ktoś jest przeciw ? tak jak wyżej już pisałem, interesuje mnei mniej więcej taki przedział cenowy i właśnie na takie coś natrafiłem.
Kupowałem takie coś dla wuja, testowałem sprzęt tydzien czasu.
OK jak za takie pieniadze. Wada- bardzo krotki czas trzymania baterii.
Co do HP Pavilon slyszalem duzo niekorzystnych opinii. Sam mysle o Probooku. Miał ktoś z tym styczność? Potrzebuje czegos o podwyzszonej wytrzymalosci za jakies ludzkie pieniadze tj. i5, 8gb ram, mat matryca do 2700 zł. Moze cos polecicie
ktoś jest przeciw ? tak jak wyżej już pisałem, interesuje mnei mniej więcej taki przedział cenowy i właśnie na takie coś natrafiłem.
Kupowałem takie coś dla wuja, testowałem sprzęt tydzien czasu.
OK jak za takie pieniadze. Wada- bardzo krotki czas trzymania baterii.
Co do HP Pavilon slyszalem duzo niekorzystnych opinii. Sam mysle o Probooku. Miał ktoś z tym styczność? Potrzebuje czegos o podwyzszonej wytrzymalosci za jakies ludzkie pieniadze tj. i5, 8gb ram, mat matryca do 2700 zł. Moze cos polecicie
Testowałeś np. jak lapek sprawuje się przy w miare nowych grach ? ( choć ja głównie bede grał w FM`a 2013, Fife, może jakaś strzelanka) i przy filmach HD ?
Kolego TOM182 ... co cię skłoniło do kupna tego laptopa ? to zwykły sprzet biurowy , w gry pograsz ale na najniższych ustawieniach i tez nie wszystkie !. W dodatku przepłacony w MExpert za 1449zl stoi .
Kolego TOM182 ... co cię skłoniło do kupna tego laptopa ? to zwykły sprzet biurowy , w gry pograsz ale na najniższych ustawieniach i tez nie wszystkie !. W dodatku przepłacony w MExpert za 1449zl stoi .
No ale niestety jak chcesz lapka do gier to min 2 k trzeba wyłożyć .
Zgadza się, do gier cena over 2k. Ale mi na Fm2013, jakąś fife czasami i internet plus filmy w zupełności wystarczy
na tej Toshibie to ciężko będzie Ci pograc w te gry, zgadzam sie z kolegą wyżej ze do gier to min. GT635M , wcześniej dalem linka do lenovo z tą grafiką za 1799
Zgadza się, do gier cena over 2k. Ale mi na Fm2013, jakąś fife czasami i internet plus filmy w zupełności wystarczy
na tej Toshibie to ciężko będzie Ci pograc w te gry, zgadzam sie z kolegą wyżej ze do gier to min. GT635M , wcześniej dalem linka do lenovo z tą grafiką za 1799
chyba sobie zartujesz dirt3 na prawie identycznym sprzecie
chyba sobie zartujesz dirt3 na prawie identycznym sprzecie
Czy znajdę coś przyzwoitego do kwoty 2700 PLN z następującymi założeniami:
Przekątna - 17.3 Lap wykorzystywany głównie do przeglądania internetu, często włączona aplikacja Geeks Toy Bez problemu powinien chodzić youtube w rozdzielczości hd Od czasu do czasu na pewno odpalę jakiś firm
Raczej nie będzie wykorzystywnany do gier.
Fajnie, gdyby był dostępny w Saturnie, bo można tam obecnie skorzystać z oferty 30 rat 0%.
czesc szukam jakiegos laptopa... Nie bede go uzywal raczej do gier (a juz na pewno nie do tych najnowszych- od tego mam konsole). Wiec glownie chodzi mi o: - bez problemowe smiganie po necie - matowa matryca - nie chce zeby mi robil za grzejnik - mozliwosc ogladania filmow fHD - w miare lekki i ladnie wygladajacy ;] - 15-16cali
W zasadzie nie chce na nim w niic grac... tak jak pisalem od tego bede mial konsolke:) Ale nie w tym rzecz, jakie firmy ogolnie mozecie polecic albo jakie odradzic ? Bede mogl wtedy wybrac konkretne modele i wtedy bede sie radzil.