|
|
addict
|
|
addict
Sevilla- Valencia 2 , @ 2.1 ,3j Rayo- Athletic 1 (-1) @ 3.20 , 3j Celta- Espanyol 1 (-1) @ 2.10 , 4j
10j bet365
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sevilla - Valencia x @ 3,50 2j Saragossa - Bilbao 1 @ 2,20 3j La Coruna - San Sebastain under 3,5 @ 1,70 5j
10j bet365
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Granada - Getafe x2 @ 1.83 5j. Real Zaragoza - Atletico over 2.5 @ 1.90 4j. Mallorca - Valladolid 1 @ 1.44 1j.
10j. Bet365
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Granada - Getafe x2 @ 1.83 5j. Real Zaragoza - Atletico over 2.5 @ 1.90 4j. Mallorca - Valladolid 1 @ 1.44 1j.
10j. Bet365 Kolejka: 2/3 -0,96
|
|
|
|
|
member
|
|
member
La Coruna-Sociedad over 4,5 gola @4,00 4j Sevilla - Valencia over 4,5 gola @3,75 4j Zaragoza - Atl.Madryt over 4,5 gola @6,00 2j
+5j
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
Sevilla - Valencia(-2) X 6.00 -4j Saragossa - Atletico(-1) 2 6.00 +15j Levante - Betis(-2) X 6.00 -3j
10j bet365 kolejka: +8
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Sevilla- Valencia 2 , -3j Rayo- Athletic 1 (-1) , -3j Celta- Espanyol 1 (-1) ,-4j
kolejka -10j suma -24.45j
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dziękuję arturro I pozostałym uczestnikom również dziękuję za grę 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sevilla - Valencia x @ 3,50 2j Saragossa - Bilbao 1 @ 2,20 3j La Coruna - San Sebastain under 3,5 @ 1,70 5j
10j bet365 -2j -3j +3,5j kolejka -1,5j dzięki za kolejną edycję i do września mam nadzieję 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Gratulacje dla zwycięzcy , mam nadzieję na kolejną edycję we wrześniu  pozdrawiam wszystkich. B
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Postaram się wieczorem wrzucić końcowe rozstrzygnięcia.
Jedno, najważniejsze pytanie do Was - bawimy się w następnym sezonie? Patrząc na skończony sezon to wygląda to średnio. Początek niezły, później sporo osób odpuściło zabawę. Zastanawiam się czy jest sens dalej to ciągnąć. Może coś zmieniamy - dodajemy/usuwamy? Czekam na Wasze opinie.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Ja się piszę, ale tak jak zauważyłeś Platini ja również marnie to widzę pod kątem frekwencji.
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
nie wiem w czym tkwi problem że tak dużo osób odpada w trakcie sezonu? prócz braku czasu zniechęcają duże straty? Valverde pokazał że spokojnie można wrócić z dalekiej podróży i walczyć o nagrody. jeśli ktoś ma pomysł co/jak zmienić to piszcie ja na pewno wezmę udział w kolejnej edycji, bez względu na zmiany. gratulacje dla zwycięzcy tej edycji 
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Tu nie chodzi o to żeby coś zmieniać bo oprócz azjanów(co jest normalne)można grać praktycznie wszystkie zakłady bukmacherów z najszerszą ofertą na PD. Tu chodzi o to żeby jak najwięcej ludzi się zapisywało i grało do końca. Ostatnie edycje mieliśmy sponsora, który z własnej nieprzymuszonej woli dorzucał do puli kasę(arturro  ) Pula dzięki temu była taka, że było o co grać. Warunkiem aby arturro dorzucił "coś" od siebie było tylko odpowiednia ilość osób zapisujących się. Żeby było o co grać niezbędne jest myślę minimum 10 osób. Im więcej tym lepiej, a może i sponsor się wtedy nie odejdzie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zabawa przednia jak zawsze i w mojej ocenie sprawdzonej formuły nie warto zmieniać. Osobiście wróciłbym do rozgrywaniu Pucharu, który też zawsze dawał szansę do walki na dwa fronty. To, że ludziska odpadają w trakcie można zrzucić na karb długiej rozgrywki (z konkursów, w których brałem udział ten właśnie chyba ma najdłuższe ramy czasowe), ale z drugiej strony jest też spora ilość kolejek które można bezkarnie, a czasami nawet taktycznie odpuścić. Jednym to pasuje innym nie, ale jeszcze chyba nigdy nie było tak, żeby dogodzić wszystkim. Na koniec wielki dzięki i ukłony w stronę Platiniego, który to sprawnie organizuje i podlicza  Jeszcze raz dziękuję wszystkim za ciekawą zabawę i do zobaczenia w co najmniej równie licznym gronie w kolejnej edycji. 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Gramy,gramy  Ja w nowej edycji oczywiście na początek daję 500zł i badę patrzył- ile jest osób w konkursie. Jak będzie więcej niż 20 osób-to zwiększę kwotę do.....[ pomyślę] Mam propozycję,żeby zwiększyć wpisowe np.100zł????? Platini wielkie dzięki za organizacje konkursu  Mam propozycję-konkurs im.Platiniego z mecz.pl Udanych urlopów 
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
nie wiem w czym tkwi problem że tak dużo osób odpada w trakcie sezonu? prócz braku czasu zniechęcają duże straty? Valverde pokazał że spokojnie można wrócić z dalekiej podróży i walczyć o nagrody. Wg mnie właśnie duże straty powodują to, że sporo osób rezygnuje. Zanotuje jakąś serię 3-4 kolejki na -10 i już jest po wszystkim dla takiej osoby a jak zauważyłeś można wrócić, stanąć nawet na podium. Ten konkurs jest taki, że jedna kolejka potrafi wywrócić bardzo dużo w zabawie a o to chyba w dużej mierze chodzi. Tu chodzi o to żeby jak najwięcej ludzi się zapisywało i grało do końca. Ostatnie edycje mieliśmy sponsora, który z własnej nieprzymuszonej woli dorzucał do puli kasę(arturro  ) Pula dzięki temu była taka, że było o co grać. Warunkiem aby arturro dorzucił "coś" od siebie było tylko odpowiednia ilość osób zapisujących się. Żeby było o co grać niezbędne jest myślę minimum 10 osób. Im więcej tym lepiej, a może i sponsor się wtedy nie odejdzie  Nie musimy nic zmieniać, to była taka moja luźna uwaga skoro dalej tyle osób odpadło  Arturro dał z własnego budżetu sporo gotówki jak na zabawę za co mu oczywiście wielkie  Będę musiał pomyśleć jak zatrzymać osoby, by grały do końca, przynajmniej się starały. Zabawa przednia jak zawsze i w mojej ocenie sprawdzonej formuły nie warto zmieniać. Osobiście wróciłbym do rozgrywaniu Pucharu, który też zawsze dawał szansę do walki na dwa fronty. To, że ludziska odpadają w trakcie można zrzucić na karb długiej rozgrywki (z konkursów, w których brałem udział ten właśnie chyba ma najdłuższe ramy czasowe), ale z drugiej strony jest też spora ilość kolejek które można bezkarnie, a czasami nawet taktycznie odpuścić. Jednym to pasuje innym nie, ale jeszcze chyba nigdy nie było tak, żeby dogodzić wszystkim. Długość rozgrywek - rzeczywiście, bardzo długo to trwa ale chcieliśmy się bawić przez cały sezon. Teraz sobie pomyślałem, że może podzielimy zabawę na kilka etapów, gdzie będzie coś do wygrania na każdym z nich?  Puchar oczywiście może wrócić, jestem za - byle tylko osób do gry było sporo. Kolejek jak zauważyłeś można opuścić sporo a i tak być klasyfikowanym, to chyba był duży plus. Gramy,gramy  Ja w nowej edycji oczywiście na początek daję 500zł i badę patrzył- ile jest osób w konkursie. Jak będzie więcej niż 20 osób-to zwiększę kwotę do.....[ pomyślę] Mam propozycję,żeby zwiększyć wpisowe np.100zł????? Skoro deklarujesz dorzucenie kasy to już Ci chwała  Będziemy dumać co i jak zrobić, czasu mamy chwilkę więc coś może z tego wyjdzie. Czy zwiększyć wpisowe? Znając realia nie wiem czy to przyniesie zamierzone skutek, większości i to pewnie zdecydowanej nie będzie stać na taki wydatek. Na koniec - postaram się dziś w końcu dorzucić końcowe podsumowanie. W domu nie mam czasu a w pracy też nie za bardzo. Jednak co się odwlecze .. i tak dalej Troszkę cierpliwości jeszcze 
|
|
|
|
|
Arka Gdynia!
|
|
Arka Gdynia!
jeśli chodzi o mnie nie widzę problemu by zwiększyć kwotę wpisowego, ale podobnie jak Platini boje się że to nie pomoże w ożywieniu konkursu. warto chyba wrócić do Pucharu a ligę podzielić przynajmniej na 2 etapy, każdy z nich z jakąś nagrodą choć oczywiście klasyfikacja za cały sezon najważniejsza.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Rozdzielić nagrody na kilka kategorii  o mniej więcej jakoś tak (zakładam ok.20 chętnych  ): 1. TOP 3 na koniec sezonu (500zł-200-100) 2. TOP 3 na półmetku (200-100-50) 3. Najlepszy wynik w pojedynczej kolejce (100) 4. Najdłuższa passa na plusie. (100) 5. Jak ktoś będzie na tyle przekozakiem, że zgarnie wszystko (tj. wygra na półmetku i na koniec, do tego zgarnie nagrody za pkt 3 i 4), to dorzucić mu 100zł i niech ma razem okrągły tysiączek  razem 1450zł +50zł dla Platiniego za prowadzenie (czyli inaczej mówiąc darmowe wejście do konkursu, żeby wreszcie w nim zagrał)  ps. Tak sobie tylko piszę jako osoba, która nie dotrwała do końca rywalizacji (drugi raz już chyba), więc moje wyliczenia i pomysły możecie mieć daleko gdzieś. Pozdrawiam
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|