Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13
T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Dlaczego po raz kolejny muszę weryfikować konto na MB? już nie raz wysyłałem pieniadze na konto bankowe, mam zweryfikowany adres domowy itp. Dziś chciałem zrobuić przelew i wyskakuje weryfikacja albo karty(nie mam) albo konta bankowego ( aby zweryfikowac wyslij mniej niz 50 zł). Dziwne to dla mnie, a już robiłem przelewy po weryfikacji adresu.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mialem to samo ostatnio. napisalem do nich, zeby jaj nie robili, bo 2 dni temu robilem przelew i problemu nie bylo jakos. najpierw mi odpisali, ze sprawa zostala przekazana do kogos na wyzszym szczeblu, a po 3 godzinach bodajze juz mialem odblokowana mozliwosc wyplaty.

A
Pooh-Bah
Pooh-Bah
A Offline
Ja z kolei miałem nieudaną próbe logowania( nie przeze mnie) i zablokowali transakcje wychodzące.

Odblokowanie trwało chyba z 6 dni ( weekend w środku). W dodatku niekompetencja, bo najpierw zaządali zmiany tylko hasła, a potem jeszcze dezaktywowania wszystkich e-maili.
No i po kazdej mojej odpowiedzi e-mail, że sprawa przekazana wyżej. Bez względu czy pisałem po polsku czy angielsku.

Wniosek nasuwa się jeden. Jak ktoś nie ma tokena, to absolutnie konieczne jest, żeby e-mail ( i hasło oczywiście) do MB był tylko i wyłącznie używany do MB.

A swoją drogą, jak ktoś chciał się logować, to dziwne, że tylko wykorzystał jedną próbę, a nie trzy. Wtedy blokada automatyczna.

Ja się dziwię, że w ogóle dochodzi tak rzadko do blokady transakcji wychodzących, bo wariatów jest dość,a wejść w posiadanie listy e-maili z serwisów nie jest tak trudno...

Neteller nie lepszy.
Jak przy logowaniu wycofał się z wpisywania drugiego numeru, to przecież numery kont lecą po kolei i każdy wariat może sobie wstukiwać numer, trzy czy pięć razy błędne hasło i blokada...

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Art300
Ja z kolei miałem nieudaną próbe logowania( nie przeze mnie)
A swoją drogą, jak ktoś chciał się logować, to dziwne, że tylko wykorzystał jedną próbę, a nie trzy. Wtedy blokada automatyczna.

standard od ok. roku, a to że 1 próba - no właśnie - dlatego osobiście uważam, że to błąd systemu (u mnie takie coś co jakiś czas - średnio co 2 miesiące - ale nigdy nie blokują konta)

S
old hand
old hand
S Offline
Originally Posted by Art300
Odblokowanie trwało chyba z 6 dni ( weekend w środku). W dodatku niekompetencja, bo najpierw zaządali zmiany tylko hasła, a potem jeszcze dezaktywowania wszystkich e-maili.
No i po kazdej mojej odpowiedzi e-mail, że sprawa przekazana wyżej. Bez względu czy pisałem po polsku czy angielsku.

a opcja kodu z sms'a ?

Ja wpisalem nawet nie poprawny kod z sms'a i sami zadzwonili z pytaniem co sie dzieje wink ? Dzwonili po jakis 6/7 godzinach.

P
enthusiast
enthusiast
P Offline
witam,
czy jak mam karte w pln czy moge nią płacić w sklepach w uk ewentualnie wyplacać w funtach?
dięki

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by pitus
witam,
czy jak mam karte w pln czy moge nią płacić w sklepach w uk ewentualnie wyplacać w funtach?
dięki

tak

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by gryzonko
cZy na terenie USA można normalnie używać mastercarda ze skrill?

up
Był ktoś, używał?

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline

up
Był ktoś, używał?
na calym swiecie jest notka ze wyplacac mozna nia z bankomatow, wiec raczej tak

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by P!T3R

up
Był ktoś, używał?
na calym swiecie jest notka ze wyplacac mozna nia z bankomatow, wiec raczej tak

w Egipcie nie mozna.zalezy jakie obowiazuje w danym kraju prawo.

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Wczoraj po północy wysłana prośba o udzielenie zgody na założenie konta w drugiej walucie. Dziś o 11 cały proces zakończony łącznie z połączeniem dwóch kont i powiększeniem limitu wypłat kartą bankomatową. Szacun za sprawność i tempo pracy. Jestem pod wielkim wrażeniem.

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by XsebaX
Wczoraj po północy wysłana prośba o udzielenie zgody na założenie konta w drugiej walucie. Dziś o 11 cały proces zakończony łącznie z połączeniem dwóch kont i powiększeniem limitu wypłat kartą bankomatową. Szacun za sprawność i tempo pracy. Jestem pod wielkim wrażeniem.

Obsługa klienta jest tam generalnie solidna. Te połączenie obu kont skutkuje tym, że masz jeden login i widzisz jednocześnie salda w obu walutach?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ci oszusci to sprytni jednak sa. juz ktorys raz dostaje maila z [email protected] wiec z dobrego adresu, zeby zaakceptowac jakies nowe warunki. dopiero po kliknieciu w link przenosi na oszukana strone. ciekaw jestem jak oni to robia, ze z dobrego adresu wysylaja oszukane maile

X
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
X Offline
Conrad - niestety nie. Masz dwa oddzielne konta, jednak na każdym z nich przywileje tego podstawowego.

G
addict
addict
G Offline
Originally Posted by huge
ci oszusci to sprytni jednak sa. juz ktorys raz dostaje maila z [email protected] wiec z dobrego adresu, zeby zaakceptowac jakies nowe warunki. dopiero po kliknieciu w link przenosi na oszukana strone. ciekaw jestem jak oni to robia, ze z dobrego adresu wysylaja oszukane maile
Wysłanie maila z dowolnego adresu jest akurat bardzo proste. E-mail to bardzo stara technologia i niewiele się w niej zmeniło. Działa on dokładnie, jak Poczta Polska. Na kopercie możesz napisać dowolne dane nadawcy i wrzucić do skrzynki. Wysyłanie emaila działa tak samo.

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by hallik
mialem to samo ostatnio. napisalem do nich, zeby jaj nie robili, bo 2 dni temu robilem przelew i problemu nie bylo jakos. najpierw mi odpisali, ze sprawa zostala przekazana do kogos na wyzszym szczeblu, a po 3 godzinach bodajze juz mialem odblokowana mozliwosc wyplaty.
na jaki adres pisałeś ?

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Originally Posted by TOM182
Dlaczego po raz kolejny muszę weryfikować konto na MB? już nie raz wysyłałem pieniadze na konto bankowe, mam zweryfikowany adres domowy itp. Dziś chciałem zrobuić przelew i wyskakuje weryfikacja albo karty(nie mam) albo konta bankowego ( aby zweryfikowac wyslij mniej niz 50 zł). Dziwne to dla mnie, a już robiłem przelewy po weryfikacji adresu.
Już nie mam do nich siły. Wysłałem wtedy 40 zł w celu ponownej weryfikacji..... potem wysłałem sume prawie 1k ( bo się okazało że nagle moge). Na konto przyszła najpierw kwota niecałe 1k a dwa dni pozniej te 40 zł ale bez kody do weryfikacji. Dziś chce robic wypłąte na konto bankowe ponownie i PONOWNIE WERYFIKACJA. Przecież to kur....można dostać.

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
[Linked Image from i1.mbsvr.net]

Juz mozna zaczac sie bac co tam wymyslili i jak to bedzie dzialac na poczatku laugh crazy

P
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
P Offline
no ciekawe co to wymyslili.. jest dobrze to zmieniaja ;/

C
C Offline
Originally Posted by TOM182
... i PONOWNIE WERYFIKACJA. Przecież to kur....można dostać.

Kiedyś w ciągu 2 tyg. przechodziłem przez 3 weryfikacje. Za każdym razem te same skany, nic nowego, lekka paranoja. Ale ogólnie support działa sprawnie na szczęście.

Strona 2 z 13 1 2 3 4 12 13

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
3 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Sensei), 1,659 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,294
Posty5,838,938
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026