|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Wujek przylatuje ze Stanów do Polski i w związku z tym mam pytanie:
co mógłby mi przywieźć co nie będzie wiele miejsca w walizce zajmować a: - będzie można opchnąć w Polsce z jak największym zyskiem? - jest użyteczne i dużo tańsze niż w Polsce?
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
|
|
|
|
|
GRILL MASTER
|
|
GRILL MASTER
Dzięki. Bardzo pomogłeś. Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
I love mecz.pl
|
|
I love mecz.pl
Dzięki. Bardzo pomogłeś. Pozdrawiam. Jesteśmy tutaj żeby sobie pomagać. Więc nie ma sprawy. Do usług 
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Ponoć terminarz Premier League wychodzi jutro (ten pierwszy, podział na kolejki), natomiast czekam na ten hiszpański, który mam nadzieję że już niebawem właśnie będzie.  Dalej cisza z tej Hiszpanii. Wie ktoś kiedy dokładnie rok temu ogłoszono terminarz tam? sezon rusza 18 sierpnia terminarz do końca m-ca powinien być opóźnienie spowodowane barażem o awans do primiera division.Witamy Almerię w primiera division! wszystkie play offy i play outy zapięte zostały na ostatni guzik
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
co mógłby mi przywieźć co nie będzie wiele miejsca w walizce zajmować a: - będzie można opchnąć w Polsce z jak największym zyskiem? - jest użyteczne i dużo tańsze niż w Polsce? ciagle laptopy, ale mozesz wybrac tez ta ryzykowniejsza a polecana opcje
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
co mógłby mi przywieźć co nie będzie wiele miejsca w walizce zajmować a: - będzie można opchnąć w Polsce z jak największym zyskiem? - jest użyteczne i dużo tańsze niż w Polsce? Produkty Apple'a? Szczególnie jeśli wujek mieszka w Oregon.
|
|
|
|
|
AVE LAZIO
|
|
AVE LAZIO
Ponoć terminarz Premier League wychodzi jutro (ten pierwszy, podział na kolejki), natomiast czekam na ten hiszpański, który mam nadzieję że już niebawem właśnie będzie.  Dalej cisza z tej Hiszpanii. Wie ktoś kiedy dokładnie rok temu ogłoszono terminarz tam? sezon rusza 18 sierpnia terminarz do końca m-ca powinien być opóźnienie spowodowane barażem o awans do primiera division.Witamy Almerię w primiera division! wszystkie play offy i play outy zapięte zostały na ostatni guzik 8 lipca późnym wieczorem będzie terminarz
|
|
|
|
|
Comfortably Numb
|
|
Comfortably Numb
8 lipca późnym wieczorem będzie terminarz A kiedy się pojawi terminarz Serie A? Ktoś wie coś na ten temat? Chcę się wybrać na AC Milan we wrześniu i muszę się wstrzelić z terminem w jeden z dwóch możliwych tygodni. Im szybciej bym o tym wiedział , tym lepiej i taniej 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Mam bardzo małą stopę rozmiar 39, wkładka gdzieś z 24,5. Zamówiłem sobie trampki lacoste 39,5 wkładka 25 i oddałem bo było za dużo luzu. Nie ma w sumie butów męskich w takich małych rozmiarach. Podoba mi się coś takiego http://sklep.sizeer.com/lacoste-bocana-6-buty-lacoste,typ_marka,B,LA,213291362.bhtml ale w moim rozmiarze tego w życiu nie dostanę. Nie chcę butów nike czy adidas gdzie te znaczki wyraźnie rzucają się w oczy. Dziecięce buty są zbyt dziecięce. Ma ktoś jakiś pomysł?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wypychaj watą, nie będzie luzu 
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
wolałbym zapłacić danej firmie sporo więcej kasy byle tylko mieć buty w dobrym rozmiarze
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Zostałem ukarany mandacikiem za piwko w miejscu publicznym :)Kare zapłaciłem. Czy MO przechowuje w swoich bazach takie zdarzenie i jak długo? THX
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Zostałem ukarany mandacikiem za piwko w miejscu publicznym :)Kare zapłaciłem. Czy MO przechowuje w swoich bazach takie zdarzenie i jak długo? THX W Krajowym Systemie Informacyjnym Policji, tzw. KSIP są dane, zacytuję: "o osobach, także nieletnich, podejrzanych o popełnienie przestępstw ściganych z oskarżenia publicznego, osobach o nieustalonej tożsamości lub usiłujących ją ukryć oraz o osobach poszukiwanych. Zgodnie z rozporządzeniem z 2007 r. ministra spraw wewnętrznych i administracji w sprawie przetwarzania przez policję informacji o osobach, z decyzją nr 167 komendanta głównego policji z 2008 r. oraz z towarzyszącą jej instrukcją do KSIP są również wpisywane informacje o wykroczeniach w ruchu drogowym." Dodatkowo decyzja ne 726 Komendanta Głównego Policji dnia 22 grudnia 2006 r. w sprawie funkcjonowania centralnych zbiorów danych tworzących Krajowy System Informacyjny Policji w ustępie 2 wskazuje: "Przepisów decyzji nie stosuje się do przetwarzania danych określonych odrębnymi przepisami, a w szczególności: 1) danych dotyczących wykroczeń, z wyjątkiem wykroczeń, o których mowa ust. 1 pkt 1 lit. b." Stąd wynika, że w KSIPie z wykroczeń są tylko wykroczenia drogowe. W ww. KSIPie informacje mogą być przechowywane nieskończenie długo (wykreślane na wniosek - o usunięcie danych z policyjnego rejestru KSIP - Rozporządzenie Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji z dnia 05 września 2007 roku w sprawie przetwarzania przez Policję informacji o osobach ( Dziennik Ustaw z 2007 roku, Nr 170 poz. 1203), paragraf 11 ust. 3 mówi o usuwaniu informacji przez administratora danych).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
8 lipca późnym wieczorem będzie terminarz A kiedy się pojawi terminarz Serie A? Ktoś wie coś na ten temat? Chcę się wybrać na AC Milan we wrześniu i muszę się wstrzelić z terminem w jeden z dwóch możliwych tygodni. Im szybciej bym o tym wiedział , tym lepiej i taniej  Pod koniec lipca możesz się spodziewać (przynajmniej zawsze tak bywało). Typuje, że to będzie środa 24.07  Start sezonu 25 sierpnia. We wrześniu zagrają jedną kolejkę międzytygodniową, dokładnie 25 września.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy jest na rynku jakaś nawigacja, która umożliwia zapis do pliku (pdf?) przejechanej trasy?
Szukam urządzenia, które rejestrowałoby pokonywane przeze mnie trasy.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czy ktoś ma namiary na odcinek programu Wojewódzkiego gdzie gościem był Jacek Braciak? Chodzi mi o całość bo pocięte wypowiedzi są na youtubie.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jaki tani modem do laptopa mozecie polecic ? Tani i dobry, okres uzywania wstepnie 2 miesiace wiec nie chce przeplacac:)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W Play jest akutalnie zestaw Modem Huawei E3131 + karta 1 GB na start po 109 PLN (modem jest bez sim locka - więc można włożyć kartę dowolnego operatora) Po doładowaniu za 50 PLN (karty play) jest 5GB na 60 dni - nie wiem czy to jest najlepsza oferta, przedstawiłem tą, którą znam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Cześć, koleżanka stara się o staż w europarlamencie w Brukseli, może załatwi coś odnośnie legalizacji hazardu w Polsce  Jeżeli możecie to zagłosujcie wg. poniższej instrukcji: Aby oddać głos właśnie na Monikę i pomóc jej zrealizować marzenia wystarczy jedynie: - jeśli jesteś zalogowany na portalu FACEBOOK wpisz w polu szukam "eurostaż" - następnie na mapie zaznacz województwo POMORSKIE - obok MONIKA SZUBSKA zazanacz - GŁOSUJ, UDOSTĘPNIJ i wypełnij podane pola - można także zagłosować za pośrednictwem strony www.eurostaz.pl [eurostaz.pl] Konkurs trwa do 30 czerwca. Można oddać głos tylko raz.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|