moze ktos zacytowac typy tych co grali przeciwko naszemu? bo pewnie sami nie wleja
luki dalej puszki i butelki zbiera?
ja spijam szampana dzieki jurkowi a ty znowu kieszokowe od babci na ryska hehehehe
2 dni temu go spakowales łajzo wiec milcz i miej honor łajzo
hehe 2 dni temu to mogłem Ciebie pakowac a nie Jurka bo nie grał tak wiec siedz cicho miszczu a z tsonga na pewno go nie pakowałem bo grałęm na niego łazjo zafajdana kłamliwa
luki zalosny jestes nie chce mi sie szukal jestes jak padlina smierdzaca ....jak zawieje tak smierdzisz zalosny karle
aale gul Ci widze nadal chodzi po straci pierwszego kieszonkowego na łozniacki gdzie my sobie portfele wypchaliśmy twoimi pieniędzmi dzisiaj widzę na rysku chyba tez wtopa ale tak to jest jak dzieci biorą się za grę dla dorosłych ktoś sponsorować buka musi hehehehe
luki zalosny jestes nie chce mi sie szukal jestes jak padlina smierdzaca ....jak zawieje tak smierdzisz zalosny karle
aale gul Ci widze nadal chodzi po straci pierwszego kieszonkowego na łozniacki gdzie my sobie portfele wypchaliśmy twoimi pieniędzmi dzisiaj widzę na rysku chyba tez wtopa ale tak to jest jak dzieci biorą się za grę dla dorosłych ktoś sponsorować buka musi hehehehe
debilu czytaj ze zrozumieniem napisalem wtedy ze gram under viliam i rogera ale ty za pusty jestes zeby zrozumiec pisma wez sie za slownik kretynie a nie za internet
debilu czytaj ze zrozumieniem napisalem wtedy ze gram under viliam i rogera ale ty za pusty jestes zeby zrozumiec pisma wez sie za slownik kretynie a nie za internet
analfabeta kretyn nad kretynami jedno zdanie złożone nie umie napisac
gdzie masz kurwa niedojebie błąd pokaz mi go proszę panie profesorze
cybale milcz jak mowisz napisz do macka z klanu twojego kolegi on to zrozumie a potem rysiu na kolanka wezmie slownik poprawnej polszczyzny smarkaczu do reki i nynu
analfabeta kretyn nad kretynami jedno zdanie złożone nie umie napisac
gdzie masz kurwa niedojebie błąd pokaz mi go proszę panie profesorze
cybale milcz jak mowisz napisz do macka z klanu twojego kolegi on to zrozumie a potem rysiu na kolanka wezmie slownik poprawnej polszczyzny smarkaczu do reki i nynu