|
|
member
|
|
member
muszę przyznac ze ja wypłacałem własnie kwote 4 cyfrową w tygodniu i na MB dotarła chyba najszybciej w historii w bodajrze w 3 godz takze sam nie rozumiem ich wypłat od czego są uzaleznione i w jakim tempie one idą
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja od 5 maja nie mogę wypłacić od nich marnych 150zł, ale wcześniej takie drobne wypłaty szły 2-3 godziny - w kwietniu i na początku długiego weekendu. Fakt że kilka razy cofałem wypłate, ale wisiała też 4 dni i nic. Od wczoraj rana zleciłem znowu, po obróćeniu dużej części depozytu i zobaczymy ile teraz im to zajmie czasu. Już tam więcej do nich nie wpłace, bo inne buki potrafią wypłacać bez problemu na skrill od 1min do 12godz.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Złodzieje! Zamknęli konto i życzą sobie pełno dokumentów,a do tego piszą, że "ewentualna" wypłata środków jest możliwa tylko na konto bankowe którego obecnie nie posiadam i którego nigdy nie używałem w bwin!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jaki masz problem założyć sobie w takim mbanku ekonto za 0 zł bez wychodzenia z domu, proste konto z kartą prowadzenie nie kosztuje cię nawet złotówki a na pewno sie przyda.Możesz sobie wygenerować plik zestawienia płatności w każdym momencie i masz praktycznie dokument ważny na każdą weryfikacje gdzie nie potrzeba żadnych podpisów czy stempli..rachunek to też byle gówniana faktura za zakup w sklepie, jak cisną media a mieszkasz z rodzicami(jak piszesz)to wysłanie na nich rachunku na 99% też powinni zaakceptować.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
[quote=royalflush]a jaki masz problem założyć sobie w takim mbanku ekonto za 0 zł bez wychodzenia z domu, proste konto z kartą prowadzenie nie kosztuje cię nawet złotówki a na pewno sie przyda.Możesz sobie wygenerować plik zestawienia płatności w każdym momencie i masz praktycznie dokument ważny na każdą weryfikacje gdzie nie potrzeba żadnych podpisów czy stempli..rachunek to też byle gówniana faktura za zakup w sklepie, jak cisną media a mieszkasz z rodzicami(jak piszesz)to wysłanie na nich rachunku na 99% też powinni zaakceptować. [/quote]
W tym problem, ze faktury własnie nie przyjęli...a gdzie niby Mbanku jest taka opcja, gdzie mozna wygenerowac plik w dowolnym momencie?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
historia operacji na dole tego masz Eksport listy operacji >>> zaznaczasz okienko z formatem pliku i zatwierdzasz
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
nie bardzo kapuje o co chodzi z tym banem Polaków,zarejestrowałem konto tydzień temu i nie jest zablokowane,chociaz na razie nie wpłacałem bo czytam o blokadach,moze ktos coś słyszal o tym gdzies wiecej,czy mozna wplacac i grac
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Mozna wplacac i grac, problem pojawi sie jedynie z wyplata.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dzięki,to chyba tak srednio mozna,raczej gra sie zeby coś wygrac i wypłacic
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeśli zarejestrowałeś się przed blokadą ,a nie wpłaciłeś jeszcze to nie pograsz.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Znajomy ktory pracuje dla bwin mowil ze Kapica wysylal pisma do bwin w sprawie zakazu gry dla Polakow.
Polacy to nie rynek ktory jest kasiasty do tego ryzyko nielegalnego dzialania i woleli sie wycofac.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znajomy ktory pracuje dla bwin mowil ze Kapica wysylal pisma do bwin w sprawie zakazu gry dla Polakow.
Polacy to nie rynek ktory jest kasiasty do tego ryzyko nielegalnego dzialania i woleli sie wycofac. to co betsonic polecasz? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Bwin ma więcej zarejestrowanych kont niż liczba ludności w Polsce ,dlatego się wycofali.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
O Polakach oszustach tez cos wspominal, nie wiem czemu mamy taka opinie  Ladbrokes podjal podobna decyzje wczesniej, pism od Kapicy tez kilka dostali.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nadal macie problemy z wypłatami? Od niedzieli mi wisi "oczekiwanie na weryfikacje" i chyba nie zanosi się aby dzisiaj ta weryfikacja nastąpiła.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Od tygodnia weryfikują dokumenty i podejmuja decyzje w sprawie wyplaty. Specjalnie otwierałem konto bankowe bo nagle jedyna mozliwa wyplata na konto bankowe. Na ponaglenia odpisuja po 2 dniach, zeby wyslac dokumenty, ktore juz byly wysylane masakra z nimi!!!
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Czekam na wypłate już ponad miesiąc.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja już od września ub. roku nie wpłacam do BwiN,zrezygnowałem też z GB. Nie chcę się wkurwiać za własne pieniądze ,wystarczy mi stres jak jest czas doliczony o do wygrania zakładu a wciąz brakuje mi np: 1 bramki lub kartki.
To jeszcze zniosę,ale czekania w nieskończoność na wypłatę ,czy jaśnie państwo się ulitują i mi wypłacą tego już nie postanowiłem nie tolerować.
|
|
|
Link skopiowany do schowka