Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
S
old hand
old hand
S Offline
Projekt jest niekomercyjny i korzystanie z serwisu jest całkowicie darmowe.

Sam jestem amatorem, fanatykiem tenisa ... oczywiście lubie postawić na rozgrywki tenisowe wink
Myślę, że na forum o tematyce "sportowej" znajdzie się wiele osób uprawiających czynnie sport, lubiących turnieje i zdrową rywalizację.

W związku z tym, że znaleźć jakiś turniej w necie jest bardzo cięzko wpadłem na pomysł :

http://www.twojturniej.pl

Możemy łatwo odnaleźć turniej w okolicy, organizatorzy dodają informacje na temat swojego wydarzenia, tworzą turniejowe drabinki - różne systemy rozgrywek ( od systemu pucharowego, rosyjskiego, grupowego aż po ligę ).

Na stronie można dokonać zmian ulepszających funkcjonowanie witryny. Jeśli ktoś ma pomysł na wprowadzenie czegoś nowego - pisać, jestem otwarty smile

Czekam na opinie.

Bonus: Unibet
W
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
W Offline
super pomysł piwo

A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
http://atp.org.pl/

tenis już od dawna ma swoją stronę a prawda jest taka, że bez licencji(nawet amatorskiej) w to nie zagrasz. motto też mieli wcześniej wink

S
old hand
old hand
S Offline
Tylko czy amator chce oplacac atp przy kazdym turnieju grajac bez licencji ?

50 zl za turniej w tenisa to sporo. Dodajac licencje na jeden dzien w atp to sie zbiera jakies 70 zl.

Chce aby wszystko bylo darmowe, a amatorski sport (nie tylko tenis) poszedl do przodu.

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Lukasz111, burbon, latajaca_holenderka, aker, rafal08, betowiec, Akhu, forty, ElNinho[mmdea], 11kera11, kamel), 2,816 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,916
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025