|
|
old hand
|
|
old hand
Jakby Lech odpalił piro na (L)to pewnie połowe tematów pozalewali by emotkami ze stukającym się piwkiem, i mieli by w dupie kto gra następny (bardzo ciekawy przeciwnik, polecam sprawdzić) No nie wiadomo kto będzie następny, nie ma jeszcze terminarza na przyszły sezon.:)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
od 5 stron przekomarzacie się na temat jakiejś flagi z gościem który robi z siebie ciągle debila, sprawa jest prosta - flaga jest w rękach Lecha i nic tego nie zmieni. a tymczasem w Warszawie... : i coś dla simonsa bo pewnie oprawy cię nie interesują : [ Linked Image] co ? gdzie? jak ? i dlaczego tak niehonorowo ? czas start !
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
od 5 stron przekomarzacie się na temat jakiejś flagi z gościem który robi z siebie ciągle debila, sprawa jest prosta - flaga jest w rękach Lecha i nic tego nie zmieni. a tymczasem w Warszawie... : i coś dla simonsa bo pewnie oprawy cię nie interesują : [ Linked Image] co ? gdzie? jak ? i dlaczego tak niehonorowo ? czas start ! Pozdrowienia od debila dla debila 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie znasz go, to dlaczego go tak nazywasz ?
A na określenie tak ciebie, pracowałeś, pracujesz i zapewne będziesz pracował, do końca swoich dni tutaj.
A że sobie z tego nie zdajesz sprawy - jak widać - cóż...
Każdy ma jakieś problemy.
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Po co się z nim kopiecie? przecież na kilometr cuchnie napływowym, wpisał sobie pyrlandia, a zachowuje się jak czubek prosto z Gniezna i to na przepustce. że też takim dają dostęp do sieci 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Po co się z nim kopiecie? przecież na kilometr cuchnie napływowym, wpisał sobie pyrlandia, a zachowuje się jak czubek prosto z Gniezna i to na przepustce. że też takim dają dostęp do sieci  Biszop nie obrażaj ludzi z Gniezna, mój Ojciec z tamtych rejonów pochodzi - w okolicach Witkowa jako dziecko przeżył II Wojnę Światową  (no chyba, że w Gnieźnie jest jakiś zakład - tak jak w Gdańsku - Srebrzysko - bo ta przepustka mnie zaintrygowała)
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Widzę pełen obiektywizm, ktoś może mnie nazwać debilem ale jak ja kogoś nazwie to oczywiście robię zle. Bawcie sie dalej, zabierzcie swoje zabawki i do piaskownicy 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
I tutaj muszę przyznać bez żadnego "ale", oprawa o niebo ciekawsza aniżeli warszawska na finale pucharu polski (pomijam kwestię odwrotności barw w oprawie warszawskiej)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
" o niebo ciekawsza " ? O takie samo niebo, jak 3000 do 500. Fakt faktem, że ładną oprawę Lech zaprezentował, ale z tym niebem, to żeś o niebo przesadził. Ale spokojnie, w pełni rozumiem Twoją ocenę i zdziwiłbym się, gdyby była inna, w świetle interesujących nas wydarzeń. 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Pewnie ze ciekawsza i nie wiem o co ci chodzi z tym 3000 do 500 ale to pewnie jakies dyrdymaly  Warto dodac ze pierwsza polowa bez dopingu - wtajemniczeni wiedza dlaczego i po co, jestem ciekaw czy zylete byloby stac na taki gest gdyby pyrusy dostaly zakaz wjazdu w sobote 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
" o niebo ciekawsza " ? O takie samo niebo, jak 3000 do 500. Fakt faktem, że ładną oprawę Lech zaprezentował, ale z tym niebem, to żeś o niebo przesadził. Ale spokojnie, w pełni rozumiem Twoją ocenę i zdziwiłbym się, gdyby była inna, w świetle interesujących nas wydarzeń.  Akagi, i po jaki ch.. siejesz napinkę? Napisałem tylko i wyłącznie swoje zdanie a Ty już oburzony niczym Leśnodorski racami. Jeśli chcesz wiedzieć jakie mam argumenty za tym "o niebo ciekawsza" dla mnie - to proszę bardzo. Race podświetląjące napis u kolejorza widoczne wyraziście - a nie jak lapmki choinkowe, układ barw odpowiedni - a nie jak barwy rywala. To chyba wystarczy abym mógł stwierdzić że dla mnie jest właśnie "o niebo" ciekawsza. Piszesz 3000 do 500 ? Byłeś na meczu? Czytałeś jaką mieliśmy liczbę? 750 - wiem,że nie powala, ale nie jest to 500 - więc nie miel językie aby tylko mielić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
simons jestes straszny  mimo, ze "po szalu" to straszny 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie głupota TRACIĆ hajs na jakieś oprawy ! co im to da ?
hehe
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Napisałem tylko i wyłącznie swoje zdanie I niech tak zostanie, bo dyskusja mogłaby zabrnąć za daleko. Dla Twojego dobra również.
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
hehe Lepiej przepić ? Oprawa na stadionie to jak Ojcze nasz w Kościele.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe Lepiej przepić ? Oprawa na stadionie to jak Ojcze nasz w Kościele. lepiej dać na jakąś fundacje
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe Lepiej przepić ? Oprawa na stadionie to jak Ojcze nasz w Kościele. lepiej dać na jakąś fundacje zbiórki na takie cele też są prowadzone wśród kibiców, no ale skąd to możesz wiedzieć  i każdy robi ze swoim hajsem to co mu się podoba  oprawa musi coś komuś dawać żeby był sens dać na nią powiedzmy 5zł? choinki na święta też nie kupujesz pewnie bo to tylko strata hajsu i nic nikomu nie daje? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej dać na jakąś fundacje A Ty płacisz na fundacje ? 80-90 % pieniędzy zebranych przez fundacje idzie na płace zarządu, zatrudnionych szwagrów, dzieci, kochanki, koszty prowadzenia fundacji. Jak im jeszcze jakieś grosze zostaną, to wtedy przekazują na szczytny cel. " Dla mnie głupota TRACIĆ hajs na jakieś " fundacje. A każdy może sobie rozważyć, która " głupota " jest większą głupotą. 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|