Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 10 1 2 3 4 9 10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Iwdakuno
Do buków miałem nie tylko kilka wpłat via MB ,ale kilkadziesiąt,lecz były one robione dużo wcześniej zanim MB zakwestionowało sposób używania przeze mnie konta.
Problem dotyczył mniej więcej mojej aktywności na koncie mniej więcej w ostatnim kwartale.
Tyle w temacie.Było ,minęło i już.

przeciez nie rob jaj MB zostalo zamkniete i miales powod zamkniecia konta, bynajmniej nie bylo nim robienie wyplat od bukow i brak wplat przez MB prawdopodobnie nie zaznaczyles opcji , ze bedziesz przelewal kasy do na strony hazardowe lub jest inny powod o ktorym nie piszesz, dlaczego nie zadzwoniles do nich , zabrali Ci kase i tak to zostawiles. Czy nie odebrales jakies kasy z egzotycznego buka , kasyna Wymienili Ci w mailu jakies kraje

Bonus: Unibet
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by padik
Do poziomu Pinka pod względem standardów obsługi klienta czy chociażby oferowanych kursów (z uwzględnieniem wysokich limitów) mało kto może (a w zasadzie chyba nikt) może się zbliżyć. Zwłaszcza takie europejskie pseudo buki typu Exp Uni Nord Tobet itd. Jedyne co mnie u nich drażni to opłata 15$ za kolejne wypłaty w miesiącu kalendarzowym. No i mogli by poprawić funkcjonalność strony, bo jest trochę archaiczna a i tak ostatnio miewałem z nią spore problemy.

To prawda, Pinnacle to jeden z ulubionych buków wielu osób na forum, włącznie ze mną.

Kiedyś wypuścili nową szatę graficzną strony, ale sprzeciw wśród użytkowników był tak duży że zrezygnowali ze zmian. smile

A propos wypłat to tak jak napisałeś raz w miesiącu jest gratis, ale za kolejne trzeba płacić (lub przeczekać do końca miesiąca). Dobre jest to, że chodzi o miesiąc kalendarzowy a nie o np. darmową wypłatę raz na 30 dni.

Natomiast powód tego jest bardzo prosty - Wystarczy spojrzeć na czym polega model biznesowy Pinnacle. smile

too much love will kill you
too much love will kill you
kursy fajne ale oferta tenisa w porównaniu do choćby bet365 słaba...
czy ja źle patrze czy nie ma nic poz atp z facetów ? czelki be ?

A
old hand
old hand
A Offline
wprowadzili możliwość zmiany na azjatycki wygląd strony dla wszystkich
ja testuję już od kilku tygodni - dla mnie rewelacja

M
mez Offline
veteran
veteran
M Offline
od jakiegos czasu po wejsciu na strone pojawia mi sie komunikat

"The page you are looking for is temporarily unavailable.Please try again later."

Wersja mobilna dziala bez problemow. Tylko na kompie strona nie dziala. Co moze byc tego przyczyna?

C
C Offline
Originally Posted by mez
od jakiegos czasu po wejsciu na strone pojawia mi sie komunikat

"The page you are looking for is temporarily unavailable.Please try again later."

Wersja mobilna dziala bez problemow. Tylko na kompie strona nie dziala. Co moze byc tego przyczyna?

Wchodzisz przez stary URL może?

Pinnacle - powinno działać.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Dają ciała coś z rozliczeniem zakładów z meczu Real-Atletico.
Zaraz będzie w pół do drugiej w nocy,a kupony rodzaju soccer props na rzuty rożne i total bookings stoją w miejscu.
Trzeba będzie poczekać chyba do rana.

journeyman
journeyman
pinio na chwile obecna wysypal sie?!

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
no nie dziala frown

W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
Witam.

Czy w Pinku z tenisa to tylko ATP/WTA czy mają chociaż Challengery...?

W
old hand
old hand
W Offline
Witam
walsnie sobie zalozylem konto i wplacilem pieniadze
mam pytanie dlaczego mi zakladow nie chce przyjmowac?
a mam drugie pytanie ci co graja oczywiscie
jest jakis live do siatki albo kosza?

A
old hand
old hand
A Offline
do siatki live nie ma a do kosza NBA, większe imprezy i czasem mecze z głównych lig europejskich
z tym że nie jest to taki typowy live bo obstawiać można tylko w przerwach między kwartami i jak są time outy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
można skontaktować się z nimi piszac po polsku?

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
Ile kosztuje wypłata na kartę?

tkliwy nihilista
tkliwy nihilista
wpłacał ktoś do pinnacle kartą debetową/kredytową?

jak zdefiniowany jest odbiorca w historii rachunku?

pilne.

old hand
old hand
Witam,
Pierwszy raz w życiu zagrałem w pinnacle. Postawiłem na livie over 2,5 bramki-zakałd widniał w zakładach "w toku"- po kilkunastu sekundach padła bramka wygrywająca mi kupon i pinnacle i mi kupon nagle nie rozliczyło, tylko trafił do odrzuconych i dali zwrot ...czy oni praktykują takie złodziejskie metody?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
No niestety takie mają zasady live, że grać trzeba np wtedy gdy piłka wyjdzie na aut i piłkarze pomarudzą zanim wybiją piłkę wink (ogólnie trwa to ok. 30 sekund zanim zakład będzie w pełni aktywny)

z regulaminu:

"W zależności od aktualnej sytuacji na boisku, wedle uznania Pinnacle Sports, mecze mogą zostać zaliczone do tak zwanej strefy zagrożenia. Zakłady postawione, gdy mecz znajduje się w strefie zagrożenia, mogą zostać odrzucone. Do strefy zagrożenia zaliczają się między innymi rzuty wolne niedaleko bramki, rzuty rożne, ataki w strefie przeciwnika itp.

Każdy zakład zawarty w strefie zagrożenia zostanie oznaczony jako „oczekujący”. Długość okresu oczekiwania ustalana jest wyłącznie przez Pinnacle Sports. Jeżeli akcja w strefie zagrożenia zakończy się czerwoną kartką lub bramką, zakład ten zostanie odrzucony. Jeżeli akcja zakończy się w inny sposób, zakład zostanie przyjęty.

Wysyłając zlecenie zawarcia zakładu, klient akceptuje regulamin strefy zagrożenia.

Początkowo status zakładu wyświetlany w raporcie zakładów oczekujących to „oczekujący”. Jeśli zakład zostanie przyjęty, jego status zostanie zmieniony na „nierozstrzygnięty” Jeśli zakład zostanie odrzucony, znajdzie się on w raporcie zakładów odrzuconych.

old hand
old hand
ahaaaaaaaaaaaaaaaa-czyli generalnie widzę ze granie u nich na livie to jest syf

old hand
old hand
a czy można grać u nich rozpis? nie mogę znaleźć takiej opcji...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ale za to pre match są świetnym bukiem z niską marżą. piwo

Strona 2 z 10 1 2 3 4 9 10

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, forty, latajaca_holenderka, burbon, rafal08), 1,340 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,184
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025