|
|
Knockin' On Heaven's Door
|
|
W innym temacie pisales ze tylko jeden land ma 5% podatku, a nie cale Niemcy  nigdy nigdzie tak nie pisałem 
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
W innym temacie pisales ze tylko jeden land ma 5% podatku, a nie cale Niemcy  W temacie byl link (teraz zostal usuniety bo badziewnych stron tu nie reklamujemy) i dobrze go widziales wiec nie byla to wypowiedz AGASSI tylko kopiuj - wklej O 5% w 1 landzie byla wypowiedz na forum ,ale jesli dobrze pamietam(pewnie tak ) to pisal o tym Michal z Ladbrokes
|
|
|
|
|
|
|
michau13 jest w Hazard w internecie 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
prawie... napisalem ze 5% jest w calych niemczech bo kasuja kazdego klienta, ale Agassi kwestionowal; raczej ciekawe skąd Ty masz info o całych Niemczech  ale dobrze ze teraz nawrocil sie na wlasciwa droge, tj uzupelnil wiedze 
|
|
|
|
|
|
|
prawie... napisalem ze 5% jest w calych niemczech bo kasuja kazdego klienta, ale Agassi kwestionowal; raczej ciekawe skąd Ty masz info o całych Niemczech  ale dobrze ze teraz nawrocil sie na wlasciwa droge, tj uzupelnil wiedze  chylę czoła przed Twoim źródłem informacji  sam szef BWIN 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Experto, Agassi jest znany z tego, że na upartego brnie w jakąś bzdurę, a potem znika z tematu, więc nie warto drążyć.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Gryzonko, podjąłeś jakieś inne kroki w celu odzyskania pieniędzy czy czekasz cierpliwie ? Mi też są winni sporą kwotę. Licze że da sie coś załatwić na polu normalnej korenspondencji z supportem. Ale chyba guzik z tego bo nawet na maile nie odpisują.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chuj wie co z nimi robic, gram duzo u nich po limitach na paru kontach i jakos idzie, ale i suma uzbierala sie duza
Teraz wogole strach probowac wyplacic pieniadze, robic sury albo po malych stratach to czasochlonne i nie chce sie, a po limitach 200zl to zabawa mega dluga Wyplata na konto bankowa przy takiej sumie ryzykowna
Banda chuja!!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chuj wie co z nimi robic, gram duzo u nich po limitach na paru kontach i jakos idzie, ale i suma uzbierala sie duza
Teraz wogole strach probowac wyplacic pieniadze, robic sury albo po malych stratach to czasochlonne i nie chce sie, a po limitach 200zl to zabawa mega dluga Wyplata na konto bankowa przy takiej sumie ryzykowna
Banda chuja!!!! Wypłacaj . Normalne wypłaty u nich leca generalnie normalnie, a jak ci sie dopierdolą do konta to juz nie wypłacisz normalnie, tylko będziesz sie bujał tygodniami z tymi pazernymi pajacami.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie problem, ze dawno nie wyplacane i musze od nowa wplacic by mi odblokowali mozliwosc wyplacania przez MB Oby przy tej operacji nie odjebali cyrkow.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
U mnie problem, ze dawno nie wyplacane i musze od nowa wplacic by mi odblokowali mozliwosc wyplacania przez MB Oby przy tej operacji nie odjebali cyrkow. Hagi, miałem to samo z Gamebookers i Partybets. Wplacilem do nich ta metoda aby byla opcja wyplaty, potem zlecilem wyplaty z kazdej z tych firm. Pare dni potem konta byly zablokowane i wyplaty wstrzymane. Poprosili o dokumenty do weryfikacji. Teraz caly czas graja na zwloke. Zazyczyli sobie zdjecie dowodu przy twarzy a czy odzyskam cale saldo konta to jeszcze sie okaze. Takze mysle ze mozna sie spodziewac podobnych akcji z Bwinem.
|
|
|
|
|
Wujas
|
|
Wujas
U mnie problem, ze dawno nie wyplacane i musze od nowa wplacic by mi odblokowali mozliwosc wyplacania przez MB Oby przy tej operacji nie odjebali cyrkow. Hagi, miałem to samo z Gamebookers i Partybets. Wplacilem do nich ta metoda aby byla opcja wyplaty, potem zlecilem wyplaty z kazdej z tych firm. Pare dni potem konta byly zablokowane i wyplaty wstrzymane. Poprosili o dokumenty do weryfikacji. Teraz caly czas graja na zwloke. Zazyczyli sobie zdjecie dowodu przy twarzy a czy odzyskam cale saldo konta to jeszcze sie okaze. Takze mysle ze mozna sie spodziewac podobnych akcji z Bwinem. Mam dokładnie to samo z Bwinem. Z dopiskiem, że konto zostało zamknięte bezpowrotnie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wycofują się z polskiego rynku z przytupem.  Kto by pomyślał. Buk, od którego się właściwie zaczęła moja przygoda z bukami netowymi. Wstyd i hańba.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wycofują się z polskiego rynku z przytupem.  Kto by pomyślał. Buk, od którego się właściwie zaczęła moja przygoda z bukami netowymi. Wstyd i hańba. wlasnie sam zlikwidowalem u nich konto 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
z drugiej strony takie ryzyko zawsze istnieje, każdy buk może się okazać śmieciem i skroić gracza na grubszą gotówkę. Nic, tylko grać w ziemniakach. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Wygląda na to ,że w tej firmie grają sami kamikadze . Bo jak inaczej nazwać gracza ,który tam wpłaca!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wygląda na to ,że w tej firmie grają sami kamikadze . Bo jak inaczej nazwać gracza ,który tam wpłaca! Dokładnie,masz rację. Mój ostatni zakład w tej firmie został zawarty 13.08.2012. Od tamtej pory zero depozytów i zero stresów.Nawet gdyby mnie skusili bonusem 50-100% bez konieczności obracania nim to i tak nie wpłacę.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Teraz wiekszosc madrych, a taka prawda, ze oferte maja dobra, czasem na live mozna zlapac spore value jak i pre Nigdy z nimi problemow nie bylo do teraz gdy sie wycofuja z polskiego rynku i nie dziwota. Wyjebane mialbym na to gdyby wyplacac bylo mozna na NT badz MB, a nie konto bankowe, przy sumach piecio cyfrowych lekkie ryzyko jest ( nie mam pojecia od jakiej kwoty Us sprawdza dane przelewu) Dziwne jest to, ze zapewne tylko garstka ludzi z PL ma problemy z tym blokowaniem, na innych forach jak i wsrod znajomych gdzie regularnie graja nie maja problemow z wyplata i dzis nawet wyplacali rano i po 2-3 h kasa byla na portfelu internetowym
Nie wiem czy pomalu probowac robic depozyt i wyplacac czy czekac az ten caly balagan sie uspokoi bo pewnie znajdzie sie paru takich co bedzie pisalo mocne maile jak i do nich i do innych firm zajmujacych sie ocena bukow.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Zastanawia mnie to czy ostatnie sprawy nie są związane z tym, że w jakiś sposób łączą bazy bwin+gb/party. Wtedy np. limit na jednym być może powoduje podobnie działania z drugiej strony, itd. W każdym bądź razie trzeba poczekać aż się wszystko tam uspokoi.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Bardzo mozliwe ze masz racje Conrad
Prosimy zeby osoby ,ktorych sprawy nie dotycza i nie maja zadnych konkretnych informacji do napisania nie rozmywaly tematu.Osoby ,ktore robia to notorycznie i nic do tematow nie wnosza otrzymaly lub otrzymaja zakaz pisania w tym dziale forum
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|