|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Powiem Wam tak - dla takich chwil warto żyć. Kto przeżywał podobne stany, to zrozumie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale żenada, myslą ze sa jak Real lub Barca
szook buhaha, za taką gra w takiej lidze to powinni jechac na wozie z gnojową hehe
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
szook buhaha, za taką gra w takiej lidze to powinni jechac na wozie z gnojową hehe Chyba się koledze tematy pomyliły, bo na pewno w tym temacie nikt nie chce być taki jak Real czy Barcelona. Bo sam mam nadzieje, że scena kibicowska w Polsce nigdy nie będzie wyglądać jak chociażby w Hiszpanii. A jeśli piszesz o piłkarzach to zejdź na ziemie, jesteśmy w Polsce a nie w Hiszpanii. Każdy pieprzy głupoty, że słaby mistrz, że znowu lanie w Europie. No i co z tego? Taka liga. Gra się po to by być jak najwyżej - a w tym roku najwyżej była Legia. A że wątek jest kibicowski to o Legię w Europie na pewno nie ma się co martwić 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no pomyliły mu się mocno, nie wiem po kiego koles ktory pisze ze kibicowanie to glupota a kasa wydana na bilety to marnotrawstwo sie tutaj wypowiada. to troche tak jakby pedzio bral udzial w temacie "slicznotki i cichodajki" .
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
no pomyliły mu się mocno, nie wiem po kiego koles ktory pisze ze kibicowanie to glupota a kasa wydana na bilety to marnotrawstwo sie tutaj wypowiada. to troche tak jakby pedzio bral udzial w temacie "slicznotki i cichodajki" .  Piękna metafora Bolo A oprawa Legii 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no pomyliły mu się mocno, nie wiem po kiego koles ktory pisze ze kibicowanie to glupota a kasa wydana na bilety to marnotrawstwo sie tutaj wypowiada. to troche tak jakby pedzio bral udzial w temacie "slicznotki i cichodajki" . [ Linked Image] Musi ten pedalski fryz zmienic, bo przypomina Ronaldo  Krystyn na zaje...fryz, neymar jak poldupek z za krzaka chyba dobrze trafiłeś z tym pedziem.
|
|
|
|
|
|
|
chyba dobrze trafiłeś z tym pedziem. Poczekaj aż założy kolczyki... [ Linked Image]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chyba was zazdrość zżera, ale to takie polskie, jak komuś się powodzi to pedał albo Żyd...
A prawda jest taka, ze koleś codziennie posuwa takie laski, jakich większosć z was to nawet w TV nie widziała...
|
|
|
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
|
Wiara Gwarancja Wygranej
chyba was zazdrość zżera, ale to takie polskie, jak komuś się powodzi to pedał albo Żyd...
A prawda jest taka, ze koleś codziennie posuwa takie laski, jakich większosć z was to nawet w TV nie widziała... A czy życie opiera się tylko na dupczeniu fajnych lasek ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba, że facetów 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A prawda jest taka, ze koleś codziennie posuwa takie laski, jakich większosć z was to nawet w TV nie widziała... a tu cie zaskoczę, bo raz pokazywali taką w TV. Jak jej było? Miriam? 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
przecież on ma 21 lat i morde prawiczka, to ja już wcześniej zaruchałem.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
szook buhaha, za taką gra w takiej lidze to powinni jechac na wozie z gnojową hehe Chyba się koledze tematy pomyliły, bo na pewno w tym temacie nikt nie chce być taki jak Real czy Barcelona. Bo sam mam nadzieje, że scena kibicowska w Polsce nigdy nie będzie wyglądać jak chociażby w Hiszpanii. A jeśli piszesz o piłkarzach to zejdź na ziemie, jesteśmy w Polsce a nie w Hiszpanii. Każdy pieprzy głupoty, że słaby mistrz, że znowu lanie w Europie. No i co z tego? Taka liga. Gra się po to by być jak najwyżej - a w tym roku najwyżej była Legia. A że wątek jest kibicowski to o Legię w Europie na pewno nie ma się co martwić  no rzeczywiście kibice Legii na arenie europejskiej co rok pokazuje klase, najlepsi w rzucaniu krzesłekami na odległość 
|
|
|
|
|
Eliminator
|
|
Eliminator
szook buhaha, za taką gra w takiej lidze to powinni jechac na wozie z gnojową hehe Chyba się koledze tematy pomyliły, bo na pewno w tym temacie nikt nie chce być taki jak Real czy Barcelona. Bo sam mam nadzieje, że scena kibicowska w Polsce nigdy nie będzie wyglądać jak chociażby w Hiszpanii. A jeśli piszesz o piłkarzach to zejdź na ziemie, jesteśmy w Polsce a nie w Hiszpanii. Każdy pieprzy głupoty, że słaby mistrz, że znowu lanie w Europie. No i co z tego? Taka liga. Gra się po to by być jak najwyżej - a w tym roku najwyżej była Legia. A że wątek jest kibicowski to o Legię w Europie na pewno nie ma się co martwić  no rzeczywiście kibice Legii na arenie europejskiej co rok pokazuje klase, najlepsi w rzucaniu krzesłekami na odległość  No i sie znowu Pyroludek odezwał.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Oj przepraszam, zapomniałem że ten wątek służy tylko i wyłącznie do wielbienia Wielkiej Legii, której kibice są wzorem do naśladowania 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj przepraszam, zapomniałem że ten wątek służy tylko i wyłącznie do wielbienia Wielkiej Legii, której kibice są wzorem do naśladowania  dobre słowo o innej drużynie (najczęściej Legii) i ripostujesz, twoje aż kompleksy biją po oczach..
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|