|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale myślałem, że z Wisłą 2-0, a potem Lechią plecy... nie ważne Górnik Zabrze MISTRZ Polski 2013/14 - jak to dumnie brzmi  raczej durnie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Sensei, jal wkleja sie zdjecie czy filmik tu bo nie kumaty jestem, a mam fajne cos
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
Błaszczykowski "druga polowa zamazala obraz meczu"  nie ma gry ,nie ma rozgrywajacego kazda akcja na jebał pies itd u naszych grajkow pzpn to jest tylko walka na auta,złote koraliki,zegarki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
powitac  timeek  widzew w tym roku zgarnia COPA DEL SOL?
|
|
|
|
|
Sherlock Holmes
|
|
Sherlock Holmes
lepiej grać w dziesiątke niż z wawrzyniakiem , już wole Boenischa niż tego ciamajde beno ma nadwage ,zero zwrotnosci ,nie powinien grac na dzien dzisiejszy w reprezentacji kadra to nie szrot
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
zaproszenie wysłali, tylko nie wiem jak tam dojedziemy..
Zgrupowanie letnie teraz w Uniejowie 60 km od Łodzi, wiec na zimowe moze juz nie byc z co... hehehe
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
A to specjalnie dla Bitnapa pwtórże wpis z rana :)))
Sezon uznaje za udany :)))))))))
WIDZEW jako jedyny z Polski Klub, w roku 2013 coś osiagnął w Europie.
FINAŁ COPA DEL SOL
Dla przypomnienia minimalna porażka 1:2 z Szachrarem Donieck.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
zaproszenie wysłali, tylko nie wiem jak tam dojedziemy..
Zgrupowanie letnie teraz w Uniejowie 60 km od Łodzi, wiec na zimowe moze juz nie byc z co... hehehe najważniejsze, że spuściliście Bełchatów, po co Wam kasa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Sensei, jal wkleja sie zdjecie czy filmik tu bo nie kumaty jestem, a mam fajne cos masz panel z ikonami jak piszesz i wybierasz niebieski ekranik , dalej wybierasz youtubevideo i wklejasz link
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lepiej grać w dziesiątke niż z wawrzyniakiem , już wole Boenischa niż tego ciamajde beno ma nadwage ,zero zwrotnosci ,nie powinien grac na dzien dzisiejszy w reprezentacji kadra to nie szrot taaa boenisch ma w tej chwili zwrotnosc mili, tylko, ze pozycja troszke inna na boku obrony trzeba zasuwac od pola do pola a nie pozorowac podlaczanie sie do ataku w co czwartej akcji
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak przychodzi grac nam atak pozycyjny z kimś słabszym to jest taki chaos że czasami się zastanawiam czy to profesjonaliści , akcje na tzw. farta , tam poda tu wypuści "aby do przodu", wstyd na arenie miedzynarodowej , platini to musi nieźle ryć z nas a boniek nic z tym nie moze zrobic:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
oddal wczoraj wawrzyniak jakiś strzał na bramke?
a przypomnijcie sobie boenisha co robił z ukrainą ,w chwile przypomniałem sobie kilka akcji w polu karnym a najbardziej tę z której miał szanse huknąć z voleja
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
dzieki
A to dlaczego 36 milonowy kraj nie moze juz wygrac z Mołdawią
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe timeek :))))))))))))))))))))))))
w tym roku real czeka w polfinale, latwo o sam final nie bedzie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki
A to dlaczego 36 milonowy kraj nie moze juz wygrac z Mołdawią Tak samo jak np. ponad miliardowe Indie, nie mogą wygrać np.... z Łotwą. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dzieki
A to dlaczego 36 milonowy kraj nie moze juz wygrac z Mołdawią Tak samo jak np. ponad miliardowe Indie, nie mogą wygrać np.... z Łotwą.  akagi ty tak na serio? u nas jest tradycja gry w gałe kiedys wicemistrzostwo świata , srebro na olimpiadzie a teraz dno dna syf i wodorosty , 4 metry mułu i szamba , mołdawia gra z nami jak równy z równym , taki wstyd że ja pieprze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bo w Mołdawii nikt nie robi z nich guru, goście zapieprzają, bo im zalezy, u nas przyjazd na zgrupowanie nie wiąŻe się z walką z orzełkiem na piersi, ,lecz dostać kasę za zgruppowanie, rozdać autografy, zagrać w reklamie, polansować się po mieście, a przy okazji zagrać mecz, a raczej go odbębnić, i tak będą nas kochali, bo milosc wszystko wybacza. jakby im zaczeli placic za wyniki,a nie samo pojawienie to moze zachcialoby im sie ruszac tylki
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wolalbym postawic na mlodych albo nieznnych z nizszy lig, oni przynajmniej nie sa takie przesikanieci medialnoscia, moze by im zalezalo, bo jak graja gwiazdy swiatowwego formatu to i tak jest padaka i smiech na sali, wiec nawet jakby ci pierwsi nie dali rady to przynamniej bym sie wkurwial, ze nie walczyli
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
akagi ty tak na serio?
u nas jest tradycja gry w gałe kiedys wicemistrzostwo świata , srebro na olimpiadzie a teraz dno dna syf i wodorosty , 4 metry mułu i szamba , mołdawia gra z nami jak równy z równym , taki wstyd że ja pieprze Oczywiscie żartuję. Wicemistrzostwo ? Wiele czynników się składa na taki stan rzeczy. Począwszy od systemu szkolenia za młodu, poprzez mentalność niektórych piłkarzy, wynikajacej z samozadowolenia ze swoich już " osiągnięć ", a skończywszy na fakcie, ze mamy aktualnie " gorsze " piłkarsko roczniki. Ale to temat - rzeka.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|