|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Simon poszedł klocka postawić i wrócił z uśmiechem na ustach  dwa szybkie gemy i po meczu 
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dobry wiecier  jest tu jaki znawca WTA ? mam ze dwa pytanka
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry wiecier  jest tu jaki znawca WTA ? mam ze dwa pytanka ja jestem znawca od wszystkiego, potrzebujesz kalendarzyk menstruacyjny jakiejs suni?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Edmund po taja nie badz faja 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Murraye gooooooo trzymamy
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
dobry wiecier  jest tu jaki znawca WTA ? mam ze dwa pytanka ja jestem znawca od wszystkiego, potrzebujesz kalendarzyk menstruacyjny jakiejs suni? widzę że dobry z Ciebie gagatek  potrzebuję szybkie info co się stało z Peer ze tak poleciała w ranku, co się stało z Larcherde że nie poszła do góry w ranku, coś więcej o tenisistce o nazwisku Mestach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
eee nie wiem, jakbys spytal co serena jadla na lunch to ok, ale takie rzeczy to nie do mnie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Murray/Peers GSM !!!!!!!!!!!!!!!! chwilo trwaj
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Murray/Peers po 3,1 ???? w ub tygodniu o wlos Bryanow nie powiezli, a teraz 3,1 z Paes/Stepanek co to grają od swieta i z Dodig/Melo sie męczyli ??? wiem ,że debel ,że różnie może być , ludzie ale nie 3,1 , przynajmiej rowne kursy powinne być ale patrzę jak pograłem już lekko spadają tutaj moze byc roznie Paes świetował w poniedziałek 40-ste urodziny  Męczyli z Dodig/Melo bo to ich pierwsze spotkanie na trawce to pewnie dlatego. Mimo wszystko umiejętności o dwie klasy lepsze od Brytoli, z Pejsem bywał często problem jesli chodzi o motywację ale wyczytalem ze chcialby zawalczyć o dobry wynik na Wimbledonie i wypada trochę się ograć. No i na trawce duzo lepiej się czuje niz na ziemi. Murray/Peers- Paes/Stepanek 1-6,6-3,10-5, dziekuje za kurs 3,1 to nie dużo , wyrownane pary prawda //? ha,ha haaaaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Murray/Peers po 3,1 ???? w ub tygodniu o wlos Bryanow nie powiezli, a teraz 3,1 z Paes/Stepanek co to grają od swieta i z Dodig/Melo sie męczyli ??? wiem ,że debel ,że różnie może być , ludzie ale nie 3,1 , przynajmiej rowne kursy powinne być ale patrzę jak pograłem już lekko spadają tutaj moze byc roznie Paes świetował w poniedziałek 40-ste urodziny  Męczyli z Dodig/Melo bo to ich pierwsze spotkanie na trawce to pewnie dlatego. Mimo wszystko umiejętności o dwie klasy lepsze od Brytoli, z Pejsem bywał często problem jesli chodzi o motywację ale wyczytalem ze chcialby zawalczyć o dobry wynik na Wimbledonie i wypada trochę się ograć. No i na trawce duzo lepiej się czuje niz na ziemi. Murray/Peers- Paes/Stepanek 1-6,6-3,10-5, dziekuje za kurs 3,1 to nie dużo , wyrownane pary prawda //? ha,ha haaaaa ciesze sie z Tobą bo dałem Marejów z powodu kursiwa  ale po pierwszym secie byłem pewny ze nic z tego nie będzie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
dobry wiecier  jest tu jaki znawca WTA ? mam ze dwa pytanka ja jestem znawca od wszystkiego, potrzebujesz kalendarzyk menstruacyjny jakiejs suni? widzę że dobry z Ciebie gagatek  potrzebuję szybkie info co się stało z Peer ze tak poleciała w ranku, co się stało z Larcherde że nie poszła do góry w ranku, coś więcej o tenisistce o nazwisku Mestach  peer - główka, brak chęci do gry, sprawy pozasportowe de brito - na wyrost okrzyknięto ją gwiazdką, to samo co z asia muhamed, pewnie wiele czynników się nałożyło naraz ale z niej już tenisistki nie będzie mestach - nie widzialem jej na zadnym streamie tylko cyferki, coś może z niej będzie
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to graty shybki....jak ja lubie deble
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
to radzio tank w deblu to teraz chuy wie co jutro zamierza w singlu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to radzio tank w deblu to teraz chuy wie co jutro zamierza w singlu  kopyta dzis zagrzal
|
|
|
|
|
Lucio Fulci Forever
|
|
Lucio Fulci Forever
peer - główka, brak chęci do gry, sprawy pozasportowe de brito - na wyrost okrzyknięto ją gwiazdką, to samo co z asia muhamed, pewnie wiele czynników się nałożyło naraz ale z niej już tenisistki nie będzie mestach - nie widzialem jej na zadnym streamie tylko cyferki, coś może z niej będzie  thx
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
to radzio tank w deblu to teraz chuy wie co jutro zamierza w singlu  jaki tank ??? o czym ty mowisz, chyba meczu nie widziales, slabi byli i przegrali,Murraye pilki meczowe mieli z bryanami w ub tygodniu
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|