Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19
C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Originally Posted by Biszop
Mi procesja nie przeszkadza, ja nie chodzę, ale innym nie zabraniam, ani tego nie komentuje,
tylko od mojej własności wara, a zwłaszcza z powodu tego, że jakiś czarny sobie wymyślił, że ma być duzo miejsca i mu samochody przeszkadzaja, sorry,
niech sobie ustawi inną trase, a nie przestawia wszystko co mu nie pasuje.

Dokładnie. Cała ulica ma się ewakuować (lub mieć odholowane auto) by jacyś kościelni pajace sobie chcą jednorazowo przejść całą szerokością jezdni i chodnika i nie wystarczy im sama ulica? cool

Won do parku, lasu, itd. Nie przeszkadzać, nie zakłócać, tylko wypierdalać tam gdzie nie trzeba ludziom dupy zawracać tymi głupotami. smile

Bonus: Unibet
AVE LAZIO
AVE LAZIO
wkurw...
następny weekend popołudniowa zmiana
ME U21 nie obejrzę raczej

tylko jakieś wskazania do spotkania jestem w stanie napisać

małe szanse na live betting

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Wczoraj byłem na disco. W aucie zamkniętym zostawiłem swój sweter. I zniknął.
W sumie się nie dziwię, bo od początku tego roku to dziwne zjawiska/sytuację nie się przytrafiaja czego nie da się w jakikowiek naukowy sposób wytłumaczyć. Zresztą wszystko zaczęło się z ponad 3lata temu jak mnie przestraszył wieki architekt wszechświata, nikt i nic mnie tak nie przestaszyło jak on. A dzień Tsunami w Japoni to już był dzień kulminacyjny jak i 3 oraz 4dzień po nim.

G
enthusiast
enthusiast
G Offline
Originally Posted by Conrad
Mi procesja nie przeszkadza, ja nie chodzę, ale innym nie zabraniam, ani tego nie komentuje,
tylko od mojej własności wara, a zwłaszcza z powodu tego, że jakiś czarny sobie wymyślił, że ma być duzo miejsca i mu samochody przeszkadzaja, sorry,

Dokładnie. Cała ulica ma się ewakuować (lub mieć odholowane auto) by jacyś kościelni pajace sobie chcą jednorazowo przejść całą szerokością jezdni i chodnika i nie wystarczy im sama ulica? cool

Won do parku, lasu, itd. Nie przeszkadzać, nie zakłócać, tylko wypierdalać tam gdzie nie trzeba ludziom dupy zawracać tymi głupotami. smile

Wyścigi kolarskie to kolejna patologia.
Do lasu a nie w centrum miast.

old hand
old hand
Originally Posted by Sphinx
Wczoraj byłem na disco. W aucie zamkniętym zostawiłem swój sweter. I zniknął.
W sumie się nie dziwię, bo od początku tego roku to dziwne zjawiska/sytuację nie się przytrafiaja czego nie da się w jakikowiek naukowy sposób wytłumaczyć. Zresztą wszystko zaczęło się z ponad 3lata temu jak mnie przestraszył wieki architekt wszechświata, nikt i nic mnie tak nie przestaszyło jak on. A dzień Tsunami w Japoni to już był dzień kulminacyjny jak i 3 oraz 4dzień po nim.
Co bierzesz? Niezła jazda.

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Nic nie biorę. Zdrowo się odżywiam.
Podczas tych różnych wizji też byłem czysty.
Zresztą jakby ktoś nie pamiętał to w dniu Tsunami w dziale Polityka napisałem post/kod:
"Sphinx>FREE"
a potem było Tsunami.
Co się działo w tym dniu, w moim pokoju i ze Mną opiszę za jakiś czas i wyjawię parę moich sekretów, bo dłużej nie mogę czekać. Nadchodzi rEwolucja duchowa, a drogi są dwie.

Pozdro

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sphinx ... sekta?

LED Offline
old hand
old hand
Nie... alkohol jak zwykle smile

Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Ps 1; J 3,16; 2 Tm 2,3
Żadna sekta panowie. Jest jeden prawdziwy Bóg. Bóg Stwórca z Bibli. A stosowane słowo amen i alleluja to obraza dla Niego. Niestety kościół katolicki i Watykan to w pewnym stopniu sekta.
Zalecam studiowanie Bibli. smile

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Sprawdź czy ktoś Ci czegoś do kawy nie dosypuje.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
Originally Posted by GołyRubyChop

Wyścigi kolarskie to kolejna patologia.
Do lasu a nie w centrum miast.

no i jeszcze wszystkie maratony, marsze, pochody, parady, strajki, wyścigi

sama patologia w czystej formie

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by Sphinx
opiszę za jakiś czas i wyjawię parę moich sekretów, bo dłużej nie mogę czekać.

ja juz to wiem, wygrales kilka edycji konkursu poinbetu wink

C
C Offline
Originally Posted by vindom
no i jeszcze wszystkie maratony, marsze, pochody, parady, strajki, wyścigi

sama patologia w czystej formie

Maratony czy wyścigi jeszcze ok, ale wszystko da się tak zaplanować aby nie paraliżować miasto. Łatwiej natomiast maraton w niedzielę zrobić niż taki wyścig F1, który wymaga kilkutygodniowych przygotowań. smile

Natomiast pochody, marsze, strajki, parady... do lasu i tylko w środek zimy. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ebany deszcz aby pada i pada puke

Pooh-Bah
Pooh-Bah
dziś 160 osób i ja dostałem wypowiedzenie z pracy puke
ale nie to mnie najbardziej wkurwia tylko to że stało się to nieco ponad rok po przeprowadzce do niej z 500km gdzie byłem zapewniany że kontrakt będzie na min. 5 lat! i tym że żona by się przeprowadzić rzuciła kontrakt ze swojej pracy bo obiecali ze ją też zatrudnią czego oczywiście nie uczynili puke
wkurwia mnie to ze zmienili w tym roku zasady odpraw - gorsze o 50% dla pracowników puke
i to że zabraknie mi 4 dni do pełnych 5 lat i zaliczą mi tylko 4 co za tym idzie znacznie mniejsza odprawa puke
wkurwia mnie też to że poinformowali mnie dwa dni przed moim urlopem, na pewno się zrelaksuje frown
------
i jak tu myśleć o kupnie domu i założeniu rodziny znów trzeba odłożyć to w czasie
puke

F
I love mecz.pl
I love mecz.pl
F Offline
Szczerze współczuję Ezquerro bo sytuacja, o której piszesz to zwykłe skurwysyństwo, przy równoczesnym nieszczęśliwym zrządzeniu losu (te 4 dni, których zabrakło). Z drugiej strony każda zmiana zawsze daje też coś dobrego i tak staraj się na to patrzeć. Dopóki jesteś zdrowy ty i twoja kobieta to wszystko w waszych rękach. Teraz jest chujowy nastrój, to normalne w takiej sytuacji. Każdy by zareagował tak samo. Ważne by szybko otrzepać futerko i się nie poddawać.

Pozdrawiam piwo

C
C Offline
Originally Posted by Ezquerro
wkurwia mnie to ze zmienili w tym roku zasady odpraw - gorsze o 50% dla pracowników puke

Tego nie wiedziałem, rzeczywiście nieciekawe. blush

Teraz w Anglii ponoć strasznie nasila się trend niezatrudniania ludzi tylko korzystania z agencji, czyli człowiek nie jest gdzieś na stałe i nigdy nie wie na czym stoi - jesteś chory i za dwa dni wrócisz to może się okazać, że ktoś inny już wykonuje Twoją pracę. Mieli zmniejszyć skalę tego zjawiska ale okazuje się, że rekordowa ilość osób dziś pracuje w oparciu o taką "tymczasową pracę".

Jaki następny krok? Chyba z Anglii wyjeżdżać nie ma co?

AVE LAZIO
AVE LAZIO
dziś 160 osób i ja dostałem wypowiedzenie z pracy puke
ale nie to mnie najbardziej wkurwia tylko to że stało się to nieco ponad rok po przeprowadzce do niej z 500km gdzie byłem zapewniany że kontrakt będzie na min. 5 lat! i tym że żona by się przeprowadzić rzuciła kontrakt ze swojej pracy bo obiecali ze ją też zatrudnią czego oczywiście nie uczynili puke
i to że zabraknie mi 4 dni do pełnych 5 lat i zaliczą mi tylko 4 co za tym idzie znacznie mniejsza odprawa puke
wkurwia mnie też to że poinformowali mnie dwa dni przed moim urlopem, na pewno się zrelaksuje frown
------
i jak tu myśleć o kupnie domu i założeniu rodziny znów trzeba odłożyć to w czasie
puke

Unipart smirk

Ciężkie czasy nastały.Samemu szukam pracy.Z wariatami za długo już użeram się.Do końca roku nie mogę zmienić ze względu na mój urlop na święta do Polski.

AVE LAZIO
AVE LAZIO

Tego nie wiedziałem, rzeczywiście nieciekawe. blush

Teraz w Anglii ponoć strasznie nasila się trend niezatrudniania ludzi tylko korzystania z agencji, czyli człowiek nie jest gdzieś na stałe i nigdy nie wie na czym stoi - jesteś chory i za dwa dni wrócisz to może się okazać, że ktoś inny już wykonuje Twoją pracę. Mieli zmniejszyć skalę tego zjawiska ale okazuje się, że rekordowa ilość osób dziś pracuje w oparciu o taką "tymczasową pracę".

Jaki następny krok? Chyba z Anglii wyjeżdżać nie ma co?

Zakłady pracy mają samych swoich.Samemu zrywają umowy z agencjami pracy.Jak ruszy ''busy period'' nagle podpiszą kolejną umową z którąś z agencji.Samemu pragnąłem spróbować pracy w magazynie Argosu.Po fakcie okazuje się,że umowa z agencją wygasła i lipa.

C
C Offline
No właśnie, ten sam problem jest z Amazonem i w ogóle w Wielkiej Brytanii - rekordowa ilość osób pracujących za pośrednictwem agencji bo firmy nie chcą podpisywać umów. Rząd Camerona miał z tym walczyć ale sami się boją czy to nie zaszkodzi gospodarczemu "recovery" i nie podejmują działań w tym kierunku.

Natomiast dla tych co już są w Anglii od dłuższego czasu - czy sprawdziliście kiedy przysługuje Wam prawo do brytyjskiego obywatelstwa? Zawsze warto wyrobić kolejny paszport, który otwiera kolejne furtki na świecie.

Strona 9 z 19 1 2 7 8 9 10 11 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (betowiec, Sensei, burbon, ElNinho[mmdea], JelineK, rafal08, rymoholik, aker, Green Arrow, latajaca_holenderka, alfa, 11kera11), 1,752 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,280
Posty5,831,547
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025