|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ołówek jutro peffka, mam info od Wojtka Fibaka, że przy 2-0 w setach Kevin złapie kontuzję i skreczuje po wygraniu przez Michała 3-go seta chyba nie muszę mówić, że Wojtek załatwił również "kontuzje" Darcisa i Stepanka pewnie im załatwia 13-latki, jak kiedyś Lendlowi
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
może coś w stronę Cepelovej?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Llodra  ! Pironkova  ! Jeżeli nie wejdzie , wimbledon uważam za zamknięty
|
|
|
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
|
|
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro
Ołówek jutro peffka, mam info od Wojtka Fibaka, że przy 2-0 w setach Kevin złapie kontuzję i skreczuje po wygraniu przez Michała 3-go seta Wszyscy panowie na F. są już skończeni 
|
|
|
|
|
you'll never walk alone
|
|
you'll never walk alone
debl dzis oddany kreczem, przypuszczam ze z powodu tomicia bo bral medyka z querry
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Li - Halep. Halep ostatnio wszystko wygrywa. Może już wystarczy? a na Chinkę niezły kurs.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie mogę zagrać Janowicz co najmniej w półfinale ?
który buk oferuje takie zakłady, bo coś nie mogę znaleźć ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konia z rzędem kto wytypuje na jutro pewniaki  nie gra się szlema tylko ogląda, trzymając się tej zasady zawsze wychodzę na dobre a itf od rana u lasek to jest kopalnia bez dna
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konia z rzędem kto wytypuje na jutro pewniaki  nie gra się szlema tylko ogląda, trzymając się tej zasady zawsze wychodzę na dobre a itf od rana u lasek to jest kopalnia bez dna przesadzacie ... są sensacje, ale to w meczach, w których przez kursy w ogóle się nie powinno ruszać  ja dzisiaj: Bouchard +5.5 gema  Verdasco  Stephens  Bartoli  Fleming/Marray  Cetkovska +1.5 seta  Lucic +1.5 seta  Birnerova +1.5 seta  Troicki  Almagro -1.5 seta  Begemann/Emmrich  Black/Erakovic  Makarova  Dimitrov/Nielsen, Janowicz wygrywali, a były krecze jedynie Mahut  , ale miałem go na 1 kuponie ...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a i Tsongę miałem i tu też był krecz
szkoda, że nie dałem jednak kuponu tylko z meczami z dzisiaj, choć kto wie czy nie byłoby na nim Mahuta ... ciężko stwierdzić, ale byłaby szansa, żeby go nie było, bo dałem go wczoraj, a dzisiaj rano na żadnym kuponie nie powtórzyłem bo coś zacząłem przeczuwać
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
konia z rzędem kto wytypuje na jutro pewniaki  nie gra się szlema tylko ogląda, trzymając się tej zasady zawsze wychodzę na dobre a itf od rana u lasek to jest kopalnia bez dna przesadzacie ... są sensacje, ale to w meczach, w których przez kursy w ogóle się nie powinno ruszać  ja dzisiaj: Bouchard +5.5 gema  Verdasco  Stephens  Bartoli  Fleming/Marray  Cetkovska +1.5 seta  Lucic +1.5 seta  Birnerova +1.5 seta  Troicki  Almagro -1.5 seta  Begemann/Emmrich  Black/Erakovic  Makarova  Dimitrov/Nielsen, Janowicz wygrywali, a były krecze jedynie Mahut  , ale miałem go na 1 kuponie ... graty!  Napisz co grasz jutro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wszystkie typy , i z zakończonego dnia na Wimbledonie i z jutrzejszego podałem dzisiaj rano, ale powtórzę typy na jutro
główne na jutro: Peya/Soares Date Krumm Kerber Tomic Chardy
dodatkowo Keys Zakopalova Chardy -1.5 seta Lisicki
mniej pewne Raonic Na Li
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Novikov ty pizdo  5*:2 i łamie się przy pierwszym bp w meczu i mój under 8,5 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
coś czuję że Novikov właśnie seta oddaje 
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
wszystkie typy , i z zakończonego dnia na Wimbledonie i z jutrzejszego podałem dzisiaj rano, ale powtórzę typy na jutro
główne na jutro: Peya/Soares Date Krumm Kerber Tomic Chardy
dodatkowo Keys Zakopalova Chardy -1.5 seta Lisicki
mniej pewne Raonic Na Li Mimo, ze dzialasz mi niesamowicie na nerwy i wyjatkowo mnie wkurwiasz to Tomica wywal: "Ostatnim, którego dopadło fatum był Bernard Tomic. Wraz z Viktorem Troickim walczyli z Frederikiem Nielsenem i Grigorem Dimitrowem o drugą rundę debla. Na początku drugiej partii Australijczyk przerwał mecz z powodu kontuzji ścięgna. Ciekawe, czy jutro wyjdzie na kort w singlu…"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mimo, ze dzialasz mi niesamowicie na nerwy i wyjatkowo mnie wkurwiasz to Tomica wywal: "Ostatnim, którego dopadło fatum był Bernard Tomic. Wraz z Viktorem Troickim walczyli z Frederikiem Nielsenem i Grigorem Dimitrowem o drugą rundę debla. Na początku drugiej partii Australijczyk przerwał mecz z powodu kontuzji ścięgna. Ciekawe, czy jutro wyjdzie na kort w singlu…" hmm, dziękuję za taką informację, ale może wytłumaczysz mi czemu Cię wkurwiam, bo bardzo mnie to ciekawi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oglądał ktoś Andersona z Rochusem? Bo jak patrze na statystyki Andersona 28 asów, 68 winnersów przy 19 UE to Rochus chyba na jednej nodze grał...
|
|
|
|
|
PLAYOFF WINNER
|
|
PLAYOFF WINNER
Nie chce mi sie pisac, bo to wymagaloby uwagi z mojej strony.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|