Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 11 z 19 1 2 9 10 11 12 13 18 19
AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by tyson
gdzie pracujesz ze masz takie testy?

w warehousie,gdzie były pies jest głównym menadżerem

Bonus: Unibet
Ana <3
Ana <3
Originally Posted by gnacik
Myślę, że to bardziej sprawa popieprzonego prawa budowlanego, jakichś niestworzonych wytycznych w planach zagospodarowania przestrzennego
gdyby nie ten interes to co drugi architekt dawno byłby na bruku.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Bezdomny

pamiętam jak miałem drug testy do pracy w kasynie, wycieli mi trochę włosów na głowie, później wstydziłem się chodzić z taką dziurą
- testy do warehousu , co to za magazyn ?

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Ezquerro
Originally Posted by Bezdomny

pamiętam jak miałem drug testy do pracy w kasynie, wycieli mi trochę włosów na głowie, później wstydziłem się chodzić z taką dziurą
- testy do warehousu , co to za magazyn ?

w Rugby na Swift Valley

M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
stary Kosecki

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Obywatele krajów azjatyckich i afrykańskich zostaną zmuszeni do zapłacenia przed przekroczeniem granicy Wielkiej Brytanii 3 tysięcy funtów kaucji.

Plany Theresy May stają się coraz bardziej restrykcyjne wobec imigrantów.

Minister spraw wewnętrznych chce, aby tysiące obywateli Indii, Pakistanu, Bangladeszu, czy Nigerii było zobowiązanych do uiszczenia opłaty w wysokości 3 tysięcy funtów przed przekroczeniem brytyjskiej granicy.

Pieniądze mają im zostać zwrócone podczas powrotu. Theresa May tłumaczy, że celem wprowadzenia tego rodzaju kaucji jest poprawa systemu imigracyjnego i uczynienie go bardziej selektywnym, jak również powstrzymanie ludzi przed pozostaniem na Wyspach. Niektórzy politycy uważają, że pomysł pani May jest dyskryminujący.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Tym razem.

ESPN oraz ESPN America z dniem 31 lipca zostaną usunięte z mojego pakietu.5 funtów miesięcznie zaoszczędzę...
porażka

pocieszenie : 115 spotkań premiership ze sky sport
100 innych dyscyplin do obejrzenia na live

MLB boli ESPN (piłka nożna)boli

C
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
C Offline
Z Anglii też się wycofują? Szkoda... frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jakoś 4-5 miechów temu leczyłem ząb kanałowo ,prywatnie bo na kasę to min 1,5 miecha czekania . Wywaliłem kasę wszystko było ok aż do czwartku ,gdzie zaczeło mnie coś pobolewać .... zbagatelizowałem sprawę ,ale w sobotę w nocy obudził mnie kurewski ból i całą niedziele mnie trzyma .... pomyślałem nie możliwe ,a jednak leczony ząb kanałowo odezwał sie ponownie(przy każdym dotknięciu ból) ... kilka stów w błoto dentysta odwalił fuszerkę . Jutro wycieczka po stomatologach mad i kolejne koszta , po jaką cholerę płacimy te składki zdrowotne jak przy każdej wizycie i tak trzeba płacić 30.50,100zl qwa mać .

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by raiders_
Jakoś 4-5 miechów temu leczyłem ząb kanałowo ,prywatnie bo na kasę to min 1,5 miecha czekania . Wywaliłem kasę wszystko było ok aż do czwartku ,gdzie zaczeło mnie coś pobolewać .... zbagatelizowałem sprawę ,ale w sobotę w nocy obudził mnie kurewski ból i całą niedziele mnie trzyma .... pomyślałem nie możliwe ,a jednak leczony ząb kanałowo odezwał sie ponownie(przy każdym dotknięciu ból) ... kilka stów w błoto dentysta odwalił fuszerkę . Jutro wycieczka po stomatologach mad i kolejne koszta , po jaką cholerę płacimy te składki zdrowotne jak przy każdej wizycie i tak trzeba płacić 30.50,100zl qwa mać .

nie ma refundacji na kanalowe leczenie, wiec nie ma czegos takiego jak 'na kase'. jedynie plombe na wyleczony zab mozna wziac czarna, czyli na nfz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
od jedynki do siekacza jest refundacja (tyle że leczenia kanałowe zazwyczaj wystepują w tych dalszych zebach)

LED Offline
old hand
old hand
Jak leczysz prywatnie to masz 12 miesięcy gwarancji na ząb. Przynajmniej mój stomatolog daje taką gwarancję, nie wiem jak inni.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
no przynajmniej 0.5 roku prywatny dać musi, chyba że wypuszcza z krzesła bez paragonu a potem wali jana bo i z takim miałem kiedyś przyjemność (3x mi plombe w jeden ząb wstawiał i jeszcze chciał żebym mu kasę doniósł za tym ostatnim razem :D)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by huge
nie ma refundacji na kanalowe leczenie, wiec nie ma czegos takiego jak 'na kase'. jedynie plombe na wyleczony zab mozna wziac czarna, czyli na nfz
Jest refundacja ,bo matka robiła tak zeby i dopłacała tylko do lepszej plomby 70zl.

Originally Posted by royalflush
no przynajmniej 0.5 roku prywatny dać musi, chyba że wypuszcza z krzesła bez paragonu a potem wali jana bo i z takim miałem kiedyś przyjemność (3x mi plombe w jeden ząb wstawiał i jeszcze chciał że

bym mu kasę doniósł za tym ostatnim razem :D)

Co do gwarancji ( o ile pamięć mie nie myli to miałem robiony ząb w styczniu-lutym '13) to nie mam pojęcia ile jej jest ,dzisiaj obleciałem wszystkich(9 ) stomatologów z rana i żaden(z tych co byli) nie chciał się podjąć i poprawić roboty po kimś innym .Reszta na urlopach ....
ma zapisane w karcie pacięnta jaki ząb kiedy i jak był leczony więc nie dam sobie wcisnąć ściemy .
Dobrze ze ta babka co mi robiła wraca dzisiaj z urlopu .... o 13 walę do niej i nie popuszczę .. przez weekend zżarłem prawie całe duże opakowanie ibupromu

AVE LAZIO
AVE LAZIO
Originally Posted by Conrad
Z Anglii też się wycofują? Szkoda... frown
z talk talka przenoszą się do btsport ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Biszop
Jak mnie wkurwiają czarnuchyi ich przydupiaste władze,
Jakby mi taki numer wywalili to pierwszemu napotkanemu czarnemu na własny koszt odwoże lawetą auto

http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36001,14045773,_Wygladam_przez_okno__Na_ulicy_pusto__brak_samochodow_.html#LokPozTxt

Teraz na Wykopie [wykop.pl] wykopie znalazłem takie coś:
Bezprawne odholowanie pojazdu

Znaki dotyczące możliwości odholowania muszą pojawić się co najmniej 5 dni przed tym, jak zaczną obowiązywać. Inaczej odholowanie jest bezprawne.

Jak wmuszają mandat? Bywa, że np. w związku z wizytą zagranicznej delegacji, drogowcy "na szybko" ustawiają zakazy postoju z informacją o możliwym odholowaniu samochodów. W efekcie strażnicy zlecają usunięcie aut, których właściciele zaparkowali je wcześniej zgodnie z prawem.

Jak się bronić? Za holowanie trzeba zapłacić, nie należy jednak przyjmować mandatu. Trzeba zwrócić się do straży z prośbą o zwrot kosztów, argumentując wniosek nieprawidłową procedurą ustawienia znaków.
Nie wiem na ile jest to prawdą ale ciekawa informacja.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie mogę zaktualizować navigacji GoClever navio 505 ... strona z www z aktualizacją map martwa mad mad , a na poniedziałek punkt 7:00 rano potrzebuję aktualną nawigację mad
co tu począć ?

I see dead people
I see dead people
http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,zamkneli-saska-kepe-depeche-mode-na-narodowym,94007.html

Wkurza czy nie? laugh

M
Pooh-Bah
Pooh-Bah
M Offline
Originally Posted by [T
-error]http://tvnwarszawa.tvn24.pl/informacje,news,zamkneli-saska-kepe-depeche-mode-na-narodowym,94007.html

Wkurza czy nie? laugh

nawet nie pytaj jak sie po poludniu po prawobrzeznej Warszawie jezdzilo

Strona 11 z 19 1 2 9 10 11 12 13 18 19

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (rymoholik, aker, latajaca_holenderka, rafal08, alfa, ANZELMO, Sensei, betowiec, $-man, forty), 1,829 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,374
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025