota, która wiekszosc z was -polecajacych tego buka- pewnie nigdy na oczy nie widziała. Stąd w ogóle nie dziwi mnie wasze zdanie na temat tej firmy.
|
|
|
|
|
Marat Safin 
|
|
Marat Safin 
Chłopie przestań się kompromitować bo sam kilka razy byłem świadkiem jak dziewczyna na prośbę klienta dzwoniła do centrali z zapytaniem czy można przyjąć większą stawkę na dany zakład niż wynikało to z systemu. A osobiście znam dwie dziewczyny co pracowały w STSie i mi stawiały kupony na telefon np. Więc z łaski swojej przestań pierdolić jak nie masz pojęcia bo Ci chłopaki dobrze napisały.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
negocjowac a myslenie masz na poziomie herrn Macierewicza przecież to jest alter ego jakiegoś tam .. szkoda pary na polemikę...bo to, to się tym tylko pompuje.. sam siebie aż zacytuję 
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
Rzeczywiście dobry bukmacher, boją się przyjąć pare kuponów z ako ~ 23 po 100 zł (na wydarzenia z rynków ATP,WTA,Challenger) Trzeba być kompletnym idiotą (lub bukmacherskim nieudacznikiem) by polecać tą pseudo firmę. znasz lepszego naziemnego buka w Polsce ? nie ma żadnych problemów z przyjmowaniem kuponów z ako czy to z mniejszym czy z większym kursem. więc skończ pierdolić jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia , bo to co piszesz jest zwykłym farmazonem . Swoją drogą to dlaczego chciałeś grac te ako 23 w fortunie ? przecież bet 365 dał by ci wyższy kurs i nie miał byś problemów z obstawieniem tego nawet za 100 tysięcy ? pseudo specjalisto , czyżbyś był takim kotem ze bet cie zblokował ?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Witam Wczoraj zagrałem LIVE mecz tureckiego kosza Trabzonspor - Usak na 2 z handicapem +9.5. Mecz skończył się wynikiem 76-67, Fortuna rozlicza jako "1". Wysłałem reklamację, jakiś Wojtek odpisał że sprawdził i mecz jest rozliczony prawidłowo  W odpowiedzi przesłałem linki do stron z wynikami, stron innych buków i do oficjalnej strony Trabzonsporu. Nie pomogło, wiedzą lepiej  Pozostała mi oficjalna reklamacja Pocztą Polską...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Tutaj link do kuponu: https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=ODk5MDE1NjcxNDQ1MTIwMDobqRb%2B75v2sS7peiQ%3D&kind=LIVE
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
przecież rozliczyli jako wygrany
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To forum ma chyba moc sprawczą  Od wczoraj z nimi walczyłem i nic, a po kilku minutach od publikacji posta zmiana. Dziwny zbieg okoliczności 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co w tym dziwnego. Jak Ty chcesz kupić samochód, to oglądasz strony o samochodach. Jak chcesz oddać konia w dobre ręce, to oglądasz strony tych, co mają dobre ręce. Podobnie jest z bukami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To forum ma chyba moc sprawczą  Od wczoraj z nimi walczyłem i nic, a po kilku minutach od publikacji posta zmiana. Dziwny zbieg okoliczności  Przecież tutaj zawsze było mase kretów co albo pracują w bukach albo robią krecią robote dla buków...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam , jak obecnie wygląda sytuacja z wypłatami? Jak zlecę dziś około 17 to kiedy sie mogę spodziewac kasy na koncie. Dzieki
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie czaję jednego, nie lepiej rozbić ten kupon? Żeby nie płacić tego extra podatku?
|
|
|
|
|
Dr. Watson
|
|
Dr. Watson
a pewno że lepiej 
|
|
|
|
|
member
|
|
member
punkt, w ktorym obstawilem (zwycieskie) kupony jest dzisiaj zamkniety (nie wiem dlaczego, nie byla wywieszona zadna informacja). Czy moge wiecodebrac wygrana w jakims innym punkcie?
Co jezeli ten punkt zakonczyl sie swoja dzialalnosc a nie mozna odebrac wygranej w innym punkcie? Musze wtedy jechac do siedzieby glownejczy wygrana przepadla?
ps Ile jest czasu na odebranie wygranej?
z gory dzieki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Możesz odebrać w innym punkcie.
Masz chyba 60dni, ale głowy nie dam