|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kur... z mahuten stas 
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Jeśli wg Was dla takiego tenisity jak on ryzyko meczenia się w jakims finale dennego turnieju jest ważniejsze niż szlem no to ok ...  nie masz pojecia o tej dyscyplinie jak tak piszesz. według ciebie Stasiek na trawie to jest zawodnik że w ciemno można grać w po kursie to gratuluje. a co do Wimbledonu to najgorszy szlem dla Stacha bo bardzo słabo gra na trawie wiec jak przegra z Kangurem to tez powiesz ze tankuje ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Jeśli wg Was dla takiego tenisity jak on ryzyko meczenia się w jakims finale dennego turnieju jest ważniejsze niż szlem no to ok ...  hmmm, tylko wytłumacz mi, po co dochodził do tego finału? odpadłby wcześniej to mialby kilka dni odpoczynku więcej, ograłby sie na nawierzchni i do Londynu... ile więcej sił kosztowała by go 'walka' o wygrana? k***a ten argument jest tak głupi, że wydaje mi się, że coś małpie tłuamcze... odpadam, to nie na moje siły ... gra w finale, szansa na kasę, tytuł (na nawierzchni na której nie jest miszczem) i tankuje ... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie wstyd tylko po co ma marnować siły sobie przed o niebo cięższym rywalem za dwa dni...czy tam trzy ty znowu z tym tankowaniem w finale?  Po co mu jakis tam tytul,jest tak dobry na trawie ze jeszcze nie raz bedzie miec okazje i wtedy nie sprzeda
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Nie wstyd tylko po co ma marnować siły sobie przed o niebo cięższym rywalem za dwa dni...czy tam trzy ty znowu z tym tankowaniem w finale?  Po co mu jakis tam tytul,jest tak dobry na trawie ze jeszcze nie raz bedzie miec okazje i wtedy nie sprzeda 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie twierdze ze na trawie jest dobry wiec czytaj ze zrozumieniem.
I nie twierdze ze wygra z Hewitem. Twierdze ze na pewno jest o dwie klasy lepszy od Mahuta wiec jestem pewny tego ze gdyby się spotkali teraz w Wimbledonie to bo go wawrinka zmiotl z kortu.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
Byś się zdziwił ja napisze i myślę że parę osób się z tym zgodzi że Mahut na trawie jest lepszy od Waw.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja nie twierdze ze na trawie jest dobry wiec czytaj ze zrozumieniem.
I nie twierdze ze wygra z Hewitem. Twierdze ze na pewno jest o dwie klasy lepszy od Mahuta wiec jestem pewny tego ze gdyby się spotkali teraz w Wimbledonie to bo go wawrinka zmiotl z kortu. Przy czym słowa zmiótł nie użyłem twierdzac ze wygralby w 3 setach po 6:1 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dobra mecz się skonczyl.. Mahut wygral .. wg mnie nie było w tym absolutnie zadnej niespodzianki dzisiaj zresztą grałem Mahut.
Nie spinajmy pośladków ..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dla mnie spokojnie,swiadczy o tym prawie wszystko oprocz rankingu i co za tym idzie brak jakiegos wiekszego sukcesu na Wimbledonie,ale wiadomo ze z odleglym rankingiem ciezko o przyjazna drabinke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
I to samo w drugim TB, identyczny początek. Wygrany punk przegrywa Simon.
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
Byś się zdziwił ja napisze i myślę że parę osób się z tym zgodzi że Mahut na trawie jest lepszy od Waw. raczej tak, wawrinka na trawie to tragedia, co tez dzis dal temu dowod.
|
|
|
|
|
I see dead people
|
|
I see dead people
Pierdolicie jak przekupy. Może dziś Stasiek miał słabszy dzień, może Mahut miał zajebisty dzień. Tenis to jest sport indywidualny, boli brzuch, źle spał, miał sraczke, dostał chujowy telefon od żony - pierdyliard powodów by słabiej zagrać. Tu koleś z boiska nie naprawi za ciebie błędu, trener nie wstawi zmiennika ... Druga sprawa, że tenis to idealny sport do wałków 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Pierdolicie jak przekupy. Może dziś Stasiek miał słabszy dzień, może Mahut miał zajebisty dzień. Tenis to jest sport indywidualny, boli brzuch, źle spał, miał sraczke, dostał chujowy telefon od żony - pierdyliard powodów by słabiej zagrać. Tu koleś z boiska nie naprawi za ciebie błędu, trener nie wstawi zmiennika ... Druga sprawa, że tenis to idealny sport do wałków  Ostatnie zdanie tłumaczy wszystko.
|
|
|
|
|
sottocapo
|
|
sottocapo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Simon co gra  az lopez ok mu pokazuje:D
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
-error]Pierdolicie jak przekupy. Może dziś Stasiek miał słabszy dzień, może Mahut miał zajebisty dzień. Tenis to jest sport indywidualny, boli brzuch, źle spał, miał sraczke, dostał chujowy telefon od żony - pierdyliard powodów by słabiej zagrać. Tu koleś z boiska nie naprawi za ciebie błędu, trener nie wstawi zmiennika ... Druga sprawa, że tenis to idealny sport do wałków  Ale tata akagiego powiedzial...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|